• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Onu da alırız cınım merak etmeEn Büyük TÜRKİYE
Ya cınım şu mühürsüz zarflara sonradan mühür basanlarin videosunu izledin mi? Sence bu hırsızlık değil mi? Insanlığa müslümanlığa sığar mı? Bu soruma cevap ver de öyle kil şükür namazını,ha cevap vermezsende hiç önemli değil böyle bir hırsızlığa göz yumup hangi vicdanla secdeye alın koyarsin bilemeyeceğim.

Ne kadar cici ne kadar tatlışsınız siz öyle,ara ara girip çıkıyorum da az önce bir arkadaş nefret dolu mesajın altına bir de ayet paylaşmış,bizi düşman ilan etmiş,az daha gaza gelse hayır diyenleri Allahsız ilan edecekti ve okuduğum daha nice mesajlar.

Onlara sesiniz çıkmıyor ama bizden hayırlı olsun,pozitif,sevgi pıtırcıklı mesajlar bekliyorsunuz öyle mi,üstelik mühürsüz zarfların kendi kafalarına göre kabul edilen bu durumda asla evet çıktığını kabul etmiyorum,oldu bittiye getirmeyin.

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için :KK68::KK68:
Çok tatlı ..tatliş ... her ne ise ondan gördüğünüz için :süslü:

Oylama ile ilgili itiraz hakkınız var .. Bunu KK da yapmayacaksınız tabii ki .. dilerseniz ilgili konuda sizi yönlendirebilirim . Tatliş bir insan olarak ...

ve evet tekrarlıyorum ... Sonuç her ne çıkarsa çıksın ..neticede bu ülke için hayırlı işler dilemek ... hayırlı işleri gerçekleştirenin kim olduğuna bakmamak ... güzeli temenni etmek ... bunlar önemli hasletler ...
Kaybetmeyelim .

Ha inanmıyor olabilirsiniz ... berbat bir geleceğin bu sonuçla ülkeyi beklediğini öngörüyor da olabilirsiniz .. benim buna itirazım olamaz .

Ama ... böyle düşünüyorum ... yine de umarım yanılırım da ülke güzel günler görür demek ... bence anayasa maddeleri hazır değişiyorken vatandaşlık görevi olarak eklenmeli .

Bence siz bu konuyu oturup hiç konuşmuyorsunuzdur. Çünkü evetçi arkadaslara birkaç soru sonuca hemen geriliyorlar :)

düşüncesinin içeriğini bilen, sonuçlarına katlanma cesaretine sahip olan herkes eleştireye açık olur. karşılıklı konuşmak istemediğin kişiye saygılıca da uzaklaştırabilirsin. ki ben az önce bir üyeyle bunu yaptım. senle ben konuşmayalım dedim. zaten böyle olmalı. eğer konu savunduğun şeylerden sapıp abuk bir yere gidiyorsa konuşmayı sonlandırmayı bilmeli. hoşgörü buradan başlıyor.

Yahu bu YSK ve Anadolu ajansının durumu büyük skandal. Yazık çok üzüldüm. Hayır da çıksa evet de çıksa doğru düzgün çıksaydı....

Buyuk sehirlerden ve tum dogudan hayir cikmis, sen hala AKP'nin verilerini paylasan AA haber ajansinin verilerine mi seviniyorsun?
_20170416_221511.jpg
ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak

Oylama ile ilgili itiraz hakkınız var .. Bunu KK da yapmayacaksınız tabii ki .. dilerseniz ilgili konuda sizi yönlendirebilirim . Tatliş bir insan olarak ...

ve evet tekrarlıyorum ... Sonuç her ne çıkarsa çıksın ..neticede bu ülke için hayırlı işler dilemek ... hayırlı işleri gerçekleştirenin kim olduğuna bakmamak ... güzeli temenni etmek ... bunlar önemli hasletler ...
Kaybetmeyelim .

Ha inanmıyor olabilirsiniz ... berbat bir geleceğin bu sonuçla ülkeyi beklediğini öngörüyor da olabilirsiniz .. benim buna itirazım olamaz .

