- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Siz kim oluyorsunuz hep kendinizi ayrisitiriyosunuz anlamadamBu nasil bi temenni cok yazik.....Allah korusun Allah basimizdan eksik etmesi onlari Rabbim koruýor cok şükür dualarimiz onlarla.....Biz bir ölür Bin diriliriz buda boyle biline....
Artık bişey farketcegini sanmıyorum adamlar kutlama yapıyo baksana megcimYsk önünde itirazlar sürüyor!
Daha önce kücük bir evde duruyordum beğenmediğim icin daha büyük bir eve gectim
Beni anladığınıza sevindim :)Ev ne alaka ülkeden eve neden geldiniz??? Bana ne sizin evinizden.Ama üzülmeyin genel problem bu
anlamada sorun var.Zaten onun için bu durumdayız.
Bak senin bu mesajın da yanlış ve hiç hoş değil,nasıl beddua bu böyle,düzeltmelisin bence.Ay o balkondan tepetaklak düşse de ölse tövbe yarabbim ya sinirden nasil konusturuyorlar.
Tesekkur ederim. Ben hep seni hem de butun Cumhuriyet bekcisi demokrat kadinlarimizi opuyorum, hepsine sonsuz saygilar.
Muhursuz oylarin kabul edilme olayi iki kesim tarafindan kabul edilebilir birsey olmamasi lazim son anda kurallar degisebilirmi ya bir arkadas daha yazmisti 5 dakika icin sinava alinmayan bir cocugun kurallar yuzunden bir senesi harcaniyor burda yapilan secimde ulke kaderi belirleniyor ustelik gercekten ilginc
Hadi onları geçtim koltuk sevdasıda burda dualar ede ede müslümanlıkdan girip ayetden çıkanlar hiç demiyor mu bu nasıl müslümanlıkMüslüman ve demokrasi kelimeleri ağızlarından düşmez. Ama;
Nerede hile nerede şaibe varsa hepsi orada.
Nasıl utanmazlar.
Nasıl yüzleri kızarmıyor.
Nasıl dinden, ahlaktan söz ederler.
Nasıl adalet isterler.
Nasıl bir cesaretleri ve vicdanları var.
Mühürsüz oy ne olursa olsun geçersizdir.
YSK nasıl oluyor da bunu kabul ediyor.
Nasıl hak hukuk bilmeyen insanlarsınız.
Hatta ne biçim insanlarsınız siz ya hu?
Nasıl!
Haksız beddua sahibini bulur.Yalanlar...yalanlar....yalanlar!!!
Haksız beddua sahibini bulur. Bizim dualarımız başkanımıza yeter elhamdülillah.Ay o balkondan tepetaklak düşse de ölse tövbe yarabbim ya sinirden nasil konusturuyorlar.
Soru mu simdi sende o mükemmel adamin oğlu bilal erdogani yaparlar başkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?