• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
CB basdanismani Ilnur Cevik gene milletle alay eder gibi bir laf etmis:

"Evet kampanyalarini cok zor sartlar altinda gerceklestirdik.":KK57:
Sanirim onca okuzu kesip doner ekmek yaparak dagitmak, binlerce insana devletin otobusunu, vapurunu, ucagini tahsis edip oradan oraya mitinglere tasimaktan bahsediyor..:işsiz:

Durun, daha bitmedi:
"Keşke kampanya eşit şartlarda yapılsaydı da halkımızı daha da iyi bilinçlendirebilseydik…":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yeterin gari yav.. MIlletin akliyla bu kadar alay etme hakkini size kim veriyor?

yazmıştı bana aynı kişi diye hatırlıyorum...

Kendi cevap vermeden yargılamam istemem, onu da dinlemek isterim de. Neyse ki demokrasinin güzel yanı herkese yalnızca 1 oy vermesi :) Padişahlık isteyen bir kişi ise o oyuna iyi baksın şöyle bir hatıra fotoğrafı falan çekilsin bir vedalaşsın oy pusulasıyla. Çünkü istediği sistem ona o hakkı vermez bir daha :)

CB basdanismani Ilnur Cevik gene milletle alay eder gibi bir laf etmis:

"Evet kampanyalarini cok zor sartlar altinda gerceklestirdik.":KK57:
Sanirim onca okuzu kesip doner ekmek yaparak dagitmak, binlerce insana devletin otobusunu, vapurunu, ucagini tahsis edip oradan oraya mitinglere tasimaktan bahsediyor..:işsiz:

Durun, daha bitmedi:
"Keşke kampanya eşit şartlarda yapılsaydı da halkımızı daha da iyi bilinçlendirebilseydik…":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yeterin gari yav.. MIlletin akliyla bu kadar alay etme hakkini size kim veriyor?

Ahahaha. İşte ben buna gülerim :D :D Eşit şartlar olmadığını kabul etmesi güzel yalnız durumu daha iyi anlamak için döneri ekmeksiz yemesi lazım :) Çift ekmekli yemiş sanırım bu :/ Protein gitmeyince böyle oluyor demek ki düşünce sistemi :)

Ahahaha. İşte ben buna gülerim :KK70: :KK70: Eşit şartlar olmadığını kabul etmesi güzel yalnız durumu daha iyi anlamak için döneri ekmeksiz yemesi lazım :) Çift ekmekli yemiş sanırım bu :/ Protein gitmeyince böyle oluyor demek ki düşünce sistemi :)
Aslinda adamlar bakiyorlar ki her dediklerine cani gonulden inanan bir kesim var, atik bu kesimin beyin sinirlarini zorlamaya gectiler. Ne desek de magduru oynasak, oylari arttirsak deyi..:KK53:
Hangi hayirci inanir bu laflara.. Aslinda alay ederek hakaret ettikleri akil ve beyin kendi secmenleri, ne dese inanan ve desteklemeye devam eden onlar.. Onlari gozlerinde ne tip goruyorlarsa artik genis genis atip tutuyorlar iste..

Gün gelecek bunu çocuklarına söylemeye utanacaksın.

Niye diye soracaksın ama anlatsamda anlamayacaksın.Onun için sana laf yetiştirmeye uğraşmayacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle makarnacı, koyun diyerek zekaları aşağılayarak muhalefet yapmazsın.

Biraz böyle zeka dolu oynayacaksın oyunu ...

Onceki mesajları okuyun tekrar tekrar yazamicam

Valla arkadaşın dediğini onaylamışsın. Padişahlık sistemi isteyen birinin önceki yorumlarını okumama gerek yok o zaman. Hem sen de alışmış olursun böylece istediğin padişahlıkta senin dediklerinin hiçbir önemi olmayacağını...

