- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumhurbaşkanı çıkmış trtde pazar gününün neticesi belli diyor bu adam nasıl bu kadar emin sonuçtan kafamda deli sorular
Çalarak geldiler pazarda çalarlar hiç sasirmam Allahim hayirlisini nasıp etsin inşallah:)Bende şimdi Özgür Özel'i dinledim. Ciddi bir oranla emekleriniz boşa gitmeyecek falan dedi baya coşkuyla. Çok iyi bir sonuç alacağız diyor o da bilemiyorum ya :) Ama şunu da dedi bunu kazanıp kaybetmek olarak asla görmeyeceğiz. Evet oyu verenleri dışlayacak, hastaları rahatsız edecek ya da Evet oyu vermiş kurumların önünde eğlence düzenleyip nispet vermek gibi ötekileşme olmayacak. Ayrılmaya karşı birleşmeyi pazar günü yaşayacağız, Pazar günü kimsenin kaybetmediği bir gün olacak dedi. HAYIR'lısı... :)
Çalarak geldiler pazarda çalarlar hiç sasirmam Allahim hayirlisini nasıp etsin inşallah:)
E zatenn bizim millet sandigina sahip ciksa kazanma sansi daha yuksek olurSandıklarımıza sahip çıkacağız. Halksak uyumak yok .. Gidelim oy kullandığımız sandıkların başında bekleyelim.. T3 uygulamasını telefonlarımıza indirelim Bu sayede oy kullandığımız okullardaki tutanakları hepimiz görebileceğiz. Bir sandık bir sandıktır. Tek birinde bile haksızlığa yer olmamalı. Muhalefet 2 katı çalışmalı bu konuda. Yani biz genel olarak bu işi ücret için yapanları değil gönüllü canla başla çalışan kişileri sandıkta görevli yapıyoruz. Bu hassasiyet hepimizin ne Evet ne de Hayır adına tek bir oy dahi fazladan yazılmamalı. Millet ne karar veriyorsa o olmalı... Millet herşeyse millete saygı duyuluyorsa tek oy fazladan yazılmaz.
Huuuuuuuu
Evetçiler, oh olsuncular, hayırcılar seyretmeyen kalmasın
E zatenn bizim millet sandigina sahip ciksa kazanma sansi daha yuksek olur
Aminnn insallahhh :)Çıkılacak inşallah çünkğ bu geri dönüşü olmayacak bir durum. Umarım gerçekte o sandığa, demokrasiye sahip çıkarlar...
Huuuuuuuu
hayır çıktığında izmiz marşı ile gezeceğim
hayırlı akşamlar...
Niye?1000 oyum olsa yine evet yine EVET..
Huuuuuuuu
Arkadaş açıklama yaptı zaten demokrasi istemiyor çok başlılık filan padişahlık istiyorum diye açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam ...
Arkadaş açıklama yaptı zaten demokrasi istemiyor çok başlılık filan padişahlık istiyorum diye açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam ...