Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Yalanlar...yalanlar....yalanlar!!!

Bir sonraki seçimde seçme hakkımız olursa Lütfen tek seçenek koysunlar.
Sonuçları her türlü hileye başvurarak kendine çeviren kişilerin iki seçenek koyması cidden aklımızla alaydır.
Ysk sonucunu dahi beklemeyip balkona koşturup milleti yine her zamanki gibi ön planda tutup, kitleyi çoğaltarak itirazı engelleme onları bir kalkan olarak kullananlar tercih yerine "ZORUNLUDUR" yazısı eklemeyi de unutmasınlar. Ha bir de oy pusulasının rengi elbetteki AK olsun.
Şak şakcılar da azcık hava olsun diye gidip oy kullansın.

Miting için okulları tatil eden ve daha neler neler....
Eee sonra demokratik seçim olmuş muş.
Lise sınav haftası miting otobüsünü lisenin önüne park etmişler müzik son ses ya bune dedik arkadaşlarla yasalı bırakın etik mi dedik kimliğimiz olmadığı için ifademizi almak için karakola götürüldük ifade verdik

Küçüğüz çünkü

Cok dogru. "Secme hakkimiz olursa"

Site kurallarına ve yasalara aykırı yorumlarınız kiblediğiniz takdirde zaten uyarı alacaktır ama ben yine de hatırlatayım, sizler 2 düşman ülke insanları değilsiniz, hepiniz bu ülkenin vatandaşlarısınız, Evet veya Hayır demeniz sizi hain yapmıyor, münafık, kafirde olmuyorsunuz(öyle yorumlarda okudum ona istinaden yazıyorum) beddua etmenizde ayıp kaçıyor, bir galip veya mağlup yok.

Ay o balkondan tepetaklak düşse de ölse tövbe yarabbim ya sinirden nasil konusturuyorlar.

Soru mu simdi sende o mükemmel adamin oğlu bilal erdogani yaparlar başkan
Bu nasil bi temenni cok yazik.....Allah korusun Allah basimizdan eksik etmesi onlari Rabbim koruýor cok şükür dualarimiz onlarla.....Biz bir ölür Bin diriliriz buda boyle biline....

Ben seni öpüyorum vallahi,umarım kabul edersin Saraylim

Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Hakkımızda herzaman hayırlısı olsun.

Ülkeyi beğenmediğiniz için Almanyaya geçtiniz yani.
Yok ya annannem annesinin rahmindeyken buraya göc etmişler sonra annannem annemi dünyaya getirmiş burda ve yıllar sonra annemde bana hamile kalmış yani 3 kuşaktır burdayız senenin 6 ayını türkiye de geciriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…