- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Erdoğan 60 yaşında yanılmıyorsam Tek bir kişiye bu yetkileri verirsek sonumuz çok kötü kim gelir kim gider?Tek adam daha ne yasalar geçirir bi gecede nelere imza atar denetimsiz olarak..Hadi öldü diyelim yerine kim geçer bu yetkiler kimin eline verilir bunlar meçhul...Hadi ölmedi Erdoğan yetkilerini istediği gibi genişletti artık seçim filan yok babadan oğula geçicek dedi itiraz edebilirmiyiz böyle bi yasaya?Bilal le bu ülke nasıl yönetilir?Babası gibi olmayacağı kesin..100 yıl Cumhuriyet Yaşamış bi ülke böyle bi çıkmaza sürüklenemez...bunu biliyorum ama gel gorki.parti icin oy veren cok arkadas var ne dusunuluyor bu konuda merak etmiyor degilim.
2011 li yillarda biz.okulda 2004 degisikligiyle anayasa gorduk devaminda anayasa kitaplari.pek.elimize gecmesede baktik ordan burdan :) ben kimseyi yargilamiyorum burada onemli bi.surec bu hayircilara herkes ocu gibi.bakiyor yada dusman ben tam.tersine neden hayir dinlemek.ogrenmekten yanayim kararimi evet olarak vermis.olabilirim ama karsi dusuncedeki.insanlarin da neden hayir dediklerini bilmemde sakinca yok bu tam tersine benim.acimdan iyi her zaman karsi gorusteki BILGILI insanlari dinlemisimdir. omrum.boyunca da bunun yararini gordumBu arada hukuk mezunuyum Myrah yani değişikliğe hakimim, seni herhangi bi siyasi görüşe dayalı olarak yönlendirmiyorum bir hukukçu olarak yorumluyorum maddeleri, güvenebilirsin :)
Parti için oy verenlere ne diyelim bilemiyorum ki ne denir hükümet seçimi olur Akp ye versin hiç önemli değil inan ki çünkü herkesin demokratik hakkı...bunu biliyorum ama gel gorki.parti icin oy veren cok arkadas var ne dusunuluyor bu konuda merak etmiyor degilim.
2011 li yillarda biz.okulda 2004 degisikligiyle anayasa gorduk devaminda anayasa kitaplari.pek.elimize gecmesede baktik ordan burdan :) ben kimseyi yargilamiyorum burada onemli bi.surec bu hayircilara herkes ocu gibi.bakiyor yada dusman ben tam.tersine neden hayir dinlemek.ogrenmekten yanayim kararimi evet olarak vermis.olabilirim ama karsi dusuncedeki.insanlarin da neden hayir dediklerini bilmemde sakinca yok bu tam tersine benim.acimdan iyi her zaman karsi gorusteki BILGILI insanlari dinlemisimdir. omrum.boyunca da bunun yararini gordum
Maddeleri okudum üniversite mezunuyum tek tek hukukçular anlatmasaydı madde madde çoğu şeyi inan ki anlayamazdım..Hangi maddeden neler çıkacağını neler olabileceğini elinizden geldiği kadar açıklayınız..teşekkürler...Bu arada hukuk mezunuyum Myrah yani değişikliğe hakimim, seni herhangi bi siyasi görüşe dayalı olarak yönlendirmiyorum bir hukukçu olarak yorumluyorum maddeleri, güvenebilirsin :)
sokak roportajlarina bak herkes erdogani sevdigimz icin yada akp sevdigimiz icin yada bu hukumetle rahata kavustuk.onlara guveniyoruz aklimiz ermiyor.maddelere akp hukumeti.icin evet diyoruz diyorlar. peki biz cahil degiliz okumus insaniz diye ortada.kasila.kasila.gezen is adamlari bile nasil akil erdiremiyor anlamis degilim.Parti için oy verenlere ne diyelim bilemiyorum ki ne denir hükümet seçimi olur Akp ye versin hiç önemli değil inan ki çünkü herkesin demokratik hakkı...
Bu forumu okuduysan arkadaşım inan ki bizde ona çok şaşırıyoruz...Tamam Sevin akpliler hak veriyorum lider sevebilir Yine cumhurbaşkanı seçin...Ama bukadar yetkiyi bu adama vermek nedir ?Anlatamıyoruz üzülüyoruz bu bölünmeye...sokak roportajlarina bak herkes erdogani sevdigimz icin yada akp sevdigimiz icin yada bu hukumetle rahata kavustuk.onlara guveniyoruz aklimiz ermiyor.maddelere akp hukumeti.icin evet diyoruz diyorlar. peki biz cahil degiliz okumus insaniz diye ortada.kasila.kasila.gezen is adamlari bile nasil akil erdiremiyor anlamis degilim.
