- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Erdoğan'dan önce sadece hayır karşılaştırmalarına da baktım ,şimdi neyi yapamıyorda onu yapacak dedim,annem çok ciddi bir şekilde evlatlıktan dahi reddederim dedi, ona rağmen bu sebebten buna hakkı olmadığını söyledim ,ancak illaki bir karar vermek zorundayım orta da kalamam,elhamdülillah müslümanım ,ve müslüman bir yerden iki defa sokulmaz ,33 yaşındayım tamda başörtüsü yasağında orta son yani 8.sınıfta idim ,tamda o sene meslek liselerine katsayı getirildi,bir neslin geleceğini yok ettiler ,mesela benim eşim ihl mezunu ve hala içinde uktedir coğrafya öğretmeni olmak , hatta ara ara girsem bitirebilir miyim ki der,şu anki görevi iyi çok şükür ,bizimki en masumu.....diyelimki bunu yapan chp değildi ama zihniyet aynıydı....
velhasıl evet bu bir hükümet seçimi değil,geri dönüşüde yok ,%50 yi geçemeyen iktidar olamayacak diyor madde,bu ülkede yaşayan en açık -en özgürce yaşayan insan dahi dinine ,imanına güvendiği adama verir oyu merak etmeyin ...
yani seçen yine biziz...kafama takılan bir iki madde var buralardayım bu ara konuşuruz inşallah,yalnız şu an bilgisayarı beye teslim etmem gerek,daha yazdırmıyor :) hoşçakalın :)
Bak konu hep din üzerinden işte bu çok saçma Tayyip bey müslüman diğerleri değile geliyor olay burda..Kimse gittiği camiilerde fotograf vermezdi eskiden kimse Kur an okurken foto çektirmezdi..İnan ki dini değerler bi partinin elinde değil malzeme değildi en azından..Sen Ezan okunmasını seviyorsun da ben CHP liyim sevmiyormuyum Ezan ımı susturucaz mesela...Türban en büyük yanlışlıktı kabul ediyoruz en başında yanlıştı tamam..Hee bi de şunu eşin için söyleyeyim İHL mezunu coğrafya öğretmeni olamamış ya bende meslek lisesi mezunuyum bende olamazdım dimi?Sadece İHL için değil bu durum Tüm meslek liselerinde böyleydi.Şuan en geri eğitim sistemi de İHL de lütfen bu kadar İHL olacakta ne olucak?Eğitim sistemi sıfır çekti..peki gelelim akpli vekillerin çocukları İHL de mi okuyor yoksa Yurtdışında Gavur denilen okullarda mı?Yine kendi kararınız ben düşüncelerimi yazdım....Erdoğan'dan önce sadece hayır karşılaştırmalarına da baktım ,şimdi neyi yapamıyorda onu yapacak dedim,annem çok ciddi bir şekilde evlatlıktan dahi reddederim dedi, ona rağmen bu sebebten buna hakkı olmadığını söyledim ,ancak illaki bir karar vermek zorundayım orta da kalamam,elhamdülillah müslümanım ,ve müslüman bir yerden iki defa sokulmaz ,33 yaşındayım tamda başörtüsü yasağında orta son yani 8.sınıfta idim ,tamda o sene meslek liselerine katsayı getirildi,bir neslin geleceğini yok ettiler ,mesela benim eşim ihl mezunu ve hala içinde uktedir coğrafya öğretmeni olmak , hatta ara ara girsem bitirebilir miyim ki der,şu anki görevi iyi çok şükür ,bizimki en masumu.....diyelimki bunu yapan chp değildi ama zihniyet aynıydı....
velhasıl evet bu bir hükümet seçimi değil,geri dönüşüde yok ,%50 yi geçemeyen iktidar olamayacak diyor madde,bu ülkede yaşayan en açık -en özgürce yaşayan insan dahi dinine ,imanına güvendiği adama verir oyu merak etmeyin ...