Ama ... böyle düşünüyorum ... yine de umarım yanılırım da ülke güzel günler görür demek ... bence anayasa maddeleri hazır değişiyorken vatandaşlık görevi olarak eklenmeli .
:KK5::super:

Kardeşime verilen oy pusulasında önde belirgin mühür yokmuş oy kullanıp zarfa koymuş emin olamamış. Arkasına bakmadım mühür yok gibiydi bakmak istiyorum demiş. Zarfı açarsan oyunu geçersiz sayarım demişler. 12 Hayır oyu " açık oy kullanımı " diye geçersiz sayılmış. Bunu mecliste beyefendiler uygularken itiraz yoktu ama. Açık oy kullanımı dedikleri de millete göstermek değil oy kabininden çıkarken zarfa koymak. Hiç bir şekilde adil bir seçim değil bu

Acıkcası türkiye de farklı görüşte olan insanların birbirlerine saygılı olduklarını cok nadir görüyorum bu yüzden tebrik ediyorum sizi :)

ben milliyetçi bir insanım herkes benim vatanımın insanı.
tabi ki evet verebilir.
ama benim için neden evet dediği önemli inan.
benim eşim bile bilmiyor ki neden evet dediğini.
ben şimdi onunla ne tartışayım?
tartışma iki insanın iyi hakim oldukları konu üzerinde yaptıkları fikir alışverişidir.

Duble yollar için Evet suriyeliler için Evet cbnimiz için Evet kafaya bak ya istikrarmis neyin istikrari bütün batı bize düşman isteseler al aşağı ederler bizi sen saniyo musun yapmazlar cb kışkırtıyor onları hemde bizde karsi
Hımmm batı otur dediginde otur, kalk dediğinde kalk diyen bir batidanmi bahsediyorsun...

Kaybetmeyelim .

Çok orta yolcusun. Samimi gelmiyorsun artık malesef

Kaybetmeyelim .

Arkadaşın sorduğu soruya cevap vermemişsiniz ama bu uzun yazınızda. Hayır diyenlerin tutumunu eleştirmekle meşgulken evet diyenlerin neler yazdığını gözden mi kaçırdınız acaba?

onu terörist diyene söyleyeceksin.
reisi kastediyorsan, reis kimseye terörist demedi.
kimler hayır diyor, dikkat et ey halkım dedi.
grill banlanmışsın ama banın açılınca bana cevap verirmisin,bana söylermisin kimler hayır diyor,kimi kastetti,onları ne diye adlandırıyor?eee başka kimler hayır diyor,chp liler,bak mhp liler de demiş.Yani direkt tüm hayırcılara terörist diyor,yani dolaylı yoldan.

Gerçi ben neyin açıklamasını yapıyorsam,sen de bal gibi biliyorsun ne demek istediğini.Hep bir laf cambazlığı.

Kaybetmeyelim .

Tabii ki itiraz hakkımı kk da yapmayacağım öyle birşey mi talep etmişim?,diğer evet diyen arkadaşların ayetleri paylaşıp hayır diyenleri düşman ilan ettiği yazı vardı ya,hah işte ben de eşit şartlarda kk üyesi olduğum için onunla aynı belirttim,onun burada yazma hakkı olduğu kadar benim de var.niyetiniz güzel olabilir ama o arkadaşın mesajına da bir cevap verseydiniz keşke diyorum.

Son düzenleme:
Kimin aklina gelirdi ki bir gün Cumhuriyetimizi oylayacagimiz hileyle yine kazandılar.
Yeni padisahimiz ay pardon baskanimiz hayirli olsun bugün sandikta evet verip özgürlüğünden,haklarindan vazgeçenler yarin çok pişman olacak.
Atamin kemikleri sizliyor affet yapamadik atam biz hile hurda bilmeyiz bu yuzden kaybettik.

Eki Görüntüle 1983166 ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak
Bir zamanlar a.davutoğlu ile a.gül e de ölüyordunuz(istifa ettiğinde ağladım yazdığınıza istinaden), ışte sizin en büyük hataniz bu düşünmeden kafa yormadan karşınıza çıkana şuursuzca baglanmaniz ve her kuyruğu titrettiginizde başkalarını sucluyorsunuz
Hiç kabahati kendinde bulmak yok,iftiraci muhalafet vefasız partidaşlarimiz bla bla bla.

