Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bu nasil bi temenni cok yazik.....Allah korusun Allah basimizdan eksik etmesi onlari Rabbim koruýor cok şükür dualarimiz onlarla.....Biz bir ölür Bin diriliriz buda boyle biline....
Tamam sizin dualariniz korusun onlari benim duam koruması yönünde değil uzgunum.Beni terörist ilan edenleri iyi niyetle güzel dualarla anamiyorum ne yazik ki!

Federasyonlar kurulursa bahçeli kandırıldık der mi acaba yada destekler mi

Bunu gercekten adaletli olan insanlarin dusunmesi lazim ama umurunda degil.kimsenin gorundugu uzere

Her cümlenin sonuna soru işareti? Vurgularda hatalar? Bu siteden banlanınca karalar bağlıyorum ya sorma, özellikle de senin gibi harikulade insanlardan uzak kalırım diye korkuyorum.

arkadaslar chp verilerini takip edemiyorum, ysk istatistiklerinde son durum nedir?

Arkadaşlar balkondan tepetaklak düşse de ölse mesajim bazi arkadaşları rahatsız etmiş agir kacmis olabilir bi anlik sinirle yazdim zaten mesajin sonunda tovbe de dedim o kisim okunmamis.
Neyse Basbakanimiz ve Cumhurbaskanimiz sagolsunlar var olsunlar.
Edit:mesaji düzenlemeyi denedim yapamadim üzgünüm.

Bugün buradaki Evetçiler arasında bu seçimi içine sindiren, hatasız, haksız görmeyen. Oyların çalınmadığını iddia eden kişiler varsa. Birilerinin hakkına girilmesine göz yuman, kendi istediği oldu diye haksızlığa uğrayanı görmeyen, HATTA buna iyi olmuş, sonuçta aldık ya sen ona bak diyen, sonuçlar kesin olarak girilmeden şak şakçılığa giden, hatta göbek atan varsa..

Dilerim bir gün kendi iktidarlarının, yere göğe sığdıramadıklarının zulmune uğrayıp, hak talep ederler. Mazlumun ahı yerde hiç bir zaman kalmaz. Sabırla bekliyorum. Ama umarım pisliğiniz bize sıçramadan kendi kendinize düşersiniz.

Suriyelileri goturup goturup acik oyla evet'e muhur bastirmislar. Acaba bu 3 milyon Suriyeliden kacini vatandas yapabilmislerdi bu zamana kadar, kacina bilincsizce oy kullandirttilar mechul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…