Guclu Turkiye icin evet, koalisyonlar olmasin diye evet diyenlere de iki cift lafim olacak:

Turkiye'yi 15 yildir tek partili iktidar yonetiyor. Ne kadar gucluyuz? Hic dusundunuz mu?
Bu ulkenin en tepesindeki makamdaki cb hakkinda yurtdisinda hakaret siiiri yarismalari duzenleniyor, bakanlari sinirdan kovuluyor, ulke icinde teroristler cirit atiyor, ozur dilemeyiz denilen Putin'in bir iki yaptirimi karsisinda cark edilip hem ozur dileniyor, hem tazminat odeniyor. Yunan gelip 18 adayi isgal ediyor, tik edemiyorsun. Yetmiyor, halka "Sam'da namaz kilacaz" diye uyduruk masallar anlatirken Cumhuriyet kurulali beri TCye ait olan Suleyman Sah turbesinden pilini pirtini toplayip ele birakarak arkana bakmadan kaciyorsun. Bu mudur guclu Turkiye? Nasil ikna ediliyor Turkiye'nin guclu olduguna bu millet? Kendinizi kandirmayin, "Eyy Amerika!" "Eyy avrupa!" demekle guclu olunmuyor. Karsidan lafla bidi bidi bagirip is eyleme gelince "tamam abi, sensin abi" demekle guclu Turkiye olunmuyor.

Koalisyon hukumeti varken guclu Turkiye olmaz he mi?

Sene 1974, gene bir koalisyon hukumeti, basinda rahmetli Ecevit. Yunan gene zulumde, Ecevit hukumeti kendine "yapmayacaksin" diyen dunyaya meydan okuyarak Kibris'a cikartmayi yapiyor ve adada yasayan Turk milletini eziyetten, iskenceden korkusuzca kurtariyor, oradaki Turk milletine, canlarina ve mallarina dunya ne derse, ne yaparsa yapsin sahip cikiyor.. Iste budur guclu Turkiye. Suleyman Sah turbesine bile sahip cikamayan, birakip kacanlardan guclu Turkiye cikmaz. Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz.

Son düzenleme:
Elinizin refleksiyle neye sebep olacağınızı düşünmek için çok az zamanınız kaldı. Ülke meselesi hususunda pişmanlık duymak topluma karşı kafaları aşağı eğdirir. Kişisel pişmanlıklardan fersah fersah uzaktır. Geleceğin ahlarını omuzlarınızda taşımayın. Omurgayı dikleştirin, diğer organlara yük bindirmeyin diyecem amma yine birileri 'krallıkla yönetilmek çokkk güzel abi bu yüzden evett evett evett' diye çok geniş kapsamlı açıklamalar yapacak.

onlardan önce size soralım siz neden "hayır" bunu doğru anlatabildiniz mi ?
Ben liderimi çok seviyorum onun için evet diyene ne kadar hayırı anlatabiliriz yada afiş paylaşana...Burda çok anlatmaya çalışan oldu sayfalarca anlatıldı...Ne anlattığımızın önemi yok herşey karşımızdakinin anladığı kadarla kalıyor maalesef...İnadına Evet diyen insanlara ne diyeceğiz mesela?Chp ye inat evet diyor?Anayasa filan önemli değil yani...

onlardan önce size soralım siz neden "hayır" bunu doğru anlatabildiniz mi ?

Biz anlatıyoruz da anlamaya niyetleri yok.Dönüp dönüp aynı şeyi söylüyorlar.

Ben tüm maddelere karşıyım, hiçbirini kabul etmiyorum.En başta da cumhurbaşkanın kanun hükmünde kararname

yetkisini kabul etmiyorum.Meclisi fesih ya da onların deyimiyle seçim yenileme yetkisini kabul etmiyorum.

Anayasa mahkemesine 15 uyesinin 12 sini atamasını kabul etmiyorum.

Seçilmemiş birinin cumhurbaşkanı yardımcısı ya da bakan olmasını kabul etmiyorum?

Birazcık düşünüp değerlendirebilen bir insanın bunlara nasıl razı geldiğini kabul edemiyorum?

İnatla bir ölümlüye bu kadar bağlanmayı, peşinden sürüklenmeyi kabul edemiyorum?

İki evladım var.Zorlukları inişleri çıkışları olsa da ben güzel insanlarla, özgür çocukluğumu, gençliğimi

yaşadım.Onlar da yaşasın istiyorum.Zalimin, hukuksuzluğun hüküm sürdüğü bir ülkede yaşasınlar

istemiyorum.

