• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
ben uzerime.alinmiyorumda sizde gormediginiz birseyle.insanlari sucluyorsunuz. baktinzmi oylara tek tek ysk damgasi varmi.yokmu ? nereden biliyorsunuz o tur oylarin gecerli sayildigini.
Hanımefendi, Ysk kendisi açıklama yaptı mühürsüz zarflar ve pusulalar geçerli sayılsın diye. Seçim kanuna aykırıdır ayrıca.

Bu seçim öncelikle adaletli başlamadı. Evet'in seçim kampanyası ile Hayır'ın seçim kampanyasını aynı gören zihniyete açıklayacak bir şeyim yok.
Bu kadar büyük şehirleri almak, Akp ile Mhp'nin birleşen oylarının 2015 seçiminde olanları toplandığında bu seçimde ciddi derecede düşüş var.
YSK seçim biter bitmez mühürsüz zarflar kabul edilebilir diyor. ( Türkiye tarihinde örneği yok)
Yurtdışı oyları açıklanan oylara eklenmiyor.
Şuan YSK açıklanan oy %90ken AA nasıl bu kadar erken bitirebilir.
Geçerli olup geçersiz sayılan oylar ortaya çıkarılmalıdır.
Demokrasi naraları atıp bu şekilde bir seçime müsade eden insanlara yazıklar olsun.
Bunu bir zafer olarak görenlere KUL HAKKIM haram olsun.
Adil yapmadığınız her seçime bin lanet olsun.
Şimdiden polis caddelerde silahla geziyor.
Bu mu demokrasi

Çok ironik olmaz mı? Kıyak yapmak istenilse bir kazanç olur. Açığı kapatmak istenilmiş olmasın o?
işte ben de aynen öyle düşünüyorum.
hayır oyunun az çıkacağı düşünüldüğü için son dakikada bu gol atıldı.

hep recep tayyip erdogan olmayacak diyorlar evetciler ya gelen kisi sizlerin aleyhinize biri olursa ozaman pisman olurmusunuz verdiginiz evet icin..nasıl bir guven duygusu vallahi cozemedim:) ben sol goruslu biri de gelse guvenemem yahu tek adamlık diyoruz neticede sevdigim insana bile teksin sen ne dersen o olur diyemiyorken:)

Sonuç hayır çıksa idi ... ülkem için hayırlısı olsun derdim ...

Sonuç evet çıktı ... Ülkesi için hayırlısını temenni edenleri arıyor gözlerim...
Ne kadar cici ne kadar tatlışsınız siz öyle,ara ara girip çıkıyorum da az önce bir arkadaş nefret dolu mesajın altına bir de ayet paylaşmış,bizi düşman ilan etmiş,az daha gaza gelse hayır diyenleri Allahsız ilan edecekti ve okuduğum daha nice mesajlar.

Onlara sesiniz çıkmıyor ama bizden hayırlı olsun,pozitif,sevgi pıtırcıklı mesajlar bekliyorsunuz öyle mi,üstelik mühürsüz zarfların kendi kafalarına göre kabul edilen bu durumda asla evet çıktığını kabul etmiyorum,oldu bittiye getirmeyin.

Ha ondan mı itiraz edildi? Kıyağa itiraz edilir mi? Biraz kapsamlı düşün diyeceğim ama imkansız biliyorum.
şimdi kapsam düşünmek falan deyince, hayırcılar da ben de pek göremiyorum bunları.

eğer mevzu anlaşabilmek yerine hakaretse, hepimizin gizli hazinesi var.

ona göre gardımı alayım.

Neyin kavgasini yapip paylasamiyorsunuz anlamadim

91% acilmis sandikta

Istanbul henuz %74 acildi

Siz baskanlik geldi gelmedi diyorsunuz

CHP merkezinde hicbir sey bitmedi cunku YSKda bitmedi

Tutanaklar tutuluyor, itirazlar da yapilacak

Yapilmadan bile henuz bitmedi

Kimsenin birakmamasi lazim, gerekise siz de cikin ysk merkezlerine

Herkes ayilmali

Ek: Evet ciksa bile bunu mhpyle birlesip bu kadar oy alabilmis ve gittikce ofkesi icinde kaybolan bir adamin baskan cikacagina inaniyor musunuz? yapmayin. onu 2019da gorecegiz zaten, gun oylara sahip cikma gunu

Dışarıdan nasıl gelebilir ki? Her partiden sandık görevlisi var başında birkere; keza sayımlarda bu şekilde oluyor başında evet verende var hayır verende
Bilmem nasil oluyor. Ama mahkeme karariyla Akpnin yerel secimlerde Kagithanede oy hirsizligi yapti kanitli ispatli

onu terörist diyene söyleyeceksin.
reisi kastediyorsan, reis kimseye terörist demedi.
kimler hayır diyor, dikkat et ey halkım dedi.
Bomba yağdıranlar bugünün hayırcılarıdır derken neyi kastetti.
Ben oldum olası fetöden iğrenirim ama onlarla aynı kefeye kondum

O mühür seçmenin tercih mührü değilsandık başkanı tarafından zarfa basılan mühür
Seçim öncesi bütün pusulalar ve zarflar muhurlenmek zorundadır. Mühürsüz zarflar ve pusulalar yasa geregi geçersiz sayılır. Seçmenin mührü değil elbette onu hepimiz biliyoruz. Burda insanların aklına takılan şu ki, ysk ya ait olmayan mühürsüz dışardan seçim öncesi evet veya hayır basılmış olarak getirilmiş olan pusulalar karıştirilmış olabilir. Sanki oy kullanılmış gibi. Hayali seçmen yani. Olay bundan ibaret.

Bahçeli: Büyük bir başarı, inkârı imkânsız bir kazanımdır

"Büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözünü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır"
page_bahceli-buyuk-bir-basari-inkari-imkansiz-bir-kazanimdir_833062643.jpg

inPaylaşın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonuçlarına ilişkin olarak "büyük bir başarı" değerlendirmesini yaptı. Bahçeli"Türk milleti cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesine hür iradesiyle oy vermiştir. İnkârı imkânsız bir kazanımdır. Büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözünü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır." dedi.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...mkansiz-bir-kazanimdir.1002807/#post-51004691

işte ben de aynen öyle düşünüyorum.
hayır oyunun az çıkacağı düşünüldüğü için son dakikada bu gol atıldı.

Az çıkacağını düşünülüp bu yapılsa kazanç sağlanma amacı güdülür kaybedeceğiniz şey için değişim yapmazsınız. O oyların çoğu evette olsa hayırda olsa çıkartılmalı kanuna aykırı

Back