- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
- 133
Ya bir şey soracağım senin nick ne öyle? grill? ızgara? girl demek istedin de grill mi yazdın? :))))))trol sana benzer.
2 L.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bir şey soracağım senin nick ne öyle? grill? ızgara? girl demek istedin de grill mi yazdın? :))))))trol sana benzer.
2 L.
ben de hayırcılara son dakika kıyağı olduğunu düşünüyorum.Mühürsüz zarfların seçmenin oyu olduğunu düşünmüyorum yeterince açık mı
sonuc evet de hayır da cıksa terör bitmeyecek belki biraz daha azalabilir ama bitmez. Bizim savaşımız bir ülkeyle, bir milletle değilki bütün avrupa birleşti bizi bitirmek icin. Biz türkiye olarak tek vaşınayız onların karşısında
sen anlamazsın. o yüzden ikile dedim yani.Ya bir şey soracağım senin nick ne öyle? grill? ızgara? girl demek istedin de grill mi yazdın? :))))))
O mühür seçmenin tercih mührü değilsandık başkanı tarafından zarfa basılan mühür
Hayır verince terörist mi olunuyo ??? Bunun cevabını veren olmuştu hatırlatırımneden?
evet verince vatandaşlıktan mı çıkılıyor?
Daha yapamadınız 2019 a kim öle kim kala yarına kimsenin çıkacağı kesin değilhayırcı arkadaşlar,
siz nasıl YSK yı evetçi gösteriyorsanız
bence YSK dibine kadar hayırcıdır.
önceki seçimlerde gördük bunu.
o yüzden gerilmek yerine yarını bekleyelim.
evet yüksek oran olarak tescillenirse, siz itiraz edersiniz.
hayır tescillenirse, biz itiraz ederiz.
kimse memnun değil yani.
ama sonuç olarak Allah'ın izniyle;
SENİ BAŞKAN YAPTIK REİS!!!!
Hic bozma moralini evet daha iyi olabilirdi bunada şükür....) eğer hayir ciksaydi %51 de olsa cook sevinirlerdi....evet cikti simdi biz sevinelim...Tolin 8 defa kaybedip kazanmış gibi yapanlar anlayamaz . kazansak bile daha fazla oy çıkabilirdi diye üzülüyoruz. Samimi söylüyorum moralsizim şu an
İnan hiç sorun etmezdim, zaten o pusulakarda hayır oylarıda var mutlaka çünkü zarf mühürsüz diye hayır oyu verecek evete basmadı yaPeki bende sana şunu sorim yesilinci Hayır önde olsa ama muhursuz pusulalar gene olsa sen geçerli sayilmasini ister misin?
Zeki arkadaşım benim :)))))sen anlamazsın. o yüzden ikile dedim yani.
şimdi anladın sen.
evet, biliyorum?O mühür seçmenin tercih mührü değilsandık başkanı tarafından zarfa basılan mühür
Sen inaniyo musun hayır oyuda olduğuna dışardan geldiyse çoğu evettir:/İnan hiç sorun etmezdim, zaten o pusulakarda hayır oylarıda var mutlaka çünkü zarf mühürsüz diye hayır oyu verecek evete basmadı ya
Sandıktan çıkmadığını mı düşünüyorsunuz? İçlerinden hep evet mi çıkmış kiiyide o mühürsüz zarflar sandıktan mı çıktı ?
onu diyor arkadaş
Agziyla iman edip kalbiyle iman etmeyendir munafik. Acipta kalbimize baktin.edepsiz hayasiz. Kendini bilmez..Arkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
2L. Yazdığınız yorumdan çok daha kibar. Herhangi bir hakaret varmı? Yok.beğendiğin yorum çok kibar gerçekten.
onu terörist diyene söyleyeceksin.Hayır verince terörist mi olunuyo ??? Bunun cevabını veren olmuştu hatırlatırım
Çok ironik olmaz mı? Kıyak yapmak istenilse bir kazanç olur. Açığı kapatmak istenilmiş olmasın o?ben de hayırcılara son dakika kıyağı olduğunu düşünüyorum.