Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Oooo siyaset meydanı tekrar açılmış, neyse hayırlı olsun.
Bu kısım artık uzak duracagım bir kısım olarak kalacak bende.
Oyumu da kendime saklıyorum.
Hoş sohbetler

ama sorun sağ ya da sol olması değil ki
illa sağcılıksa ben daha yakınım bence sağa
dua ederim inanırım vatanımı milletimi düşünürüm vs vs
ama bu sağ-sol mevzusu değil....
yoksa ben de evet derdim ama diyemem elim gitmez...yazıyı okuyun sileceğim bu arada başım derde girsin istemiyorum...

Niye Kılıçdaroğlu/Bahçeli/Demirtaş hatasız insanlar mı?

Ellerine o kadar güç geçince ne yapacakları belli mi?

Kaldı ki diyelim bu kadar fanatik oldu hayır diyenler. Atıyorum Bahçeli seçildi, vov çılgınlar gibi coşuyoruz, mutluyuz, başkan Bahçeli falan falan.

Sonrasında geldi Demirtaş, oldu bir katakulli veya da da karmaşa içerisinde arttı oyları.

Ne yapacaksın?

Bunun altından çıkacak en korkunç şeylerden birisi de Doğuda bir Kürdistan eyaleti. (başkanlık-eyalet sistemi)

Bekleyin, görürsünüz.

Şu an ki kararım evet

Hiç sanmıyorum .Diyelim CHP iktidarda ,eminim ki evet oyu kullanacaktınız.

ben de hayır derdim, chp ya da başka parti farketmez, hatta beni (ya da birebir benimle aynı düşünen birini) seçecek olsalar yine hayır derdim.
çünkü benim bir evladım var, ben gideceğim o kalacak, bu ülkenin başına kimler geçti gördüm tam 35 senedir. onların çoğu böyle bir yetkiye sahip olsa felaket olurdu. bu risk alınacak bir konu değil.

Sen ben yada başka birisi başka parti bu teklifi verse yine Hayır diyeceğiz ama deynep nedense pek inanmıyor buna..

çok farklı bir bakış açısı ...

Anayasa değişikliklerini , getirdiklerini/götürdüklerini iyi araştırın Allah aşkına
Eyalet sistemi gelmeyecek

demokrasi,demokrasi,demokrasi... diyorum.

olaylara,kişilerden bağımsız baktığım için,o parti,bu parti diye bir düşüncem yok.ülke çıkarlarını hangi parti ya da kişiler düşünüyorsa,ona veririm oyumu.bugün oyumu verdiği parti,başa geldiğinde,ülkeme zarar verecek herhangi birşeye kalkışırsa,ona da muhalefet ederim.hiç bir kimseye,hiç bir partiye körü körüne biad etmem.

malum partili olmadığım halde,darbe zamanın da,darbeye de karşı çıktım.kaldı ki zamanın da çok darbe görmüş bir nesil olarak,ülkeye ne kadar zarar verdiğini,ne kadar geriye götürdüğünü bizzat yaşamış bir insanım.işte bu yüzden,akp yi sevmememe rağmen ,darbeye de karşı çıktım.

ama bu yapılan,cumhuriyete,rejime,demokrasiye uygun değil.işte bu yüzden,"HAYIR" diyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ama her ne olursa olsun, şartlar ne kadar kötüye giderse gitsin; umudumuzu yitirmiyoruz.

Rahmetli bir siyasetçinin katıldığım şöyle bir sözü var: ''Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. 24 saatte 24 tane hadise değişir.''

Çok çalışıyoruz, sandıklarda görevli ve gözlemci olarak görev alıyoruz..

Ben oldukça geç kalmışım konuya..
Başlarda bariz kışkırtma var ayrıştırma var bazı üyeler eşliğinde Kazen abide körüklemiş hiç yakıştıramadım hakikaten..
.

töbe asla böyle bir şey yapmam yapana da izin vermem. Rahatsız olduğunuz mesajlar var ise mesajın hemen altında KİB butonu var. Hatalıysam lütfen beni de rapor edin.

Son olarak lütfen, klavyede kelime kurarken azami dikkat. Kimse kimseyi kırmadan aklındakilerini yazabiliyorsa ne mutlu.

Hakaret etmeden yazamıyorsak bir yerlerde sorun var demektir.

Unutmayın nefret söylemlerinin artık ciddi bir yaptırımı var.

İşte sorun bu,evet diyen,körü körüne biat etmiş gibi lanse ediliyor.Ya cahil ,ya yobaz,eğitimsiz vs. olarak gösteriliyor,insana daha çok körüklüyorlar evet desin diye sanki.

Anayasa değişikliklerini , getirdiklerini/götürdüklerini iyi araştırın Allah aşkına
Eyalet sistemi gelmeyecek

Eyalet sistemi bugün gelmeyecek.

Bir arkadaş paylaşmış fotoğrafını 1997de Erdoğanın verdiği demeç "Başkanlık Amerikanın emperyalist bir oyunudur"

Madem öyle neden başkanlık getiriliyor?

Ortadoğuya bakın Saddam, Kaddafi vb emperyalist güçlerin kontrol ettiği ülkeler hep tek adamlık getirilmiştir.

Niye? Çünkü bir meclisi, koca parlementoyu ikna etmektense tek bir adamı kontrol etmek daha kolaydır.

Başkanımız hayır der, boyun eğmez falan deme bu ekonomi bu hızda düşsün, millet açlıktan bağırmaya başlasın eli mahkum mecbur kalacak. Aynı yurt dışından tonlarca buğday ithal etmeye muhtaç kaldığımız gibi.

Bir diğer u dönüşüne bakalım, Bahçeli 6 ay önce başkanlığa sayarken bugün destekçisi.

Siyasiler döner, hem de öyle bir döner ki.

Kimsenin umrunda değiliz, kabul edin.

Baştakilerin tek düşündüğü paraları, koltukları ve kim gelirse gelsin bu her zaman da böyle olacak.

Edit: imla.

Ek: maddeleri okudum zaten. ama bir gazeteden veya 8 dkda başkanlık, 10 maddede başkanlık tarzı yerlerden değil. bizzat anayasadeğişikliğiyle ilgili hukukçular tarafından hazırlanmış olan siteden + tbmm canlı yayın izliyorum geceleri.

töbe asla böyle bir şey yapmam yapana da izin vermem. Rahatsız olduğunuz mesajlar var ise mesajın hemen altında KİB butonu var. Hatalıysam lütfen beni de rapor edin.
Tek mesaj içinde olsa seni sana şikayet ederdim kazen abi :)
Ama konu gidişatında o şekilde olmuş
Sen aklı selim saygılı bir adamsın şimdiye kadar gördüğüm
Ama bu konunun açılışından başlayan bir hayır propagandası var
Birde en iyi bilenlerdensindir
Kk da düzeyli siyaset yapılamıyor malesef bu konu can yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…