• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Peki sen saat 15.00 'de haberleri olduğunu biliyor musun? Bu kadar iletişim aracı var. İstediği kanala anında bağlanabilir. Neden milletini 15. 00'da sokağa çağırmadı NEDEN ASKERİN KIŞLADAN ÇIKMASINA İZİN VERMEYİN demedi de Tankalarla çıkılmasına izin verildi. 15. 00'da öğreniyorlar dikkat et 10.30'dan sonra millet sokağa çağrılıyor. O ölenlerin vebali kimde çok iyi düşünmek gerekir. Darbe bu saatlerde öğreniliyor ama düğünlere gidiliyor çok enterasan doğrusu. Mesela her gün ekranda görmeye alışık olduğumuz Cumhurbaşkanı o darbe sırasında 1 hafta ortada görünmemişti bu da baya garip doğrusu.. Darbe nedeni ile Türkiye'nin her yerinden askerler toplandı ama Darbe yalnızca Ankara ve İstanbul'da oldu mantıklı mı? Darbeler eş zamanlı olur bırakın şehirleri ben size köylerden bile bahsediyorum. Deşifre oldu diyelim gece 3-4 gibi olacaktı ama öğrenildi erkene aldılar 10.30'da yaptılar. Ee bu kadar örgütlenmiş bir kitle 10. 30'da TÜRKİYE GENELİ'İNDE darbe yapacağız demeyecek miydi? Erken olsa bile neden yalnızca iki şehirde oluyor. Diğer şehirler bastırıldı diyelim 2 şehir mi bastırılmıyor madem bunlar bir grup azınlıktı geri kalan askerlerimiz yetersiz mi kaldı da halk sokağa çağrıldı? Halkın darbeyi bastıracak gücü varsa neden 15.00 meydana inilmedi askerin o kışlalardan çıkılmasına izin verildi? Bunun gibi binlerce soru sorabilir. Yanıtını alamayacağım. Bu yüzden çok güzel kandırıldık emin olun. Bu darbe mi değil mi o gün neler dönmüş ilerde tarih yazacak.
Adam tatile giderkende izin alsin.. Hatta onun icinde secim yapsin.. Hayir çıkarsa gitmez. Tovbe tövbe

Bukadar basıyor kafaları
açıklama yapmak zorunda değilsin inan
Anlamıyorlar hiçbiri haketmiyor
Kaliteli giyinip kalitesiz karaktersiz insanlar
Çok genişler birde, kılıktan kılığa tiplerinin resimlerini atıyorlar :) son olarak cevabı sandıkta vereceğiz EVET çıkacak:)))
Cumhurbaşkanı nimiza saygısız laflar terbiyesizlik Ler herşey var yalan dolan
Gelecek nesil bunları cekmeyecek tüm kalbimle inanıyorum....
Sen bana mi soyluyorsun bunlari? Seni simdiye dek muhattap bile almadim ben, ne diye simdi bana laf atiyorsun ki? Ne giydigimi ne biliyorsun? Hangi hakla bana karaktersiz diye hakaret etme curetinde bulunuyorsun? Hangi yalanimi yakaladin bir ornek ver, yoksa sen hem yalanci hem iftiraci olacaksin buradaki insanlarin onunde. Ulkenin gelecek nesli sana kaldiysa acirim ben o ulkeye.

Bukadar basıyor kafaları
Çok genişler birde, kılıktan kılığa tiplerinin resimlerini atıyorlar :) son olarak cevabı sandıkta vereceğiz EVET çıkacak:)))

Arkadaşım sen önce şu yorumunu bir kez daha oku
Cumhurbaşkanına saygısızlık kim yapmış, eleştiriyi saygısızlık olarak mı anlıyorsun anlamadım?
Diğer hakaretlerine gelince üstüme alınmıyorum. Sen nasıl evet diyorsan biz de HAYIR diyoruz.
HAYIR'dır inşallah ona da mı tahammülünüz yok?
Gelecek nesiller de yalnızca siz mi olacaksınız anlamadım? Bizim evlatlarımız olmayacak gibi konuşmuşsunuz da ? Şahsen bu düşüncelere bir 5 tane çocuk yaparım diye düşünüyorum anca baş ederiz :)

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. METANOL METANOL siz yazın. Bu işin eğitimle ilgisi yok; insan bazen sınırlenır, ağız dalasına gırer ama onlarca farklı karakterde ve hiç görmedıgın ve tanımadığın insanı aynı semsıye altında toplayıp saçma sapan seyler söylemez insan yani. METANOL METANOL arada başı örtüsü dışındaki seylerde de güzel yazıyorum onlardan da hoşlan, seçicı olma o kadar:KK45:

