Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bak konu hep din üzerinden işte bu çok saçma Tayyip bey müslüman diğerleri değile geliyor olay burda..Kimse gittiği camiilerde fotograf vermezdi eskiden kimse Kur an okurken foto çektirmezdi..İnan ki dini değerler bi partinin elinde değil malzeme değildi en azından..Sen Ezan okunmasını seviyorsun da ben CHP liyim sevmiyormuyum Ezan ımı susturucaz mesela...Türban en büyük yanlışlıktı kabul ediyoruz en başında yanlıştı tamam..Hee bi de şunu eşin için söyleyeyim İHL mezunu coğrafya öğretmeni olamamış ya bende meslek lisesi mezunuyum bende olamazdım dimi?Sadece İHL için değil bu durum Tüm meslek liselerinde böyleydi.Şuan en geri eğitim sistemi de İHL de lütfen bu kadar İHL olacakta ne olucak?Eğitim sistemi sıfır çekti..peki gelelim akpli vekillerin çocukları İHL de mi okuyor yoksa Yurtdışında Gavur denilen okullarda mı?Yine kendi kararınız ben düşüncelerimi yazdım....

Başörtüsü sorunu nedeni ile zulme uğramış olabilirsiniz. Ama unutmamak gerekir. Bu ülkede başı açık olan kimseler de inançları nedeni ile yakıldı mesela.. Sonuçta zulmse bu da bir zulmdü. İnancını söyleyememek, saklanmak zorunda kalanlar için de bu ülkede zulümler oldu mesela..

Konu zaten bunlar değil, olmamalı da. Tek adama (her kim olursa olsun) bu kadar yetkiyi verip vermeyeceğimiz. Yani siz bu yektiyi Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli için de verir miydiniz. Hatta bunları geçelim Binali Yıldırım için ya da Ahmet Davutoğlu için verir miydiniz? Getirilen Başkanlık sistemi gelişmiş demokrasilerdeki Başkanlıkla uyuşmuyor. Yani bunun örneği yok başka bir yerde. Bu nedenle kişisel yaptırımlar çok fazla bu anayasada. Gen soru ortadan kalkması ne kadar demokratik mesela? Bir bakanın yolsuzluk yapması alenen açıkça bu maddede yatıyor. Bakan yolsuzluk yapacak ama onun hakkında gen soru verilemeyecek bu mantıklı mı? Neden bu yetki kalkıyor düşünmek gerekir. Yine Başkanın yetkileri kısıtlanıyor gibi görülen bu maddelerin altını iyi araştırmak gerekiyor. Acaba daha çok mu yetki veriliyor? Burada hukukçu arkadaşlar da var buyrun onlara bunları sorun. Öyle kararı varin. Bu parti seçimi değil, bunun geri dönüşü yok bu yüzden de vebali ağır olacak. Çok çok iyi düşünün öyle oy kullanın lütfen.. İleriyi düşünün...

Olay bir çok kişi için burada bağlanıyor.Ağzında din olunca, dindar olunmuyor.

En basiti şehitlik mertebesini bu kadar yücelten biri ama iki oğluda askerlik yapmamış.

Bu hiç sizi düşündürmüyor mu?????????????????

Bu basit bir örnek bunlar o kadar çok ki.

Şuanki durumda eğitim sistemi yerlerdeyken Savaş sınırlamıza kadar yaklaşmışken bu kadar yetki Hiçbir Partili Hiçbir Genel Başkan a oy vermezdim...O kadar net....HAYIR...

