- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Tabi ki de EVET. Düşmanlarımız yani İsrail, İngiliz, ve Amerika bu ülkede başkanlık sistemi istemiyor. Neden? Düşmanlarımızla aynı fikirde olacak değilim ya!
Seni tebrik ediyorum.keske diger hayranlar da gorebilse bunu.Bir Erdoğan hayranı olarak HAYIR diyeceğim.Anayasa oylaması neyi değiştirecek? TERÖR,İşsizlik ,tecavüzler, çocuk istismarı , ekonomik sıkıntılar , eğitim kalitesi..... neyi ? Var olan anayasanın yürütemediği ne var da Yen'i anayasa ile yolu açılacak ? 600 vekil olunca daha mı kolay işleyecek herşey yoksa izlediğimiz rezilliklere Yen'isimi eklenecek ? ısırıklar saksılar havada uçuşurken neden isteyelim vekil sayısı artsın ?bize artısı ne olacak?
Sıradan sade bir vatandaş olarak ben neden böyle bir oylama yapıyorum bana neden benim anlayacağım şekilde açıklanmıyor ?Neden ben bu oylamaya evet dersem haksızlık edeceğim korkusuna kapılıyorum ?bahsettiğiniz kanalları ben hergün izliyorum ,izlediğim yayınlar hiçbiri benim gibi hukuk siyaset bilgisi olmayan insanları bilgilendirir nitelikte değil .
Bir annenin beş çocuğuyuz beşimizde farklı bir görüşe sahibiz hepimizde aynı toplumda yaşıyoruz ,hepimizinde hakları var ve korunmak zorunda !bunun tek yolu da demokrasidir ,CUMHURİYETTİR !!
Akp şimdi de güç ve iktidarın sahibi değil midir ?Seçimlerden zaten 1.parti çıkmıyor mu senelerdir?Yapmadıkları daha doğrusu yapamadıkları için bir araç olamaz mı bu anayasa değişikliği.
Suriyelilere verilmeye başlanan vatandaşlıklar aklıma geliyor. Bunlar referandumda oy kullanabilecek mi?
Şartlar ne acaba? Referandumda evet demekElbette, her Türk vatandaşı oy kullanabilecek. Sonuçta onlar da artık Türk vatandaşı Suriyeli değiller.
Elbette, her Türk vatandaşı oy kullanabilecek. Sonuçta onlar da artık Türk vatandaşı Suriyeli değiller.
Onlara neden Türk vadandaşlığının verildiğini biliyoruz zaten
Kendine gore dusuncende belki haklisin ama sen ani dusunerek yanlis yapiosun.bugunun yarini da var.belki evet diyerek verdin tum yetkileri tamam.ilerleyen yillarda hadi o hdp yle yan yana yazdigin partinin baskani gecerse basa.o zaman itiraz etme hakkin hakkimiz bile olmayacak.lutfen iyi dusun.parti olarak bakmayin ne olur.turkiye nasil bi tehlikenin esiginde gormeye calisinHangi yapi alirsa alsin..
Yeterki bunlar olmasin..
Meclisin hicbiryerinde..
Ulkemiz huzurlu olsun..
Yetti artik bu milletin bunlardan cektigi..
Azonce yazini alintilamistim simdi tekrar alintiliyorum.peki tekrar o basortu dusmani birileri gecerse tayyip oldugunde basa o zaman ne diyeceksin.lutfen sende vicdaninla hareket et.bu parti meselesi degil durum cok ciddiŞunu da belirtiyim
Ben hicbir partiye oyumu vermedim..
Hickimseyede bagli degilim..
Ama soz konusu ulkemizin cikarlari oluyorsa orada kim bunu hak ediyorsa ona evet derim..
Yillardir ne cektik be..
Basortu dusmanlari yuzunden okula gidemedik..
Hep dislandik hala da bazi × partiler yuzunden çile cekiyoruz..
Ìste bu yuzden ..
Oyum vicdani olanlardan yana..
Iste bu nedenle hayir deme taraftariyiz.3-5sene sonrasinin garantisi yok.bi pkk lininda baskan olma ihtimali var.Allahim korusun dusuncesi bile korkutucu.suan tum yetkileri akp ye degil belki bi bi 3-5sene sonrasi icin hdp ye veriyoruz.bilemiyoruz iste.iste bu nedenle hayirGayet iyi anlayabiliyorum. Ne körü körüne hayır ne körü körüne evet demek yok planımda.
Evet'e yakınım yalan yok ama geleceğim için bodozlama dalamam. Kendimi düşünerek körü körüne adımımı atsam çocuğuma miras kalacak bi kötü yönetime evet vermek istemem.
Kafka kişiye bağlı kalmadan maddeleri araştırıp şuan kararının evet olduğunu söyleyen ben varımHanimefendi haklı olabilirsiniz.
Geride kalmış sayfaları çok fazla okuyamadım ve gözüme çarptığı kadarıyla evet diyenlerin bir çoğu
" reisi cumhurumuz ne isterse o olur" lafinin ötesine geçemeyerek kendilerini küçük düşürüyorlar. Allah hayırcılarin şerrinden korusunmus onu.
Ülkemizde takım tutar gibi parti tutulduğu için adamcilik oynuyorlar.
Ne demek reis ne isterse o.
Beyniniz yok mu kardeşim. Ülkenin ve halkın bekasını düşünemiyor musun? Gayette düşünmüyor.. ( düşünmediklerini ispat edebilirim)
bu yüzden hayır diyen kesimin salatası oluyorlar. Üzerlerine gidiliyor. Çünkü mantıklı açıklamaları yok.
Bakın diyorsunuz ki, ülkem için ne hayırlısı ise ona göre karar vereceğim(tarafim zaten belli de) şuan tüm maddelere hakim değilim. Maddelerin getirileri sizi ilgilendiriyor olabilir ama emin olun (hatta eminim sizde biliyorsunuz) maddenin ne olduğu, ne değiştiği umrunda olmayan sadece uzun adam ne isterse her şeye evet diyen bir kesim var.
Burada kimse kimseyi aşağılayamaz.
Aşağılama hakkını kendin verirsin başkasına.
Unutmuyorum bende aşağı yukarı aynı şeyleri söyledimBenim de ailem ve ben sizin karşıt görüşünüz olmayan görüş tarafından çok hırpalandık. ölüm korkusu ile yaşamak neymiş öğrendik. Çok sagolsunlar çocukluğumuz gençliğimiz gitti. İzmire taşındık da babamın görevi sayesinde , insanlık gördük. Ha ama ben de dinine bağlı insanı küçük görmem , bunlar muslumansa ben değilim demem , kimsenin dini hassasiyetini bosveremem. Ama o zihniyetin bu ülkeyi yönetmesi beni kahreder. Siz gerçekten değişiklikleri inceleseydiniz evet demezdiniz .
Ayrıca daha geçen gün bu ülkenin adalet bakanı dedi ki bu ülkeyi muhafazakarlar yönetecek. Benim muhafazakar olup olmadigimi kim nasıl ölcecek???? Degilsen ne olacak???Bu ülkede herkesin canı yandı. Lütfen bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?