Peki sen saat 15.00 'de haberleri olduğunu biliyor musun? Bu kadar iletişim aracı var. İstediği kanala anında bağlanabilir. Neden milletini 15. 00'da sokağa çağırmadı NEDEN ASKERİN KIŞLADAN ÇIKMASINA İZİN VERMEYİN demedi de Tankalarla çıkılmasına izin verildi. 15. 00'da öğreniyorlar dikkat et 10.30'dan sonra millet sokağa çağrılıyor. O ölenlerin vebali kimde çok iyi düşünmek gerekir. Darbe bu saatlerde öğreniliyor ama düğünlere gidiliyor çok enterasan doğrusu. Mesela her gün ekranda görmeye alışık olduğumuz Cumhurbaşkanı o darbe sırasında 1 hafta ortada görünmemişti bu da baya garip doğrusu.. Darbe nedeni ile Türkiye'nin her yerinden askerler toplandı ama Darbe yalnızca Ankara ve İstanbul'da oldu mantıklı mı? Darbeler eş zamanlı olur bırakın şehirleri ben size köylerden bile bahsediyorum. Deşifre oldu diyelim gece 3-4 gibi olacaktı ama öğrenildi erkene aldılar 10.30'da yaptılar. Ee bu kadar örgütlenmiş bir kitle 10. 30'da TÜRKİYE GENELİ'İNDE darbe yapacağız demeyecek miydi? Erken olsa bile neden yalnızca iki şehirde oluyor. Diğer şehirler bastırıldı diyelim 2 şehir mi bastırılmıyor madem bunlar bir grup azınlıktı geri kalan askerlerimiz yetersiz mi kaldı da halk sokağa çağrıldı? Halkın darbeyi bastıracak gücü varsa neden 15.00 meydana inilmedi askerin o kışlalardan çıkılmasına izin verildi? Bunun gibi binlerce soru sorabilir. Yanıtını alamayacağım. Bu yüzden çok güzel kandırıldık emin olun. Bu darbe mi değil mi o gün neler dönmüş ilerde tarih yazacak.
Tuğrul Türkeş'in konuşmasını dinlemiştim.Marmaris baskını yapılan uçakta para dolu çanta bulundu.Amaç kaçarken para dolu çanta ile yakaladık öldürdük diyeceklerdi dedi.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O kadar asker ,komutan tutuklandı,ifşa oldu ,aileleri zor durumda kaldı.Neden kontrollü denilen darbe için hayatlarını yaksın?

Adam tatile giderkende izin alsin.. Hatta onun icinde secim yapsin.. Hayir çıkarsa gitmez. Tovbe tövbe

Bu tür ciddi olaylarda istihbarat vardı hanımefendi. Sözlerimi cımbızla çekmeyin lütfen. Cumhurbaşkanı da tatil yapar mutlaka ama istihbarat cumhurbaşkanı nasıl olsa tatilde diye bilgilendirmemezlik yapmaz. Tsk2da bir hareketlenme olduğu 1 hafta önce anlaşılmış farkında mısınız bilmiyorum bunu ama. Bu arada diğer yazılanları görmeyip onu görmeniz konuya ne derece hakim olduğunuzu açıkladı saolun.

Bukadar basıyor kafaları
Cb halkına yaptığı hakaretlere ne diyosun?Onu seçmeyene mızıkçı çocuklar gibi hakaret iftira ayrıca burda Cb hakaret edeni görmedim eleştiri var hakaret yok..Dünyaya nasıl bakıp algıladığınızı merak ediyorum Bu ülke Tayyip Erdoğandan ibaret değil..

Tuğrul Türkeş'in konuşmasını dinlemiştim.Marmaris baskını yapılan uçakta para dolu çanta bulundu.Amaç kaçarken para dolu çanta ile yakaladık öldürdük diyeceklerdi dedi.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
O kadar asker ,komutan tutuklandı,ifşa oldu ,aileleri zor durumda kaldı.Neden kontrollü denilen darbe için hayatlarını yaksın?
Ben sana diyorum ki madem 15. 00 haberleri olmuş neden bu kadar saat beklenildiii ? Bir daha yazayım mı? Neden askerin kışladan çıkmasına müsade ettik madem Türk milletine güveniyoruz 15. 00'de çıksaydık ya meydanlara. Bunu neden yapmadığımızı soruyorum ben size? Cevap verin sonra sorunuzu sorun ona da ben cevap vereyim. Lafı dolandırıp madur edebiyatlarına gerek yok bence. Siz darbe olduğuna inanabilirsiniz. Ama ben daha önceki yaşanan darbeler ile kıyasladığımda mantıklı gelmiyor. Bende diyorum o kadar tutuklanmalar oldu Türkiye'nin her yerinden demekki plan yapılmış ama neden 2 şehir de oldu madem tün Türkiye'de planlanmış ise. Sizce de bu yönü karanlık değil mi?