peki sunu da aciklar misin siz baya bilgi edinmissiniz bu konuda herhangi bir konu oldugunda cumhurbaskani da yargilanacak deniyor biz bu yuzden korkmadik evet diyelim dedik eger boyleyse basa gelen kisi kendi borusunu otturur milleti kimse umursamaz
Lafta yargilaniyor. Biliyorsun cb ve milletvekili secimleri birlestirildi. TBMMde ayni partiden cb ve cogunluk mv olsun diye. CB hakkinda bir suclama yapildiginda sadece sorgulama baslatilsin diye o meclisteki salt cogunlugun oyu gerekiyor. Cogunluk zaten CB'ninin partisinden, kendi hazirladigi mv listelerinden secilmis de meclise girmis milletvekilleri. Ilk engel bu. Diyelim ki ekstrem bir durum oldu ve cogunluktan bir fazla mv oyu ile yargi yoluna bir basamak yaklasildi. Bu kez yuce divana gondermek icin cogunluk yetmiyor, meclisin 3 te ikisinin oyu gerekiyor. Diyelim bir mucize oldu, meclisteki cb'nin tarafli kendi partisi ve diger mv'lerinin de yardimi ile yargiya gonderildi. Anayasa mahkemesinde yargilanacak, ancak yeni anayasaya gore oradaki uyelerin nerdeyse hepsi cb partisi ve cb tarafindan, kendine yakin olan adamlardan atanip olusturuluyor. Yani yargi makami da kendi adamlari.. Hepsi tarafli. Simdi cb bu kadar kosul nasil biraraya gelecek de yargilanacak? Yargilanabilirse adaletli bir yargilama olabilmesi mumkun mu?

Peki bu dedikleriniz hangi maddelerle oluyor? O kadar Anayasa Hukuku dersi aldım ama maddelerden bu dediklerinizin geleceğini çıkartamadım hatta kuvvetler ayrılığı diye bir şeyin kalmadığını yargının cumhurbaşkanının eline bırakıldığını gördüm. Aynı anayasa değişikliğinden mi bahsediyoruz acaba, yanlış anlamış olabilir misiniz maddeleri?

Devlet Bahçeli uyanıyor HAYIRLI olsun...Be bu kadar kandırılan aldatılanlar bu ülkeyi yönetsin istemiyorum..Referandumdan HAYIR çıkıcak...
Uyaniyor mu? Hic inanmiyorum. Kanunu destekledi, meclisten gecirtti. Daha ne? Partisi onun hakkinda parti tuzugune aykiri hareket etmekten ihrac talebi verdi, cark etmesi bundandir. MHP Tuzugunde Halkin iradesini ve egemenligini yok eden bir yasayi desteklemek yasakmis. Bu anayasayi destekleyerek ihracina zemin hazirlamis.

Bu konuda da topik var burada, icinde sebepleri madde madde yaziyor:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...clamasi-ihrac-edilmeli.1002057/#post-50967340

Gec bile kaldilar.

Yok yok onun hesabı açık koltuk davası baktı ki hayır çıkacak taban desteklemiyor eee başkanlıkta alacağını alamayacak Mhp koltuğu da HAYIR çıkınca ona kalmayacak ...Geri vites ama tutmaz Mhp nin sonu Kurultay....

Harp okullarına bu sene giren emolari, dudağını buzup poz veren kızları, şekilli sukullu kapalı kızları gördünüz değil mi ? Beden gücünü ölçen fiziksel sınavlar dahi yapılmamış torpili olana. Geçmişte feto simdi bunlar aynı şeyi yapıyor . Böyle olmamaliydi

Ek olarak Pursaklar belediye başkanı kocaman afiş astirmis Erdoğan'ın resmi altta 'Adam izindeyiz ' yazıyor. Çok üzüldüm gerçekten bir millet kendi kurucu değerlerine düşman hale getiriliyorsa çok da bir ömrü kalmamıştır , ülkü birliği ,milliyetçilik zaten alenen ayaklar altında. Ah canım ülkem..

Halk TVde CHP milletvekili CAndan Yuceer cok guzel bir laf etti. Burada sizle de paylasmak istedim, izlemeyenler icin.. Der ki..
Bugun halihazirda Anayasa ihlalleri oluyor, baskanlik olmadigi halde bir baskanlik dayatmasi ile ulke yonetiliyor. Ancak tapu hala milletin elinde. Bu tapuyu niye hukugu tanimayan, kanunlari anayasayi ihlal etmekte hic bir cekincesi olmayan bir adama verelim?
O daha guzel acikladi ama aklimda bu kadari kaldi..

Yazmayı bırakmıştım ama bu yoruma dayanamadım.Kılıçdaroğlu kontrollü diyor ,siz darbe değil diyorsunuz.Madem kontrol başkasının elinde Kılıçdaroğlu nasıl engellesin ?Madem darbe ,neden darbe değil diye yazıyorsunuz aylardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…