• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Arkadaşlar tamam seviyorsunuz tayyip erdoğanı da, bu insan da bir fani, iyi şeylerin yanında hatalar da yapan ve yeri gelince eleştirilmesi gereken bir insan unutmayınız. Aşırılığın her türlüsü kötüdür, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeden böylesine tek bir kişiyi devlet baba kültürüyle desteklersek o kızdığımız at gözlüklü insanlardan bir farkımız kalmaz. Peygambere muhalefet eden nesli örnek almalıyız, aksi bize yakışmaz.

Şu konunun altında ortamda açıkçası bunu yazmak istemezdim ama popçu posteri gibi bir resmi görünce dayanamadım. Seçim sonucu bir derbi sonucu değildir. Umarım beni yanlış anlamazsınız ve umarım samimiyetimi aktarabilmişimdir, iyi akşamlar.

Bugün buradaki Evetçiler arasında bu seçimi içine sindiren, hatasız, haksız görmeyen. Oyların çalınmadığını iddia eden kişiler varsa. Birilerinin hakkına girilmesine göz yuman, kendi istediği oldu diye haksızlığa uğrayanı görmeyen, HATTA buna iyi olmuş, sonuçta aldık ya sen ona bak diyen, sonuçlar kesin olarak girilmeden şak şakçılığa giden, hatta göbek atan varsa..

Dilerim bir gün kendi iktidarlarının, yere göğe sığdıramadıklarının zulmune uğrayıp, hak talep ederler. Mazlumun ahı yerde hiç bir zaman kalmaz. Sabırla bekliyorum. Ama umarım pisliğiniz bize sıçramadan kendi kendinize düşersiniz.
Bu ülkede beni tutklayacak adam anasinin karnindan dogmadi diyen Mehmet Baransu'nun , artik bize kimse bi sey yapamaz diyen cemaatin ne halde oldugunu herkes goruyor. Dönmeyen devran yoktur.
Ve nasil cemaatten olanlara yapilan "zulme" acimadigim gibi bunlara yapilacak zulme de kahkahalarla gulecegim

Eki Görüntüle 1983188

Kabine iki kişi girmenin mutluluğu.

Şu fotoğraf nasıl çekilebiliyor bunu bugün sandıklara giden herkes sorgulamalı.
Referandum için tercihimi yapmak üzere gittim, sandık başında bekleyen görevliler çantamı bırakmamı istediler bıraktım, cep telefonunuzu da bırakın dediler, çantamda zaten deyip açıp gösterdim, ki yanımda kabine soksam bir işe yaramaz bendeki telefon sadece alo demeye yarar, görevlilere şakasını bile yaptım, bilinçli bir vatandaşım foto falan çekmem zaten benim telefonda çekemez dedim, zarf mühür ve tercih pusulasını alıp kabine girdim, denetim sadece bize miydi?

Ya bu Avrupalarda demokratik ülkelerde yaşamayı tercih edip kendi ülkesine anti-demokrasi için oy kullanan halka ne demeli? Bunların amacı nedir?benim de anlamadığım bu. Şimdi bu insanlar dönecek mi Türkiye'ye? Yoksa kaldıkları ülkelerin kaymağını yemeye devam mı edecekler? Var mı Avrupa'da yaşayıp evet diyen? Bunu bir açıklasın bana.

Referandum için tercihimi yapmak üzere gittim, sandık başında bekleyen görevliler çantamı bırakmamı istediler bıraktım, cep telefonunuzu da bırakın dediler, çantamda zaten deyip açıp gösterdim, ki yanımda kabine soksam bir işe yaramaz bendeki telefon sadece alı demeye yarar, görevlilere şakasını bile yaptım, bilinçli bir vatandaşım foto falan çekmem zaten benim telefonda çekemez dedim, zarf mühür ve tercih pusulasını alıp kabine girdim, denetim sadece bize miydi?
Mune abla hiç bir şekil de ne çantam istendi ,ne telefonum,ne kalemim bunlar son'a doğru gittim diye oldu desem 3 'de verdim oyumu bunlar sorgulanmalı ama nerde ...

Referandum için tercihimi yapmak üzere gittim, sandık başında bekleyen görevliler çantamı bırakmamı istediler bıraktım, cep telefonunuzu da bırakın dediler, çantamda zaten deyip açıp gösterdim, ki yanımda kabine soksam bir işe yaramaz bendeki telefon sadece alı demeye yarar, görevlilere şakasını bile yaptım, bilinçli bir vatandaşım foto falan çekmem zaten benim telefonda çekemez dedim, zarf mühür ve tercih pusulasını alıp kabine girdim, denetim sadece bize miydi?

Bu fotoğraf bence en masumu isterseniz bir de buna bakalım
Screenshot_2017-04-16-22-41-24-1.png

Arkadaşlar tamam seviyorsunuz tayyip erdoğanı da, bu insan da bir fani, iyi şeylerin yanında hatalar da yapan ve yeri gelince eleştirilmesi gereken bir insan unutmayınız. Aşırılığın her türlüsü kötüdür, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeden böylesine tek bir kişiyi devlet baba kültürüyle desteklersek o kızdığımız at gözlüklü insanlardan bir farkımız kalmaz. Peygambere muhalefet eden nesli örnek almalıyız, aksi bize yakışmaz.