Arkadaşın sorduğu soruya cevap vermemişsiniz ama bu uzun yazınızda. Hayır diyenlerin tutumunu eleştirmekle meşgulken evet diyenlerin neler yazdığını gözden mi kaçırdınız acaba?

Aynı arkadaş gibi .. arada girip çıkıyorum ...sayfaları takip etmiyorum ...mesajımdan alıntı yapılmazsa ... ilgi alanım olan başka konulara geri dönüyorum ....

Teşekkür ederim ... böyle uyarılarınızın devamını bekliyorum ... ne güzel .... benim gibi tatliş ...sevgi pıtırcığı ...

Seçim sonucu verilir verilmez %64lerın üzerinde Sonra bu oran bir kaç saat sonra %52 geriliyor. Amaç ney amaç açık ara farkla önde gösterip moral bozup sandıklara sahip çıkartmamak.
Ysk oyları sayarken henüz %60lardeyken AA %89lardaydı.

Zafer ilan edilecek balkon konuşması yapılacak itiraz edilmesine fırsat verilmeyecek. Sonuçlar bilerek yakın olacak ki adil bir sayım olmuş gibi. %64 ve %39 olarak verilen bu seçimin sonucu bir anda birbirine bu kadar yakın olacak öyle mi? Her ilçe ssayımınında ciddi düşüşler başlayacak. Büyük iller kaybedilecek. Mhp'nin yüksek oy kitlesi olan Adana, Mersin'de ciddi oylar alınacak. Akp'nin ilk defa oy kaybettiği iller olacak. Büyük şehirlerde HAYIRlar önde olacak. Sonra bu seçim sonucu evet diyecek öyle mi. Şuan açılmayan oylar var Heyy duyun Kadıköy'de oy sayılıyor henüz oylar işlenmedi. Bu ne zaferi. Şişli , Kadıköy, Beşiktaş sayılmadı hepsi. Anadolu Ajansı saat 8 'de seçim bitti dedi. Bu nasıl mantıktır.
Bunu bir şekil de medya da duyurmak gerekli bence her ne olursa olsun açılmayan oylar var ise kimse bitti sayım diyemez. !

Eki Görüntüle 1983166 ne güzel bir yazı değilmi Saraylim sana gelsin..Ve sen neticeye bak

Kakao daha baskanlık seçimine cok var. Allah gecinden versin mükemmel olağanüstü harika tek adam Erdoğan'a bir sey olsa o güne kadar, etrafındaki ne köy ne kasaba olamayan insanları düşündüğümüzde ne yapacaksınız mesela? Erdoğan gitti, kime onun kadar güvenip baskan yapabileceksiniz?

ben milliyetçi bir insanım herkes benim vatanımın insanı.
tabi ki evet verebilir.
ama benim için neden evet dediği önemli inan.
benim eşim bile bilmiyor ki neden evet dediğini.
ben şimdi onunla ne tartışayım?
tartışma iki insanın iyi hakim oldukları konu üzerinde yaptıkları fikir alışverişidir.
Haklısın bende fark ettim evet diyenlerin bir kısmı neye evet dediğini bilmiyor hayır diyenlerşn bir kısmı da neye hayır dediğini bilmiyor. Hani sınava girersin bir soru vardır soruyu doğru dürüst okumadan cevabını yazarsın ya işte tam olarak bu ama almanya da farklı değil durum buranın secimlerinde de secim zamanı 25%-30% oy kullanmıyor almanlar

Bir önceki seçimlerde benim oy kullandığım sandıkta eşim müşahit olarak görev yaptı. MahallemiZdeki bir şirketin çalışanları hep telefonla birlikte oy kullanmak istemişler ve eşim karşı çıkmış ve dikkatini de çekmiş, o şirketin çalışanlarının hep aynı tarz davrandığı. Şirket sahibi malum parti fanatiği biri ve bizim aklımıza ne geldiğini tahmin edersiniz.
Hani bu mühürsüz oylar meselesinda böyle ihtimaller de var, ha mühürlü ha mühürsüz ne olacak diyenler için.

Back