• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
sonuc evet de hayır da cıksa terör bitmeyecek belki biraz daha azalabilir ama bitmez. Bizim savaşımız bir ülkeyle, bir milletle değilki bütün avrupa birleşti bizi bitirmek icin. Biz türkiye olarak tek vaşınayız onların karşısında

Avrupanın çok da umrundaydın sen.Bizi gözünüzde ne kadar büyütüyorsunuz.Adamın bir şirketinin ihracatı

bizim ülke ihracatımız kadar.Biz neyiz üretmeyen tüketen üstelik borçla tüketen bir ülkeyiz.Tamamen her

alanda dışa bağımlıyız.Dış borcumuz sürekli artıyor.Bütün Avrupa karşımızdaymış.Avrupa çok da ttınlıyor

bizi.Biz onlar için Ortaduğaya tampon bölgeyiz.Arada bizi kullanıyorlar.

Ülkemiz hakkında hayırlısı olsun. Umarım Erdoğan sevdanızdan, onu başkan yapmak arzunuzdan ötürü ülkece musibetlere sürüklenmeyiz. Sorumluluk o evet mührü basan ellerinizde.
İnanmak istiyorum ki içinizde "hayır diyenlerin karıları kızları evetçilere helaldir" zihniyetine lanet edenler olsun. Yoksa %51 sizin zafer naralarınızın gururuna yetmez. %49a rağmen yönetim şeklimizi değiştirdiniz. Hayırlısı olsun.

Kimsenin dikkatini cekti mi bilmiyorum. Bu Tayyipciler Dersim, Dersim dediler, Dersim uzerinden Ataturk'u kotulediler senelerce, Ama dunku Dersim, bugunku Tunceli Ata'sinin Cumhuriyetini, en fazla hayir'in ciktigi il unvanini da kazanarak % 80 ile korudu, Tayyip rejimine HAYIR dedi. Bu da Ataturk dusmanlarina kapak olsun.
Tum Tunceli'li vatandaslara helal olsun! Alinlarindan opuyorum onlari.

hayırcı arkadaşlar,
siz nasıl YSK yı evetçi gösteriyorsanız
bence YSK dibine kadar hayırcıdır.
önceki seçimlerde gördük bunu.

o yüzden gerilmek yerine yarını bekleyelim.
evet yüksek oran olarak tescillenirse, siz itiraz edersiniz.

hayır tescillenirse, biz itiraz ederiz.

kimse memnun değil yani.

ama sonuç olarak Allah'ın izniyle;

SENİ BAŞKAN YAPTIK REİS!!!!

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Daha yapamadınız 2019 a kim öle kim kala yarına kimsenin çıkacağı kesin değil ;)
ha tabi siz mikimmel müslümanlar olarak anlaşma yaptıysanız bilemem, bu arada anlaşmayı şeytanla yapmış olabilirsiniz dikkat!

Tolin 8 defa kaybedip kazanmış gibi yapanlar anlayamaz . kazansak bile daha fazla oy çıkabilirdi diye üzülüyoruz. Samimi söylüyorum moralsizim şu an:KK43:
Hic bozma moralini evet daha iyi olabilirdi bunada şükür....;)) eğer hayir ciksaydi %51 de olsa cook sevinirlerdi....evet cikti simdi biz sevinelim...

Arkadaşlar münafıklara cevap vermeyiniz. Onlar dini kendilerine göre kullanarak ortalıkta fitne yayarlar. Karşılık vermeyelim ki amaçlarına ulaşamasınlar.
Müslüman dinini, ucuz siyasete alet etmez.
Agziyla iman edip kalbiyle iman etmeyendir munafik. Acipta kalbimize baktin.edepsiz hayasiz. Kendini bilmez..

Çok ilginçtir ki hiç bir örneği olmamasına rağmen mühürsüz zarflar geçerli sayıldı. Sanırım geç uyanıyorum. Ama çok geç oldu.

Hayır verince terörist mi olunuyo ??? Bunun cevabını veren olmuştu hatırlatırım :KK66:
onu terörist diyene söyleyeceksin.
reisi kastediyorsan, reis kimseye terörist demedi.
kimler hayır diyor, dikkat et ey halkım dedi.

Back