yani seçen yine biziz...kafama takılan bir iki madde var buralardayım bu ara konuşuruz inşallah,yalnız şu an bilgisayarı beye teslim etmem gerek,daha yazdırmıyor :) hoşçakalın :)
Bu ara saka kaldiramiyorum ama ben yaBen saka yapmistim aslinda, sloganlarla ikna olacak biri var midir ki? Sanirim cok ciddi yazmisim
Erdoğan'dan önce sadece hayır karşılaştırmalarına da baktım ,şimdi neyi yapamıyorda onu yapacak dedim,annem çok ciddi bir şekilde evlatlıktan dahi reddederim dedi, ona rağmen bu sebebten buna hakkı olmadığını söyledim ,ancak illaki bir karar vermek zorundayım orta da kalamam,elhamdülillah müslümanım ,ve müslüman bir yerden iki defa sokulmaz ,33 yaşındayım tamda başörtüsü yasağında orta son yani 8.sınıfta idim ,tamda o sene meslek liselerine katsayı getirildi,bir neslin geleceğini yok ettiler ,mesela benim eşim ihl mezunu ve hala içinde uktedir coğrafya öğretmeni olmak , hatta ara ara girsem bitirebilir miyim ki der,şu anki görevi iyi çok şükür ,bizimki en masumu.....diyelimki bunu yapan chp değildi ama zihniyet aynıydı....
,şimdiki kararımdan son derece eminmiyim hayır değilim ,ancak ben dinimi yasaklamayan ,ağzından kuran ayetleri düşmeyen, ve konuştukları eline,diline yansıyan ,islamı yüceltmek için elinden geleni yapan adama inanmak isterim
Lafta yargilaniyor. Biliyorsun cb ve milletvekili secimleri birlestirildi. TBMMde ayni partiden cb ve cogunluk mv olsun diye. CB hakkinda bir suclama yapildiginda sadece sorgulama baslatilsin diye o meclisteki salt cogunlugun oyu gerekiyor. Cogunluk zaten CB'ninin partisinden, kendi hazirladigi mv listelerinden secilmis de meclise girmis milletvekilleri. Ilk engel bu. Diyelim ki ekstrem bir durum oldu ve cogunluktan bir fazla mv oyu ile yargi yoluna bir basamak yaklasildi. Bu kez yuce divana gondermek icin cogunluk yetmiyor, meclisin 3 te ikisinin oyu gerekiyor. Diyelim bir mucize oldu, meclisteki cb'nin tarafli kendi partisi ve diger mv'lerinin de yardimi ile yargiya gonderildi. Anayasa mahkemesinde yargilanacak, ancak yeni anayasaya gore oradaki uyelerin nerdeyse hepsi cb partisi ve cb tarafindan, kendine yakin olan adamlardan atanip olusturuluyor. Yani yargi makami da kendi adamlari.. Hepsi tarafli. Simdi cb bu kadar kosul nasil biraraya gelecek de yargilanacak? Yargilanabilirse adaletli bir yargilama olabilmesi mumkun mu?peki sunu da aciklar misin siz baya bilgi edinmissiniz bu konuda herhangi bir konu oldugunda cumhurbaskani da yargilanacak deniyor biz bu yuzden korkmadik evet diyelim dedik eger boyleyse basa gelen kisi kendi borusunu otturur milleti kimse umursamaz
merhabalar ; 1 hafta öncesine kadar hayır demeyi düşünüyordum sonrasında kararsız kaldım ve en son evette karar kıldım oyumu evet olarak kullandım RABBİM utandırmasın inşallah ...ha bu bi CB yada BB seçimi olsa idi kesinlikle oyum tabiki Erdoğan olurdu ,ancak bu sefer evet kararını vermem çok zor oldu ,çok okudum kafama yatmayanları araştırdım ,açıkca konuşmak gerekirse anlamadım -sordum -hep ikilemde kaldım ,şimdiki kararımdan son derece eminmiyim hayır değilim ,ancak ben dinimi yasaklamayan ,ağzından kuran ayetleri düşmeyen, ve konuştukları eline,diline yansıyan ,islamı yüceltmek için elinden geleni yapan adama inanmak isterim ,yine söylüyorum daha 3 gün var Rabbim vatanımız milletimiz ezanımız kuranımız Dünyadaki en güzel olan bayrağımız ,kardeşliğimiz dayanışmamız için en doğru kararı vermeyi nasip etsin .Şimdi kopyala yapıştır yapacağım nacizane kendi cümlelerimle açıklamam bu kadar dilerim herşey güzel olurha biraz daha evete yaklaşmamın sebebi bizzat Erdoğan'ı dinlemem etkili oldu tabiki....
haa karganın hayır pankartını kesmesiyorum dahi yapamıyorum tövbe bismillah
İSTİKRAR: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir.
