Umarim ciddi degilsindir.sirf muhalefet etmek icin evet demek korkunc.Hiç düşünmeden EVET diyeceğim, sırf Muhalefet Olmak İçin sığ düşünmeye gerek yok!!!
Sen paralelcimisin çaprazcımısın? Yoksa bize şantaj montaj mı yapacaksın?Burada bile fikirlerimi yazmaya korkuyorum. Korkuttular, sindirdiler, huzur bırakmadılar. Ülkemiz için en hayırlısı neyse o olsun
Burada ,30 35 yasina gelmiş eşler eleştiriliyor daha ev idare edemiyor , çorabının yerini bulamıyor kaldi ki 18 yaşında milletin vekili olarak secilmekPeki Kazen anayasa değişikliği ile alakalı maddelerin değişmesi konusunda soru sordu (mahkemelerin tarafsızlığı,milletvekilinin 600 e çıkarılması,milletvekili seçilme yaşının 18 olması gibi),kaç kişi bununla alakalı düşüncesini yazdı,varsa yoksa eski konular.
Burada ,30 35 yasina gelmiş eşler eleştiriliyor daha ev idare edemiyor , çorabının yerini bulamıyor kaldi ki 18 yaşında milletin vekili olarak secilmek
600 milletvekili 500 milletvekilinden fazladir herhalde bu yuzden .emin degilim altinda yatan sebeplerden.
Mahkemelerin tarafsızlığı hukukun ustunlugu ilkesi der ssusarim....
Bu arada herkes sandığına sahip çıksın.
Kimse sallamasın lütfen.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerini boykot edeceğiz, tatilimizi bölüp gelemeyizciler yüzünden bugün bunları tartışıyoruz. Demek ki demokratik hareket öyle olmuyormuş.
Demek ki herkes oyunu vermek zorundaymış.
Ayrıca şu zaten evet çıkar kafasından da bir çıkın lütfen. Bu yaptığınız şeye psikolojide "öğrenilmiş çaresizlik" denir ve bir çok başarının önündeki en büyük engellerdendir.
7 haziranı hepiniz gördü. Çünkü o seçimde sandıklara sahip çıkıldı, çünkü o seçimde katılım oranları azımsanamayacak kadar arttı.
Göreyim sizi hadi.
Ben gerekirse sandık başında sabahlayacağım. Yine de yedirtmem oylarımızı.
bende EVET çıksın diye yine kedilerin ortalarda cirit atıp, trafo patlatacaklarını düşünüyorum.Sonuç ciddi farkla hayır görünüyor. Her seçim öncesi yapılan ankette X partiye oy vermeyeceğim diye oylandigi gibi..Ama sonuç ciddi farkla evet oluyor.ben de bu ikili oynayanları anlamıyorum. Gerçek referandumda evet çıkacağını düşünüyorum maalesef.
Arkadaşlar bu kadar hakaretle aşağılamalarla yaptığınız eleştirilerle ne kadar sağlıklı ifade edebilirsiniz kendinizi. #Hakaret ve yaftalamayla kimin fikrinin değiştini gördünüz bugüne kadar. Şahsen kimse benim değerlerimi aşağılıcı bir tavırda eleştirdiği sürece düşüncelerimi değiştiremez bana akıl veremez yada benimle konuşmasına müsade edemem .Saygı yoksa konuşulacak konuda yoktur.
Dış dünyadan bir örnek videoyu sonuna kadar izlemesini tüm kk üyelerine tavsiye ederim.Lütfen sağ sol söylemine takılmadan tarafsız izleyin. Anlatmak istediğim sağcı şöyle solcu böyle davası değil.artık insanları ötekileştirmeyi bırakıp sağlıklı tartışmayı öğrenelim öğretelim.!
Biz bu ülkenin vatandaşlarıyız arkadaşlar hepimiz ırk dil din mezhep görüş ayrımı olmaksızın kardeşiz biriz türkiye cumhuriyetinde .Hepimizin kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazıyor.Sandıkda çıkacak sonuç her ne olursa olsun ülkemiz için hayırlısı olmasını istiyorum. Sevgi ve saygılarımla (Tebessüm sadakadır.)
aynen öylee saygı göstermeden saygı beklemek ne denlii sağlıklıBu konudaki en doğru yorum budur.tebrik ederim.
Saygı duyarsanız saygı görürsünüz...
Bende benzer sorular soruyorum bir tane bile cevap gelmedi.herkesin kafası sanırım çok karışık. Yanlış birşey söylemeye korkuyorlar çünkü bilgili değiller yasa değişikliği konusunda..Hanımlar,
lütfen Atatürk'e, siyasi liderlere, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a hakaret etmeyin, dün gece de hatırlattım yine hatırlatayım, yazdıklarınız yasal olarakta bağlayıcıdır.
Birbirinize de makarnacı, kömürcü, laik dinsiz, kokoş gibi yakıştırmalar yapmayın ayıptır.
Tüm maddeleri okuyamadım, sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz burada ama sormak istediklerim var, mevcut sistem değişip başkanlık geldiğinde ekonomi düzelecek deniyor mesela, böyle patlamalar olmayacak deniyor vs vs
http://www.borsagundem.com/haber/turkiye-ekonomisi-baskanlik-sistemiyle/246075
Bu örnekler çoğaltılabilir, başkanlık sisteminin yapısı ne olacak, halkın beklentileri nelerdir bilmiyorum o yüzden bilen varsa kafamdaki soruları cevaplamasını istiyorum, bugüne kadar olan patlamalar nasıl bıçak gibi kesilecek? Devletimizin bu konu da bir planı mı var, var ise neden şimdi uygulanmıyor?
Ekonomi nasıl düzelecek? Bir gecede dolar 2 liraya gerileyip Türk Lirası değer mi kazanacak, iflas eden işletmeler yeniden mi açılacak, işsizlik oranını düşürmek için fabrikalar mı kurulacak? Ekonomik kriz için önlem paketi mi var? Var ise neden şimdi yürürlüğe sokulmuyor?
Şahane bir yere temas ettin, hiçbirimiz yasa değişikliği olunca tam olarak ne olacak bilmiyoruz, Evet diyecekler siyasi sempatileri, hayır diyeceklerin bir kısmı da antipati sebebiyle oy verecek.Bende benzer sorular soruyorum bir tane bile cevap gelmedi.herkesin kafası sanırım çok karışık. Yanlış birşey söylemeye korkuyorlar çünkü bilgili değiller yasa değişikliği konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?