- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Benim akrabalarimdan 70 yaş ve üstü olan akp li birçok kişi sadece Erdogan istiyor diye gözü kapalı evet oyu verecek mesela..bunun gibi birçok örnek eminim vardır. Haklısınız.Evet diyeceklerin cogunlugunun ne olacağından haberi yok bence
Evet maalesef öyle bir gerçek var işte.o yüzden bu oylama ne kadar sağlıklı ki, bir de sonuç neleri etkileyecek çok uzgunumBenim akrabalarimdan 70 yaş ve üstü olan akp li birçok kişi sadece Erdogan istiyor diye gözü kapalı evet oyu verecek mesela..bunun gibi birçok örnek eminim vardır. Haklısınız.
Başkentimizi de bence arada bir değiştirelim ne bileyim Yalova olsun. Kahramanmaraş olsun. O illerin de gönlü kalmasın bence
HAYIRLISINI dilemekten başka çare yok)Evet maalesef öyle bir gerçek var işte.o yüzden bu oylama ne kadar sağlıklı ki, bir de sonuç neleri etkileyecek çok uzgunum
Nedeninizi ya da nedenlerinizi yazar mısınız? (tartışma amaçlı değil, öğrenme amaçlı sordum)EVET oyu kullandim
zamanim oldugunda yazarim cikmaliyimNedeninizi ya da nedenlerinizi yazar mısınız? (tartışma amaçlı değil, öğrenme amaçlı sordum)
bildiğim kadariyla 4. (koruyucu) madde 80 darbesinde cunta tarafından kondu anayasaya.
cunta yönetiminin koyduğu koruyucu maddeyi savunmakta biraz değişik geliyor bana
o tarihe kadar koruyucu maddeye ihtiyaç duyulmamis ilk 3 madde degismemis etmemiş
simdi kimse bana hak hukuk dinlemez cuntacilarin masum duygularla o ilk 3 maddeye ek olarak koruyucu bir 4 madde cikardiklarina inandıramaz...
Başkanlık ve anayasa değişikliği mevzusunu Kadınlar Kulübü'nden ilham alarak özetlemek gerekirse;
Kaynananızın nişan kıyafetinizi, gelinliğinizi, düğün yerinizi, oturacağınız evi, ne zaman bebek sahibi olacağınızı ve bebeğinizin adını kendisinin seçtiğini düşünün. Ve siz, en ufak bir tepki gösterdiğinizde, evliliğinizi iptal edebilme yetkisi olduğunu.
İster miydiniz?
Gerçekten bir ülkeyi kalkındırması gerekenin iktidar partisi olduğuna inanıyor musunuz ?
Ben şahsen inanmıyorum . Öyle olsaydı eğer Mustafa Kemal Atatürk , çok partili hayat için bu kadar mücadele vermezdi . Zamanında çok partili hayata geçiş sağlıklı olsun diye bu kadar kan akmazdı .
Ülke deki muhalefeti beğenmeyen tek üye ben miyim ?
Parti anlamında değil . İşlev anlamında yanlış anlaşılmasında :) Bu kadar yazılmış çizilmiş . bu durumlara muhalefet nasıl tepki vermiş kimse bir şey yazmamış ...
Hayır diye böğürürler
Neden ya.siz birey değil misiniz. Neden hu hakkı kullanıyorsunuz burda yaşıyorsanız nasıl yaşamak istediğinizi bilmelisiniz@Kazen ankette 3. Bir şık olmalı mesela ben oy vermeyeceğim
Deniz Baykal çok güzel bir konuşma yaptı o gün dinlemeni tavsiye ederim.
Muhalefet "çok nazik" sesleri çıkmıyor. Hoş bizimde sesisimizin çıktığı söylenemezde.
Ek olarak ülkeyi kalkındırması gereken elinde yetki olan kişidir. Elinde yetki olan kim?
Bu zihniyette olan herkez er yada geç hesabını verecektir kafka
Ha biz görürmüyüz hiç sanmıyorum
Okudukça siyasetten tiksiniyor insan
Oyunuz asla gözükmeyecektir....
Gizli oylama ....
YENİ ANAYASA MADDELERİ NELERDİR ? Neler değişti ?
Lütfen linki tıklayın çok güzel bir mukayese tablosu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?