• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Cumhurbaşkanı çıkmış trtde pazar gününün neticesi belli diyor bu adam nasıl bu kadar emin sonuçtan kafamda deli sorular:KK64:

Bende şimdi Özgür Özel'i dinledim. Ciddi bir oranla emekleriniz boşa gitmeyecek falan dedi baya coşkuyla. Çok iyi bir sonuç alacağız diyor o da bilemiyorum ya :) Ama şunu da dedi bunu kazanıp kaybetmek olarak asla görmeyeceğiz. Evet oyu verenleri dışlayacak, hastaları rahatsız edecek ya da Evet oyu vermiş kurumların önünde eğlence düzenleyip nispet vermek gibi ötekileşme olmayacak. Ayrılmaya karşı birleşmeyi pazar günü yaşayacağız, Pazar günü kimsenin kaybetmediği bir gün olacak dedi. HAYIR'lısı... :)

Bende şimdi Özgür Özel'i dinledim. Ciddi bir oranla emekleriniz boşa gitmeyecek falan dedi baya coşkuyla. Çok iyi bir sonuç alacağız diyor o da bilemiyorum ya :) Ama şunu da dedi bunu kazanıp kaybetmek olarak asla görmeyeceğiz. Evet oyu verenleri dışlayacak, hastaları rahatsız edecek ya da Evet oyu vermiş kurumların önünde eğlence düzenleyip nispet vermek gibi ötekileşme olmayacak. Ayrılmaya karşı birleşmeyi pazar günü yaşayacağız, Pazar günü kimsenin kaybetmediği bir gün olacak dedi. HAYIR'lısı... :)
Çalarak geldiler pazarda çalarlar hiç sasirmam Allahim hayirlisini nasıp etsin inşallah:)

Çalarak geldiler pazarda çalarlar hiç sasirmam Allahim hayirlisini nasıp etsin inşallah:)

Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Halksak uyumak yok .. Gidelim oy kullandığımız sandıkların başında bekleyelim.. T3 uygulamasını telefonlarımıza indirelim Bu sayede oy kullandığımız okullardaki tutanakları hepimiz görebileceğiz. Bir sandık bir sandıktır. Tek birinde bile haksızlığa yer olmamalı. Muhalefet 2 katı çalışmalı bu konuda. Yani biz genel olarak bu işi ücret için yapanları değil gönüllü canla başla çalışan kişileri sandıkta görevli yapıyoruz. Bu hassasiyet hepimizin ne Evet ne de Hayır adına tek bir oy dahi fazladan yazılmamalı. Millet ne karar veriyorsa o olmalı... Millet herşeyse millete saygı duyuluyorsa tek oy fazladan yazılmaz.

Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Halksak uyumak yok .. Gidelim oy kullandığımız sandıkların başında bekleyelim.. T3 uygulamasını telefonlarımıza indirelim Bu sayede oy kullandığımız okullardaki tutanakları hepimiz görebileceğiz. Bir sandık bir sandıktır. Tek birinde bile haksızlığa yer olmamalı. Muhalefet 2 katı çalışmalı bu konuda. Yani biz genel olarak bu işi ücret için yapanları değil gönüllü canla başla çalışan kişileri sandıkta görevli yapıyoruz. Bu hassasiyet hepimizin ne Evet ne de Hayır adına tek bir oy dahi fazladan yazılmamalı. Millet ne karar veriyorsa o olmalı... Millet herşeyse millete saygı duyuluyorsa tek oy fazladan yazılmaz.
E zatenn bizim millet sandigina sahip ciksa kazanma sansi daha yuksek olur

Huuuuuuuu

Evetçiler, oh olsuncular, hayırcılar seyretmeyen kalmasın

Bir eski dost daha, bir dost kazigi daha.. Hep soyluyorum, herkes sirasini beklesin, o sira herkese gelecek hem de once Tayyipcilere gelecek diye..
Hani belediyeler kapilarini acmisti, devlet kapilarini acmisti, herkesler rahatca girip derdini anlatabiliyordu? Dinlememisler bile, kapilarindan kovmuslar..
O Turk askerinin bogazini kesen caniler simdi kahraman diye alkislaniyorlar bu ulkede, askerler vatan haini olarak Silivride.. Ben soyledigim zaman kotu oluyorum ammaa... Turk askerini linc etmek icin ustune yuruyup tanklarin altinda kalinca ezilenlerin sehit sayildigi bir ulkedir artik bu ulke.

Tahammül edemiyorum. Bu kadar siyasi parti içinde fetö ile hiç bir bakanın ilişkisi yok bu kadının masum çocuğu mu fetöcü. Boğazı kesilen o askerler mi suçlu.. Bu ailelerin vebalini kimse ödeyemeyecek.. Fetöcülere bu kapıları açanların, ne isterlerse verenlerin hiç suçu yok öyle mi ? Bu kadın suçlu öyle mi ? Nasıl kör bir millet olmuşuz biz böyle. . . Gerçekleri anlamak için kaç can yanması lazım bilmiyorum ki. Yazık kendi askerlerimize sahip çıkamadık da bizi anında ayrıştırabilen kişilerin bir talimatına baktık...

Huuuuuuuu

Evetçiler, oh olsuncular, hayırcılar seyretmeyen kalmasın

Bu okullara girmek boru değil arkadaşlar.Benim oğlum hepsini kazandı diyor kadın.Bu demektir ki bu çocuk

bugün üniversite sınavına girse ilk 1000 de, bugün askeri okullara giren çocuklar ilk 5000'e girecek kapasitede

bu nedemek fikriniz var mı????? Bu çocuklar ziyan oldu.Bu ülkenin kaybıdır.Suçu olan varsa çeksin ama

ya masumlar.

Back