Hanımefendi, Ysk kendisi açıklama yaptı mühürsüz zarflar ve pusulalar geçerli sayılsın diye. Seçim kanuna aykırıdır ayrıca.ben uzerime.alinmiyorumda sizde gormediginiz birseyle.insanlari sucluyorsunuz. baktinzmi oylara tek tek ysk damgasi varmi.yokmu ? nereden biliyorsunuz o tur oylarin gecerli sayildigini.
thanks.Zeki arkadaşım benim :)))))
Yazık sana
İkile ne demek üçleyerek uzaklaşıyorum senden
Ha ondan mı itiraz edildi? Kıyağa itiraz edilir mi? Biraz kapsamlı düşün diyeceğim ama imkansız biliyorum.ben de hayırcılara son dakika kıyağı olduğunu düşünüyorum.
Dışarıdan nasıl gelebilir ki? Her partiden sandık görevlisi var başında birkere; keza sayımlarda bu şekilde oluyor başında evet verende var hayır verendeSen inaniyo musun hayır oyuda olduğuna dışardan geldiyse çoğu evettir:/
işte ben de aynen öyle düşünüyorum.Çok ironik olmaz mı? Kıyak yapmak istenilse bir kazanç olur. Açığı kapatmak istenilmiş olmasın o?
Ne kadar cici ne kadar tatlışsınız siz öyle,ara ara girip çıkıyorum da az önce bir arkadaş nefret dolu mesajın altına bir de ayet paylaşmış,bizi düşman ilan etmiş,az daha gaza gelse hayır diyenleri Allahsız ilan edecekti ve okuduğum daha nice mesajlar.Sonuç hayır çıksa idi ... ülkem için hayırlısı olsun derdim ...
Sonuç evet çıktı ... Ülkesi için hayırlısını temenni edenleri arıyor gözlerim...
şimdi kapsam düşünmek falan deyince, hayırcılar da ben de pek göremiyorum bunları.Ha ondan mı itiraz edildi? Kıyağa itiraz edilir mi? Biraz kapsamlı düşün diyeceğim ama imkansız biliyorum.
Bilmem nasil oluyor. Ama mahkeme karariyla Akpnin yerel secimlerde Kagithanede oy hirsizligi yapti kanitli ispatliDışarıdan nasıl gelebilir ki? Her partiden sandık görevlisi var başında birkere; keza sayımlarda bu şekilde oluyor başında evet verende var hayır verende
Bomba yağdıranlar bugünün hayırcılarıdır derken neyi kastetti.onu terörist diyene söyleyeceksin.
reisi kastediyorsan, reis kimseye terörist demedi.
kimler hayır diyor, dikkat et ey halkım dedi.
Seçim öncesi bütün pusulalar ve zarflar muhurlenmek zorundadır. Mühürsüz zarflar ve pusulalar yasa geregi geçersiz sayılır. Seçmenin mührü değil elbette onu hepimiz biliyoruz. Burda insanların aklına takılan şu ki, ysk ya ait olmayan mühürsüz dışardan seçim öncesi evet veya hayır basılmış olarak getirilmiş olan pusulalar karıştirilmış olabilir. Sanki oy kullanılmış gibi. Hayali seçmen yani. Olay bundan ibaret.O mühür seçmenin tercih mührü değilsandık başkanı tarafından zarfa basılan mühür
Neymiş öyle gereken bir açıklama yapsınlar,şahsen ben anlamadım neden öyle gerekiyormuş.Muhursuz oy pusulaları neden geçerli sayılıyor? Evet ya da Hayirdan bagimsiz soruyorum. Bu ihlal degil mi? YSK Baskanina sordular
"Oyle gerekti"dedi
Bu aciklamadan tatmin olan var mi?
işte ben de aynen öyle düşünüyorum.
hayır oyunun az çıkacağı düşünüldüğü için son dakikada bu gol atıldı.
Istedikten sonra olur cnm valla bakDışarıdan nasıl gelebilir ki? Her partiden sandık görevlisi var başında birkere; keza sayımlarda bu şekilde oluyor başında evet verende var hayır verende
Hükümetin kontrolü altında olan Ysk ne sebeple hayir a kıyak yapsın ki?ben de hayırcılara son dakika kıyağı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?