@Birumut55 cok terbiyesiz bir insansın.

" Çok genişler birde, kılıktan kılığa tiplerinin resimlerini atıyorlar :) son olarak cevabı sandıkta vereceğiz EVET çıkacak:)))"

Hele bunu yazdın ya, nasıl bir fantezi dünyan var bilmiyorum. Allah sana en büyük cezayı kendinle yaşamaya mahkum ederek vermiş. Sana daha da söylenecek laf yok; bozuk ağacın çürük meyvesi gibisin.

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. METANOL METANOL siz yazın. Bu işin eğitimle ilgisi yok; insan bazen sınırlenır, ağız dalasına gırer ama onlarca farklı karakterde insanı aynı semsıye altında toplayıp saçma sapan seyler söylemez insan yani. METANOL METANOL arada başı örtüsü dışındaki seylerde de güzel yazıyorum onlardan da hosşlan, sevıcı olma o kadar:KK45:
canım sakin olmak lazım bu toptancı söylemlere hiçbir zaman katılmıyorum hele böylesine, ülkem insanına yapılan hakaret bana yapılmıştır kesinlikle kabul edemem...
daha önce burada bir arkadaş akp seçmeni için en altan en üste kadar düşük karekterli dedi onada katılmıyorum onuda sıkıştırayım şurya:KK12::)
ha seyirci kalmak konusuna gelirsek elimden geldigi kadar yazıyorum
evdeki ve işde ki herkes bu durumdan şikayet çi normalde sosyal medyayı çok kullanmam ama burası bağımlılık yaptı şuan işdeyim ve yapmam gereken işlere konsantre olamıyorum:kızgın:
kendimi kovdursammı acaba burdan:KK53:

Türkeş Adam olsa babasının partisini satmazdı Mhp liyken başkanlığa karşı şimdi başkan yalakası siyasette mide bulandıran bi tip...dönmelerine kimse yetişemiyor..Bahçeliyi de Tuğrul Kandırdı Herhalde....

Ben sana diyorum ki madem 15. 00 haberleri olmuş neden bu kadar saat beklenildiii ? Bir daha yazayım mı? Neden askerin kışladan çıkmasına müsade ettik madem Türk milletine güveniyoruz 15. 00'de çıksaydık ya meydanlara. Bunu neden yapmadığımızı soruyorum ben size? Cevap verin sonra sorunuzu sorun ona da ben cevap vereyim. Lafı dolandırıp madur edebiyatlarına gerek yok bence. Siz darbe olduğuna inanabilirsiniz. Ama ben daha önceki yaşanan darbeler ile kıyasladığımda mantıklı gelmiyor. Bende diyorum o kadar tutuklanmalar oldu Türkiye'nin her yerinden demekki plan yapılmış ama neden 2 şehir de oldu madem tün Türkiye'de planlanmış ise. Sizce de bu yönü karanlık değil mi?
Benim okuduğum kaynak öğrenme saati 15:00 değil 18.00 den sonrası.Erdoğan o saatten sonra araştırıyor.Videosunu da izlemiştim açıklamanın az bakayım ,bulursam eklerim.

Türkeş Adam olsa babasının partisini satmazdı Mhp liyken başkanlığa karşı şimdi başkan yalakası siyasette mide bulandıran bi tip...dönmelerine kimse yetişemiyor..Bahçeliyi de Tuğrul Kandırdı Herhalde....
Ne demek adam olsa.Biraz önce üyeyi eleştirirken ,sizin takındığınız tavır bu mu?

Ne demek adam olsa.Biraz önce üyeyi eleştirirken ,sizin takındığınız tavır bu mu?
Yooo bu konuda Ciddi kendisini eleştirmekten öteye geçerim...Açıkçası babasının kurduğu partiyi satan memleketi satar arkadaşım..Bunlar siyaset uğrana yapmayacakları dümen yok....

Benim izlediğim açıklama buydu S Springgg85 ,ben kaçar yapılacak işlerim var:KK55:

Ya tamamdır darbe girişimidir değildir senaryodur bunu zaman illaki ortaya çıkaracaktır...Darbe niye araştırılmıyor peki niye Akp nin oylarıyla reddediliyor ben bunu diyorum.O MİT müşteşarı niye hala görevde bu ülkede bu kadar patlama bi de darbe girişimi oldu Mit başı Hakan Fidan niye görevde?Herşey mecliste araştırılsın...Niye üstü kapatılıp siyasi şov haline getirildi bu 15 Temmuz...Kimin işine yaradı bu olay?Geçen gün Soner Yalçınn Almanya Hitler Referandumu yazısı vardı onu bulun bi de onu okuyun...Darbe girişimi olmuş olabilir ama bunu kendi lehine çevirip oy istemek ne kadar doğru?İlk önce araştırılmalıydı bana göre....

Back