- 18 Eylül 2016
- 1.806
- 7.118
- 158
Muhursuz oy pusulaları neden geçerli sayılıyor? Evet ya da Hayirdan bagimsiz soruyorum. Bu ihlal degil mi? YSK Baskanina sordular
"Oyle gerekti"dedi
Bu aciklamadan tatmin olan var mi?
Aaa nasıl yani ben bunu pek bilmiyorumBu arada evet sok haber ama
Tayyip Erdogan yarin baskan olmuyor evet cikmasi halinde bile
Tekrar secime girip ustunluk almasi gerekiyor
Bilmiyorsaniz soyleyeyim
% 51, 32 EVET'in 1,32 si gurbetçilerden gelen oylar bana göre.
Sandıktan çıkmadığını mı düşünüyorsunuz? İçlerinden hep evet mi çıkmış ki
Bu arada bu sonuçtan benim çıkardığım şu;işin açıkçası ben evet oylarını daha çok bekliyordum.
Diğeri ise sanırım mhp de Bahçeli den başka kimse evete oy vermemiş,bence Bahçeli artık istifa etmeli.
Onu da alırız cınım merak etmeBu arada evet sok haber ama
Tayyip Erdogan yarin baskan olmuyor evet cikmasi halinde bile
Tekrar secime girip ustunluk almasi gerekiyor
Bilmiyorsaniz soyleyeyim
Bende de var o video,gözlerimle gördüm.Twitter da mühürsüz oyların sandık görevlileri tarafından çıkartılıp mühürlenme videoları var. Ne kadar da temiz! bir seçim.
Ysk zaten hukuka aykırı olarak son anda karar değiştirdi eyvallah neden korkup mühürleme yapıyorlar acaba?
Canım cook sevindim sizin adınıza :) bence en önemlisi de bu zaten karşılıklı saygı MaşAllah sizehoşgörüden yana gem vuran arkadaşlarımız.
benim eşim 'evet'çi ama ben 'hayır'cıyım.
çok şükür bizim evde 'sulh' var.
ama nasıl?
o 'bir ismin' pankartıyla dolaşıp, bir şeyleri gözüme sokmuyor çok şükür.
bende 'evet'çi diye ona bir kaşık yemek daha az koymuyorum.
geçinip gidiyoruz.
anlatabildim mi?
Hala kendisinin etkisiz eleman olduğunu fark edemiyorsa pes,koltuğu kurtarma davasına akp ye yanaştı ama al işte kendi seçmeni tokat gibi çarpttı.Bahçeli MHP'yi bitirdi zaten, artık istifa etmese de olur.
Biz diye bahsettiğiniz kim?Onu da alırız cınım merak etme
Canım cook sevindim sizin adınıza :) bence en önemlisi de bu zaten karşılıklı saygı MaşAllah size
Hala kendisinin etkisiz eleman olduğunu fark edemiyorsa pes,koltuğu kurtarma davasına akp ye yanaştı ama al işte kendi seçmeni tokat gibi çarpttı.
Almanya da yaşayan birisi olarak tabiki türkiyeyi ne kadar umursadıklarını gayet iyi biliyorum. Öyle olmasaydı almanya da şuan türkiyenin secim haberleri yapılmazdıAvrupanın çok da umrundaydın sen.Bizi gözünüzde ne kadar büyütüyorsunuz.Adamın bir şirketinin ihracatı
bizim ülke ihracatımız kadar.Biz neyiz üretmeyen tüketen üstelik borçla tüketen bir ülkeyiz.Tamamen her
alanda dışa bağımlıyız.Dış borcumuz sürekli artıyor.Bütün Avrupa karşımızdaymış.Avrupa çok da ttınlıyor
bizi.Biz onlar için Ortaduğaya tampon bölgeyiz.Arada bizi kullanıyorlar.
Bence siz bu konuyu oturup hiç konuşmuyorsunuzdur. Çünkü evetçi arkadaslara birkaç soru sonuca hemen geriliyorlar :)yıllardır içinde bulunduğum parti de dahil oldu 'evet' kumpanyasına.
yine de 'evet' demedim.
çünkü ben rüzgara göre yelken değiştiren biri hiçbir zaman olmadım!
bizim rengimiz hep belli!
sonuna kadar cumhuriyet, demokrasi, millet!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?