Tamam sizin dualariniz korusun onlari benim duam koruması yönünde değil uzgunum.Beni terörist ilan edenleri iyi niyetle güzel dualarla anamiyorum ne yazik ki!Bu nasil bi temenni cok yazik.....Allah korusun Allah basimizdan eksik etmesi onlari Rabbim koruýor cok şükür dualarimiz onlarla.....Biz bir ölür Bin diriliriz buda boyle biline....
Federasyonlar kurulursa bahçeli kandırıldık der mi acaba yada destekler misonuçlar yakın olacaktı öyle oldu gibi. Akp başkanlıkta kendi adayı kazansın diye mecburen Kürt seçmene bir şey vermek zorunda zira milliyetcı seçmen gitti. Federasyon gelirse, bence her bölge kendisinden toplanan vergıyle geçinsin. Yok öyle büyük şehirlerde toplanan vergıyle süspanse edilmek.
Bunu gercekten adaletli olan insanlarin dusunmesi lazim ama umurunda degil.kimsenin gorundugu uzereMühürsüz zarflar var 1.5 milyon Aradaki fark 1.2 milyon
Bunun yanı sıra sonradan mü
Akp tarafından mühürsüz oylar geçerli sayılsın dilekçesi gidip o oylar geçerli olursa ben bunu Hayırcıların lehine bir durum olarak düşünemem zaten.. Bu resmen sandıktan sonra Evet çıkarmaktır.
Her cümlenin sonuna soru işareti? Vurgularda hatalar? Bu siteden banlanınca karalar bağlıyorum ya sorma, özellikle de senin gibi harikulade insanlardan uzak kalırım diye korkuyorum.Bana çirkin gelen bir mesajı değerlendirmem için aynısını mi yapmış olmam gerekiyor ?
Dinlemek istemem bu şekilde yorum yapan bir kişiyi ? Korkudan konuşamamak zor olsa gerek . Altı üstü giremeyeceksiniz foruma 3-5 gün , bu neyin bantı ?
Tamam siz dua etmeye devam edin ben etmiyorum sonunda tövbe dedim zaten okumadiniz miHaksız beddua sahibini bulur. Bizim dualarımız başkanımıza yeter elhamdülillah.
Allahim görsün şunları
Kakao sorun ne biliyormusun;''biz,onlar'' diye ayrıştırılmış bir Türkiye var artık.Ve bil bakalım ne zaman biz,siz olduk?İşte 14 yılın özeti bu.
A
Benim de aklım ,fikrim almıyor nerdeyse gitmeyenlerin varlığını bizzat kendi ağızlarından duydum ,bu neyin% 100...Yaşadığım ilçenin katılım oranı %100 görünüyor ama oy kullanmaya gitmediğini söyleyen insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?