• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bu nasil bi temenni cok yazik.....Allah korusun Allah basimizdan eksik etmesi onlari Rabbim koruýor cok şükür dualarimiz onlarla.....Biz bir ölür Bin diriliriz buda boyle biline....
Siz kim oluyorsunuz hep kendinizi ayrisitiriyosunuz anlamadam
Ysk önünde itirazlar sürüyor!
Artık bişey farketcegini sanmıyorum adamlar kutlama yapıyo baksana megcim

FB_IMG_1492369631990.jpg

Ben de HAYIR ciyim sonuna kadar sonuçların saibeli5oldugu zaten sosyal medya da geziniyor bu kadar insanın ekmegiyle oynayan ihrac edilen memurların çoğu zaten hayır vermişler böyle bir sonuç çıkmış olması şaşırtıcı bizim milletimiz akillanmaz onlar padisahlik sistemi istiyor nerde kaldı atatürkçülük milliyetçilik bu günlerimizi belki se çok arayacağız

sonuçlar yakın olacaktı öyle oldu gibi. Akp başkanlıkta kendi adayı kazansın diye mecburen Kürt seçmene bir şey vermek zorunda zira milliyetcı seçmen gitti. Federasyon gelirse, bence her bölge kendisinden toplanan vergıyle geçinsin. Yok öyle büyük şehirlerde toplanan vergıyle süspanse edilmek.

Müslüman ve demokrasi kelimeleri ağızlarından düşmez. Ama;
Nerede hile nerede şaibe varsa hepsi orada.

Nasıl utanmazlar.
Nasıl yüzleri kızarmıyor.
Nasıl dinden, ahlaktan söz ederler.
Nasıl adalet isterler.
Nasıl bir cesaretleri ve vicdanları var.

Mühürsüz oy ne olursa olsun geçersizdir.
YSK nasıl oluyor da bunu kabul ediyor.

Nasıl hak hukuk bilmeyen insanlarsınız.
Hatta ne biçim insanlarsınız siz ya hu?
Nasıl!

Muhursuz oylarin kabul edilme olayi iki kesim tarafindan kabul edilebilir birsey olmamasi lazim son anda kurallar degisebilirmi ya bir arkadas daha yazmisti 5 dakika icin sinava alinmayan bir cocugun kurallar yuzunden bir senesi harcaniyor burda yapilan secimde ulke kaderi belirleniyor ustelik gercekten ilginc

Ben seni öpüyorum vallahi,umarım kabul edersin Saraylim Saraylim :KK60::KK9:
Tesekkur ederim. Ben hep seni hem de butun Cumhuriyet bekcisi demokrat kadinlarimizi opuyorum, hepsine sonsuz saygilar.
Bu referandumda 1000 kere evet ciksa dahi bu ulkede son Ataturkcu yokolmadan gunes batmaz.

Mühürsüz zarflar var 1.5 milyon Aradaki fark 1.2 milyon
Bunun yanı sıra sonradan mü
Muhursuz oylarin kabul edilme olayi iki kesim tarafindan kabul edilebilir birsey olmamasi lazim son anda kurallar degisebilirmi ya bir arkadas daha yazmisti 5 dakika icin sinava alinmayan bir cocugun kurallar yuzunden bir senesi harcaniyor burda yapilan secimde ulke kaderi belirleniyor ustelik gercekten ilginc

Akp tarafından mühürsüz oylar geçerli sayılsın dilekçesi gidip o oylar geçerli olursa ben bunu Hayırcıların lehine bir durum olarak düşünemem zaten.. Bu resmen sandıktan zorlaa Evet çıkarmaktır.

Müslüman ve demokrasi kelimeleri ağızlarından düşmez. Ama;
Nerede hile nerede şaibe varsa hepsi orada.

Nasıl utanmazlar.
Nasıl yüzleri kızarmıyor.
Nasıl dinden, ahlaktan söz ederler.
Nasıl adalet isterler.
Nasıl bir cesaretleri ve vicdanları var.

Mühürsüz oy ne olursa olsun geçersizdir.
YSK nasıl oluyor da bunu kabul ediyor.

Nasıl hak hukuk bilmeyen insanlarsınız.
Hatta ne biçim insanlarsınız siz ya hu?
Nasıl!

Hadi onları geçtim koltuk sevdasıda burda dualar ede ede müslümanlıkdan girip ayetden çıkanlar hiç demiyor mu bu nasıl müslümanlık :kahve: yazık siyaset uğruna ne sakatlara geliyorlar kim bilir :KK12:

Back