Şu konunun altında ortamda açıkçası bunu yazmak istemezdim ama popçu posteri gibi bir resmi görünce dayanamadım. Seçim sonucu bir derbi sonucu değildir. Umarım beni yanlış anlamazsınız ve umarım samimiyetimi aktarabilmişimdir, iyi akşamlar.
Yanlışlarını gördüğünüz kadar doğrularınıda görseydiniz böyle konusmazdiniz dört dörtlük bir insamı arıyorsunuz öyle biri varsa bulunda onu başkan yapalım şuan en iyisi budur kimse körü körüne desteklemiyor emin olun en iyisi bu olduğu için destekliyoruz yanlışlarına gelince devleti hangi durumda aldı şimdi ne günlerdeyiz düşünce sizde benim gibi o poster gibi dediğiniz resmi paylaşırdiniz

Aklım almıyor gerçekten bir çok şeyi...
Rabbim yardımcımız olsun...

Ya bu Avrupalarda demokratik ülkelerde yaşamayı tercih edip kendi ülkesine anti-demokrasi için oy kullanan halka ne demeli? Bunların amacı nedir?benim de anlamadığım bu. Şimdi bu insanlar dönecek mi Türkiye'ye? Yoksa kaldıkları ülkelerin kaymağını yemeye devam mı edecekler? Var mı Avrupa'da yaşayıp evet diyen? Bunu bir açıklasın bana.
Olmaz mı? Avrupada yaşayan evetçi bir tanıdığıma ülkeye dönmeyi düşünüyor mu diye sordum. Arka arkaya süratle öyle bir hayır deyişi vardı ki. Hayır kelimesini ancak kendi hakları ellerinden alınacaksa kullanır bunlar.

Referandum için tercihimi yapmak üzere gittim, sandık başında bekleyen görevliler çantamı bırakmamı istediler bıraktım, cep telefonunuzu da bırakın dediler, çantamda zaten deyip açıp gösterdim, ki yanımda kabine soksam bir işe yaramaz bendeki telefon sadece alo demeye yarar, görevlilere şakasını bile yaptım, bilinçli bir vatandaşım foto falan çekmem zaten benim telefonda çekemez dedim, zarf mühür ve tercih pusulasını alıp kabine girdim, denetim sadece bize miydi?

Maalesef başka bir olaya şahit oldum :(
Yaşlı bir teyze iki tane genç kadın ve yanlarında bir erkek !!!
Kabine teyze oğluyla girmek istedi neymiş okuma yazma bilmiyormus!!!!
Hayır dedim itiraz ettim renkte mi bilmiyor dedim.
Sandık görevlilerine neden müsaade ediyorsunuz derken girdi ve çıktılar.
O iki genç kadında kabine giderken dönüp soruyorlar o erkeğe nereye basacagiz diye!!!!!
Vahhhh vahhh dedimm.

Down sendromlu birine oy kullandırmışlar. Benim olmadığım bir sınıfta.
17 yaşında daha seçmen olmayan birini müşahit yapmışlardı itiraz ettim. Kavgacı tiplerdi ama gerekli maddeden sonra sandık başkanını ikna edemediler.
Evet basılı iki adet pusula çıkan kağıdı kabul ettirmeye çalışıp dilekçeye kadar gittiler. Tutanak baskısı yaptılar.
Evet mührü basılı sadece çemberin bir kısmı hayıra taşmış oyu kabul ettik. Ama başka bir sandıkta hayırı geçersiz saymışlar.

Adalet bir gün bunlara da lazım olacak.

Kaldıki devletin bütün imkanları seferber edilip hayır çalışmalarının engellenmesine rağmen %50 'yi ikna edemiyorsan sen zaten mağlup olmuşsun demektir.

YSK nın bağımsız olmadığını bugün nasıl gördüysek yarın bütün organların birer birer bunlara bağlı olacağını ve bağımsızlığın(tarafsızlığın) baş harflerinin bile olmayacağı günlerde bizim onlar için de HAYIR dediğimizi anlayacaklar.

Allah'ın adaleti şaşmaz değil mi ablacım ? ;)

Kakao sorun ne biliyormusun;''biz,onlar'' diye ayrıştırılmış bir Türkiye var artık.Ve bil bakalım ne zaman biz,siz olduk?İşte 14 yılın özeti bu.
Prensesim sanirmisinki 14 sene evvel ayristik . Ben okullardaki o sıkıntıları unutmadım..O ağlayan kızlarımızı unutmadım.oglu subay olmuş anaların yemin torenlerindeki kapı dışarı edislerini unutmadım.. Şimdi bir bak prensesim varmı kaldimi,, nasıl kardeşçe yaşıyoruz ..

Eki Görüntüle 1983203

Bundan 5 yıl sonra Türkiye ilk paragrafta ki kısım olacak :KK66:

Olmayız canım olmayız emin ol.
Rabbim bir kapıyı kapatıp bin kapıyı açar.
Herşeyin en hayırlısıni nasip eder.
Vardır mutlaka bir hayır bunda da.
Çok erken sevinmek içinde üzülmek icinde.
Bakalım Mevlâm neyler neylerse güzel eyler.

Back