ETKİLİ İDARE: Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak.
VESAYETE SON VERİLECEK: Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat.
REFAH: Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.
MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.
BİRLİK-HUZUR: Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek.
GÜÇ KATACAK: Sadece içerde değil, dışarıda da TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor.
18 yaşında kızım var YGS ye girdi şimdide LYS ye girecek kapalı ve sorunsuz sınava girdi hamdolsun şükürler olsun kapalilari önü açıldı elhamdülillah
Uyaniyor mu? Hic inanmiyorum. Kanunu destekledi, meclisten gecirtti. Daha ne? Partisi onun hakkinda parti tuzugune aykiri hareket etmekten ihrac talebi verdi, cark etmesi bundandir. MHP Tuzugunde Halkin iradesini ve egemenligini yok eden bir yasayi desteklemek yasakmis. Bu anayasayi destekleyerek ihracina zemin hazirlamis.Devlet Bahçeli uyanıyor HAYIRLI olsun...Be bu kadar kandırılan aldatılanlar bu ülkeyi yönetsin istemiyorum..Referandumdan HAYIR çıkıcak...
Sen burnunun ucundan bakmaya devam etttttNe kadar sığsın cok üzüldüm senin adına
Gec bile kaldilar.Uyaniyor mu? Hic inanmiyorum. Kanunu destekledi, meclisten gecirtti. Daha ne? Partisi onun hakkinda parti tuzugune aykiri hareket etmekten ihrac talebi verdi, cark etmesi bundandir. MHP Tuzugunde Halkin iradesini ve egemenligini yok eden bir yasayi desteklemek yasakmis. Bu anayasayi destekleyerek ihracina zemin hazirlamis.
Yok yok onun hesabı açık koltuk davası baktı ki hayır çıkacak taban desteklemiyor eee başkanlıkta alacağını alamayacak Mhp koltuğu da HAYIR çıkınca ona kalmayacak ...Geri vites ama tutmaz Mhp nin sonu Kurultay....Uyaniyor mu? Hic inanmiyorum. Kanunu destekledi, meclisten gecirtti. Daha ne? Partisi onun hakkinda parti tuzugune aykiri hareket etmekten ihrac talebi verdi, cark etmesi bundandir. MHP Tuzugunde Halkin iradesini ve egemenligini yok eden bir yasayi desteklemek yasakmis. Bu anayasayi destekleyerek ihracina zemin hazirlamis.
Bu konuda da topik var burada, icinde sebepleri madde madde yaziyor:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...clamasi-ihrac-edilmeli.1002057/#post-50967340
Devlet Bahçeli de Millet Tarlalı da doğru yolu buldu. Darısı diğerlerinin başınaDevlet Bahçeli uyanıyor HAYIRLI olsun...Be bu kadar kandırılan aldatılanlar bu ülkeyi yönetsin istemiyorum..Referandumdan HAYIR çıkıcak...
Yazmayı bırakmıştım ama bu yoruma dayanamadım.Kılıçdaroğlu kontrollü diyor ,siz darbe değil diyorsunuz.Madem kontrol başkasının elinde Kılıçdaroğlu nasıl engellesin ?Madem darbe ,neden darbe değil diye yazıyorsunuz aylardır?O gece Kılıçdaroğlu havaalanındaydı ilk tanklarla karşılaştı bizim ilçe teşkilatından kişiler ordaydı Adama gençler diyo ki seni Tank ın üzerine çıkartalım Kılıçdaroğlu Darbe girişimini engelledi diye ortalık ayağa kalksın...Kılıçdaroğlundan gelen cevap:Benim böyle ucuz şovlara ihtiyacım yok..Basın açıklaması yapalım:))))))Şimdi adam havaalanından kaçtı deniliyor bizim gençler haklı çıktı..Keşke şov yapsaymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?