Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ataturk müfredat tan kaldirilmadi ilkokul 1.sinifta kim oldugunu ogrenecekler 2. Sinifta hayatini 3.sinifta yaptigi hizmetleri ogrenecekler bunlarin hepsi abarti istediginizi dusunun istediginizi oylayin tabikide fakat hakkinin hakkini verin dogru konusun dogru yonlendirin insanlari

hayır oyu atacağım.parlamenter sistemin zayıflamasından değil güçlenmesinden yanayım.kurtuluş savaşı'nda gazi meclisin rolü buna en iyi örnektir.

Şu da var. Arapça öğretmeninin ingilizce öğretmeninden farkı yok. İkisi de yabancı dil, ikisi de yabancı dil öğretmeni.

eşim 3 yıl o yatılı imam hatiplerde okumuş mesela.
zoru başarmış, anne ve babası hacı olan, 7 sülalesi dindar eşimi ateist yapmışlar
anlattıklarını dinlemek bile psikoloji bozacak cinsten...

eşim 3 yıl o yatılı imam hatiplerde okumuş mesela.
zoru başarmış, anne ve babası hacı olan, 7 sülalesi dindar eşimi ateist yapmışlar
anlattıklarını dinlemek bile psikoloji bozacak cinsten...

Valla eşim yetişkin insan o bile gün sayıyor. Bir an önce normal bir okula atanmak içim. Tahmin ederim
Meşhur kötü kedi seroryu çizen Bülent üstün de ateist olan bir imam hatipli. O da çok iyi anmaz orayı yazılarında.

Şu da var. Arapça öğretmeninin ingilizce öğretmeninden farkı yok. İkisi de yabancı dil, ikisi de yabancı dil öğretmeni.

Mesele ders degil zaten mesele bunun imam hatip gibi bir yerde yasanip, sikayet ettiginde "imam hatiplerde boyle sey olmaz yeaa" seklinde yaklasilmasi.. bakin mesela benim yazdigima inanmayan var, ben ne diyeyim bence herkes gondersin evladini.. ha bu arada bir sey degistiyse o okullarda bende ofis degilim..

Aslında kızdıklarınız size seçtiğiniz siyasetçilerden daha yakın ama bunu anlayamayacak kadar körüz ve hep beraber ölüme gidiyoruz.

Bu, bu, bu! Bir kk klasiğini de yazayım "Altına imzamı atarım"

Bu arada bu referandum ile ilgili bir soru var kafamda.. gececegini dusunmuyorum ya gecti diyelim referandum da, rte hemen baskan mi oluyor yoksa baskanlik secimi mi yapilacak 2019 da?

2019. Yani RTE nin başkan olacağının garantisi de yok.
Bence olmayacak da zaten o zaman vay ne ettik dumuruna uğrayacak millet ama bakalım.

Bence olmayacak da zaten o zaman vay ne ettik dumuruna uğrayacak millet ama bakalım.

Burada evet diyecek olanlarin yuzde 95'i RTE yi baskan yapmak icin oyluyor cunku, ama olmama ihtimali de var.. bu kadar yetkiyi baska birine vereceklerse valla helal olsun..

aileler oralarda çocukları dindar yetişiyor sanıyorlar,
ne dolaplar döndüğünden, nelerin üstünün kapatıldığından haberleri yok.
aslında var da, dindarlıklarına toz kondurmak var işin ucunda.

Ben de düşünüyorum zaman zaman bunu. o zamana sağ çıkamaz vefat ederse mesela en basiti ne olacak?
O devasa güç kime gidecek
Sanki ölümsüzlüğü bulduk ve ömür boyu o hep bizi yönetecek gibi görüyorlar ama hadi vefat etti diyelim o zaman ne olacak?

Burada evet diyecek olanlarin yuzde 95'i RTE yi baskan yapmak icin oyluyor cunku, ama olmama ihtimali de var.. bu kadar yetkiyi baska birine vereceklerse valla helal olsun..

Ekonomi bu şekilde giderse olamayacak da zaten

2019 seçim gecesi görün siz curcunayı, ben çok uzaklarda olacağım o vakit ancak sokağa da çıkmayın ha.

Ondan önce tabi bence referandumdan hayır çıkacak

HAYIR'lı şeyler gelir umarım başımıza.
Neden Hayır dediğime gelecek olursak güçler ayrılığı ilkesinin uygulanmasını istiyorum. Bütün yetkileri bir kişide toplamak ve onu denetleyecek kimsenin olmaması demek göz göre göre ateşe yürümek benim için.
Tekrar HAYIR'lı olmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…