Guclu Turkiye icin evet, koalisyonlar olmasin diye evet diyenlere de iki cift lafim olacak:

Turkiye'yi 15 yildir tek partili iktidar yonetiyor. Ne kadar gucluyuz? Hic dusundunuz mu?
Bu ulkenin en tepesindeki makamdaki cb hakkinda yurtdisinda hakaret siiiri yarismalari duzenleniyor, bakanlari sinirdan kovuluyor, ulke icinde teroristler cirit atiyor, ozur dilemeyiz denilen Putin'in bir iki yaptirimi karsisinda cark edilip hem ozur dileniyor, hem tazminat odeniyor. Yunan gelip 18 adayi isgal ediyor, tik edemiyorsun. Yetmiyor, halka "Sam'da namaz kilacaz" diye uyduruk masallar anlatirken Cumhuriyet kurulali beri TCye ait olan Suleyman Sah turbesinden pilini pirtini toplayip ele birakarak arkana bakmadan kaciyorsun. Bu mudur guclu Turkiye? Nasil ikna ediliyor Turkiye'nin guclu olduguna bu millet? Kendinizi kandirmayin, "Eyy Amerika!" "Eyy avrupa!" demekle guclu olunmuyor. Karsidan lafla bidi bidi bagirip is eyleme gelince "tamam abi, sensin abi" demekle guclu Turkiye olunmuyor.

Koalisyon hukumeti varken guclu Turkiye olmaz he mi?

Sene 1974, gene bir koalisyon hukumeti, basinda rahmetli Ecevit. Yunan gene zulumde, Ecevit hukumeti kendine "yapmayacaksin" diyen dunyaya meydan okuyarak Kibris'a cikartmayi yapiyor ve adada yasayan Turk milletini eziyetten, iskenceden korkusuzca kurtariyor, oradaki Turk milletine, canlarina ve mallarina dunya ne derse, ne yaparsa yapsin sahip cikiyor.. Iste budur guclu Turkiye. Suleyman Sah turbesine bile sahip cikamayan, birakip kacanlardan guclu Turkiye cikmaz. Ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz.

Ya bugün yandaş olmayan toplasan 3-4 kanal kaldı.Kesiyorlar biçiyorlar öyle yayınlıyorlar.

Diyorum size cahillik meziyet oldu.Diplomasinin, siyasetin bir üslubu vardır.Bunu kendine uzak görenler,

mahalle kahvesi üslubunu yakın görüyorlar.

Ya bugün yandaş olmayan toplasan 3-4 kanal kaldı.Kesiyorlar biçiyorlar öyle yayınlıyorlar.

Diyorum size cahillik meziyet oldu.Diplomasinin, siyasetin bir üslubu vardır.Bunu kendine uzak görenler,

mahalle kahvesi üslubunu yakın görüyorlar.
Guclu devletleri saygin, adil, lafini bilen, devlet adami agirligini tasiyabilen liderler yonetir. Kabadayilik mafya liderlerine yakisir.

Az once Halk tv'de bir video koydular. Hayir bildirgesi dagitan gencleri sanki secim yasaklari baslamis gibi oradan gecen AKP il baskani sivil kisiligi ile, bu gucu nerden aliyorsa, devletin polisine "bunlari hemen aliyorsun!" diye emrederek gozaltina aldirdi. Bu adam alt tarafi bir parti il baskani, bakan veya mv bile degil, polise emredecek ne yetkisi var? Polis onun emrine uydu ve gencleri karakola goturdu. Trajikomik.. Turk polisinin geldigi nokta. Memurluklarindan olmasinlar diye herkes korku icinde. Adamlar insanlari ekmekleri ile tehdit ediyor. Devletin resmi polisini bile..

Bir de bunlara yeni anayasa ile memleketin tapusunu verecen.. Ne yaparlar acaba demeyecegim, ne yapmazlar acaba?

Guclu devletleri saygin, adil, lafini bilen, devlet adami agirligini tasiyabilen liderler yonetir. Kabadayilik mafya liderlerine yakisir.

Az once Halk tv'de bir video koydular. Hayir bildirgesi dagitan gencleri sanki secim yasaklari baslamis gibi oradan gecen AKP il baskani sivil kisiligi ile, bu gucu nerden aliyorsa, devletin polisine "bunlari hemen aliyorsun!" diye emrederek gozaltina aldirdi. Bu adam alt tarafi bir parti il baskani, bakan veya mv bile degil, polise emredecek ne yetkisi var? Polis onun emrine uydu ve gencleri karakola goturdu. Trajikomik.. Turk polisinin geldigi nokta. Memurluklarindan olmasinlar diye herkes korku icinde. Adamlar insanlari ekmekleri ile tehdit ediyor. Devletin resmi polisini bile..

Bu gözler milletvekilinin oğlunun önüne bu ülkenin polisinin suçlu gibi dizildiği günleri de gördü.

Back