- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aah aahhhhhYazdım yazdım sildim rabbim evlatlarımızı korusun.
Önceki secimlerin hic birinde 1 ay haber yapmadılar bild gazetesi birinci sayfaya taşımadı türkiye yi, burda yaşayan benim ilgilendiklerini biliyorum ama sizin kendi Vatanınızı ne icin bu kadar kücük gördüğünüzü anlayamadım?!Ya evet çoook umursuyorlardır.Bütün dünyada herhangi bir ülkede seçim her ülkede haber olur.Üstelik orada çok
vatandaş var onun için haber değeri var.Adam bizim ülkemizi bir Mercdes bir Simens bir Bosh la satın alır.
Almanya filse biz kedi olabiliriz anca.Açın gözünüzü biz bi halt değiliz.Avrupanın derdi bana sıçramsın.
Hayaller hayaller
Önceki secimlerin hic birinde 1 ay haber yapmadılar bild gazetesi birinci sayfaya taşımadı türkiye yi, burda yaşayan benim ilgilendiklerini biliyorum ama sizin kendi Vatanınızı ne icin bu kadar kücük gördüğünüzü anlayamadım?!
Arada girip butun mesajlari okumuyorsan ne diye bi hayirli olsun demiyorsunuz diye milleti etiketliyorsun?Aynı arkadaş gibi .. arada girip çıkıyorum ...sayfaları takip etmiyorum ...mesajımdan alıntı yapılmazsa ... ilgi alanım olan başka konulara geri dönüyorum ....
Teşekkür ederim ... böyle uyarılarınızın devamını bekliyorum ... ne güzel .... benim gibi tatliş ...sevgi pıtırcığı ...
Haaa bide o büyük harfle yazdığını farketmedim sanma eminim Mune değerlendirir o hakaretiaaaaa KAKA o da buradaymış ve paylaştığı şeye şaşırdık mı?HAYIR!
Bırak allahını seversen yaa :) allahından bulsun demek bedduaysa sen beni bir de banlanma riski olmayan ortamlarda bi dinle. Hem ne alaka üzerine alındın? Oy mu kullanmadın?Beddua edenler kendine bulsun.
Gercekten kendi Vatanınızı kücük mü görüyorsunuz eğer öylese vatanınız olarak görmüyorsunuz demektir.E gelin Türkiye de yaşayın anlarsınız.
Tek basina mi? Butun devlet memurlarini tehditle mitinglerine devletin otobusleri ile tasiyan, milletin vergileri ile doner ekmek dagitan, illegal olarak butun kurumlara emreden, butun medyayi zorla kendi istedigi gibi haber cikartmaya zorlayan, yollarda Hayir bildirilerini dagitanlari bile gozaltina aldiran, Devlet kanali TRTyi bile AKP kanali gibi kullanan, YSK'ye bir talimati ile gecersiz oylari gecerli kildirtan adam mi yalniz? Vallahi cok acidim, cok cok magdurmus kendileri..Eki Görüntüle 1983166 ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak
Çıkan sonuç ülkemize milletimize hayırlı olsun deyin, birinizin de ağzından hayırlı birşey çıksın. Olmaz mı?
'hayır'lı değil, hayırlı olsun demek çok mu zor.
Hep itiraz hep itiraz, komiksiniz anlayın.
Ben evet verdim!
Ama isterdimki, evet de çıksa hayır da çıksa biraz fark olsaydı arada. Öyle daha iyi olurdu.
Lakin nasip böyle oldu.
Hasılı kelam hayırlı olsun
Miting için okulları tatil eden ve daha neler neler....Tek basina mi? Butun devlet memurlarini tehditle mitinglerine devletin otobusleri ile tasiyan, milletin vergileri ile doner ekmek dagitan, illegal olarak butun kurumlara emreden, butun medyayi zorla kendi istedigi gibi haber cikartmaya zorlayan, yollarda Hayir bildirilerini dagitanlari bile gozaltina aldiran, Devlet kanali TRTyi bile AKP kanali gibi kullanan, YSK'ye bir talimati ile gecersiz oylari gecerli kildirtan adam mi yalniz? Vallahi cok acidim, cok cok magdurmus kendileri..
Gercekten kendi Vatanınızı kücük mü görüyorsunuz eğer öylese vatanınız olarak görmüyorsunuz demektir.
He, he öyle olsun saraylıTek basina mi? Butun devlet memurlarini tehditle mitinglerine devletin otobusleri ile tasiyan, milletin vergileri ile doner ekmek dagitan, illegal olarak butun kurumlara emreden, butun medyayi zorla kendi istedigi gibi haber cikartmaya zorlayan, yollarda Hayir bildirilerini dagitanlari bile gozaltina aldiran, Devlet kanali TRTyi bile AKP kanali gibi kullanan, YSK'ye bir talimati ile gecersiz oylari gecerli kildirtan adam mi yalniz? Vallahi cok acidim, cok cok magdurmus kendileri..
Bırak allahını seversen yaa :) allahından bulsun demek bedduaysa sen beni bir de banlanma riski olmayan ortamlarda bi dinle. Hem ne alaka üzerine alındın? Oy mu kullanmadın?
Ay o balkondan tepetaklak düşse de ölse tövbe yarabbim ya sinirden nasil konusturuyorlar.Cikti balkoncular da
Soru mu simdi sende o mükemmel adamin oğlu bilal erdogani yaparlar başkanKakao daha baskanlık seçimine cok var. Allah gecinden versin mükemmel olağanüstü harika tek adam Erdoğan'a bir sey olsa o güne kadar, etrafındaki ne köy ne kasaba olamayan insanları düşündüğümüzde ne yapacaksınız mesela? Erdoğan gitti, kime onun kadar güvenip baskan yapabileceksiniz?