Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Muhursuz oy pusulaları neden geçerli sayılıyor? Evet ya da Hayirdan bagimsiz soruyorum. Bu ihlal degil mi? YSK Baskanina sordular
"Oyle gerekti"dedi

Bu aciklamadan tatmin olan var mi?

Kesinlikle katılıyorum çoğu evet veya hayır ne olursa olsun hepsi geçersiz kılınmalı.

Twitter da mühürsüz oyların sandık görevlileri tarafından çıkartılıp mühürlenme videoları var. Ne kadar da temiz! bir seçim.
Ysk zaten hukuka aykırı olarak son anda karar değiştirdi eyvallah neden korkup mühürleme yapıyorlar acaba?

Bu arada bu sonuçtan benim çıkardığım şu;işin açıkçası ben evet oylarını daha çok bekliyordum.

Diğeri ise sanırım mhp de Bahçeli den başka kimse evete oy vermemiş,bence Bahçeli artık istifa etmeli.

Sandıktan çıkmadığını mı düşünüyorsunuz? İçlerinden hep evet mi çıkmış ki

işte onu kimse bilemez..seçimden önce mühürsüz oyların geçerli sayılmayacağının söylenmesindeki sebep bu işte.. şaibe olmasın..
seçimden sonra koskoca ysk öyle gerekti diye basiretsiz bir açıklama yaptı..

Bahçeli MHP'yi bitirdi zaten, artık istifa etmese de olur.

Canım cook sevindim sizin adınıza :) bence en önemlisi de bu zaten karşılıklı saygı MaşAllah size

Almanya da yaşayan birisi olarak tabiki türkiyeyi ne kadar umursadıklarını gayet iyi biliyorum. Öyle olmasaydı almanya da şuan türkiyenin secim haberleri yapılmazdı

Uzun zaman önce bu sitede siyaset yapmayı bıraktım az önce geriye dönük yorumları okuduktan sonra ne kadar iyi yaptığımı anladım seviye yerlerde herkes kendi doğrusunu kabullendirme yarışında kimsenin kimseye ne saygısı ne tahammülü kalmamış yazık

Bence siz bu konuyu oturup hiç konuşmuyorsunuzdur. Çünkü evetçi arkadaslara birkaç soru sonuca hemen geriliyorlar :)

Seçim sonucu verilir verilmez %64lerın üzerinde Sonra bu oran bir kaç saat sonra %52 geriliyor. Amaç ney amaç açık ara farkla önde gösterip moral bozup sandıklara sahip çıkartmamak.
Ysk oyları sayarken henüz %60lardeyken AA %89lardaydı.

Zafer ilan edilecek balkon konuşması yapılacak itiraz edilmesine fırsat verilmeyecek. Sonuçlar bilerek yakın olacak ki adil bir sayım olmuş gibi. %64 ve %39 olarak verilen bu seçimin sonucu bir anda birbirine bu kadar yakın olacak öyle mi? Her ilçe ssayımınında ciddi düşüşler başlayacak. Büyük iller kaybedilecek. Mhp'nin yüksek oy kitlesi olan Adana, Mersin'de ciddi oylar alınacak. Akp'nin ilk defa oy kaybettiği iller olacak. Büyük şehirlerde HAYIRlar önde olacak. Sonra bu seçim sonucu evet diyecek öyle mi. Şuan açılmayan oylar var Heyy duyun Kadıköy'de oy sayılıyor henüz oylar işlenmedi. Bu ne zaferi. Şişli , Kadıköy, Beşiktaş sayılmadı hepsi. Anadolu Ajansı saat 8 'de seçim bitti dedi. Bu nasıl mantıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…