Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trol sana benzer.Öfff git başka yerde trolle insanları Allah rızası için
Ya mehmetçiğimin kanıyla dalgalanan bayrağı kullanma bari. Cumhuriyet neferlerinin kanı var onda. Hani bugün hiçe saydığınız neferlerin kanıhayırcı arkadaşlar,
siz nasıl YSK yı evetçi gösteriyorsanız
bence YSK dibine kadar hayırcıdır.
önceki seçimlerde gördük bunu.
o yüzden gerilmek yerine yarını bekleyelim.
evet yüksek oran olarak tescillenirse, siz itiraz edersiniz.
hayır tescillenirse, biz itiraz ederiz.
kimse memnun değil yani.
ama sonuç olarak Allah'ın izniyle;
SENİ BAŞKAN YAPTIK REİS!!!!
Namazına hileli bir seçimi karıştırma bence...Şükürler olsun Rabbim. Şükür namazı kılmayı nasip ettin.
Ne çıkarı olabilir ki tabiki dikkat edilmeli böyle şeylere ama bu yüzden seçmenin oyumu geçersiz sayılmalı?E tamam bende kimin ihmali varsa ya da hile hurdası varsa ona diyorum.
Mühürsüz oyları kabul etmek kimin zihniyetine uygunsa ona diyorum. Bi çıkarları olmalı ki usulsüzlük yapılıyor.
Referandumumu bekledin namaz içinŞükürler olsun Rabbim. Şükür namazı kılmayı nasip ettin.
ben uzerime.alinmiyorumda sizde gormediginiz birseyle.insanlari sucluyorsunuz. baktinzmi oylara tek tek ysk damgasi varmi.yokmu ? nereden biliyorsunuz o tur oylarin gecerli sayildigini.Niye üzerine alındınki! Adamlar ysk damgası olmayan oyları gecerli sayıyorlarsa bu sahtelarlık hırsızlık değilmidir???
Belli kesim bu hırsızlık sahtekarlık olayını nekadar benimsemiş yaw, hiç garibinize gitmiyo demi. Günah valla Allah bigün bi çarpar kiiii!!!
Çok şükür ahlaklı, hayatında hiç haram yememiş bir insanım. Hırsızlıkla arrsızlıkla hiç işim olmaz. Üzerinize alınmayın herşeyide
neden?Ya mehmetçiğimin kanıyla dalgalanan bayrağı kullanma bari. Cumhuriyet neferlerinin kanı var onda. Hani bugün hiçe saydığınız neferlerin kanı
Peki bende sana şunu sorim yesilinci Hayır önde olsa ama muhursuz pusulalar gene olsa sen geçerli sayilmasini ister misin?Ne çıkarı olabilir ki tabiki dikkat edilmeli böyle şeylere ama bu yüzden seçmenin oyumu geçersiz sayılmalı?
Artık kanunsuzluk kanun memlekette buna alişmak gerekecek...bugün vatandaşken yarın bi uyanacağız seni istemiyorum demiş birileri...gözünün üstünde kaşın var kendine memeleket bul denmiş...ve hiç bir şekilde itiraz edemeyeceğiz gelinen nokta son dönemlerde yaşananların özeti bu....dilerim buna sebep olanlar acı bir şekilde farketmezlermühürsüz oyların sayılmasına diyecek bir laf bulamıyorum. oldu olacak biz hiç oy vermeye gitmeseydik
Hadi canım sefa ile....ben uzerime.alinmiyorumda sizde gormediginiz birseyle.insanlari sucluyorsunuz. baktinzmi oylara tek tek ysk damgasi varmi.yokmu ? nereden biliyorsunuz o tur oylarin gecerli sayildigini.
Mühürsüz zarfların seçmenin oyu olduğunu düşünmüyorum yeterince açık mıNe çıkarı olabilir ki tabiki dikkat edilmeli böyle şeylere ama bu yüzden seçmenin oyumu geçersiz sayılmalı?
Tolin 8 defa kaybedip kazanmış gibi yapanlar anlayamaz . kazansak bile daha fazla oy çıkabilirdi diye üzülüyoruz. Samimi söylüyorum moralsizim şu anne demek baskın bir oy cıkmadıgı ıcın uzgunum ya bu ulkede sadece sızın duşuncenızdekı ınsanlar yok tamam mı bunu bıraz kavrayın artık!
Ya mehmetçiğimin kanıyla dalgalanan bayrağı kullanma bari. Cumhuriyet neferlerinin kanı var onda. Hani bugün hiçe saydığınız neferlerin kanı
beğendiğin yorum çok kibar gerçekten.Fikirlerimizi kibarca yazıp,karşılıklı kırıcı diyaloglara girmezsek hiç bir sorun yoktur.
O mühür seçmenin tercih mührü değilsandık başkanı tarafından zarfa basılan mühürmühürsüz oyların sayılmasına diyecek bir laf bulamıyorum. oldu olacak biz hiç oy vermeye gitmeseydik