İş adamı dediğin kişiler maalesef hükümet yalakalığı yapmak zorunda gibi görüyorlar kendilerini..Ya da hükümet sayesinde işadamı olmuşlar kalkınmışlardır...Mesela Koç holding değil:)Bu forumu okuduysan arkadaşım inan ki bizde ona çok şaşırıyoruz...Tamam Sevin akpliler hak veriyorum lider sevebilir Yine cumhurbaşkanı seçin...Ama bukadar yetkiyi bu adama vermek nedir ?Anlatamıyoruz üzülüyoruz bu bölünmeye...
bende sevmiyor.degilim basarili bir lider ama oda zamaninda buraya yazdim daha oncede yanildigi zamanlar oldu. oda bir insan nihayetinde herseyi dogru yapar diye birsey yok.yanlista yapabilir. bu yuzden.ben goremedigim.birsey varmi diye hep karsi gorustekileride dinlerim gerekcelerini arastiririmİş adamı dediğin kişiler maalesef hükümet yalakalığı yapmak zorunda gibi görüyorlar kendilerini..Ya da hükümet sayesinde işadamı olmuşlar kalkınmışlardır...Mesela Koç holding değil:)
sokak roportajlarina bak herkes erdogani sevdigimz icin yada akp sevdigimiz icin yada bu hukumetle rahata kavustuk.onlara guveniyoruz aklimiz ermiyor.maddelere akp hukumeti.icin evet diyoruz diyorlar. peki biz cahil degiliz okumus insaniz diye ortada.kasila.kasila.gezen is adamlari bile nasil akil erdiremiyor anlamis degilim.
En doğrusunu yapıyosun aslında karşıma dikilip sanki düşman askeriymişiz gibi tekbir getirenleri gördükçe seni tanımak iyi geldi:))bende sevmiyor.degilim basarili bir lider ama oda zamaninda buraya yazdim daha oncede yanildigi zamanlar oldu. oda bir insan nihayetinde herseyi dogru yapar diye birsey yok.yanlista yapabilir. bu yuzden.ben goremedigim.birsey varmi diye hep karsi gorustekileride dinlerim gerekcelerini arastiririm
sacmalik ya o.tur seyleri kiniyorum sonucta vatanini milletini seven herkes yine onlarin iyiligi.icin oy veriyor.En doğrusunu yapıyosun aslında karşıma dikilip sanki düşman askeriymişiz gibi tekbir getirenleri gördükçe seni tanımak iyi geldi:))
inan ki meydanlardaki çekişmeyi görsen edilen küfürleri hakaretleri duysan isyan edersin o derece diyorum..sacmalik ya o.tur seyleri kiniyorum sonucta vatanini milletini seven herkes yine onlarin iyiligi.icin oy veriyor.
izmire gittim orada karsilastim bir bayana baska.bir bayan sacini.basini yolarimdan basladi devamini getirdi. cok terbiyesizce bir durum. bu ulkede herkes dusunce ozgurlugune sahipinan ki meydanlardaki çekişmeyi görsen edilen küfürleri hakaretleri duysan isyan edersin o derece diyorum..
merhabalar ; 1 hafta öncesine kadar hayır demeyi düşünüyordum sonrasında kararsız kaldım ve en son evette karar kıldım oyumu evet olarak kullandım RABBİM utandırmasın inşallah ...ha bu bi CB yada BB seçimi olsa idi kesinlikle oyum tabiki Erdoğan olurdu ,ancak bu sefer evet kararını vermem çok zor oldu ,çok okudum kafama yatmayanları araştırdım ,açıkca konuşmak gerekirse anlamadım -sordum -hep ikilemde kaldım ,şimdiki kararımdan son derece eminmiyim hayır değilim ,ancak ben dinimi yasaklamayan ,ağzından kuran ayetleri düşmeyen, ve konuştukları eline,diline yansıyan ,islamı yüceltmek için elinden geleni yapan adama inanmak isterim ,yine söylüyorum daha 3 gün var Rabbim vatanımız milletimiz ezanımız kuranımız Dünyadaki en güzel olan bayrağımız ,kardeşliğimiz dayanışmamız için en doğru kararı vermeyi nasip etsin .Şimdi kopyala yapıştır yapacağım nacizane kendi cümlelerimle açıklamam bu kadar dilerim herşey güzel olurha biraz daha evete yaklaşmamın sebebi bizzat Erdoğan'ı dinlemem etkili oldu tabiki....
haa karganın hayır pankartını kesmesiyorum dahi yapamıyorum tövbe bismillah
İSTİKRAR: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir.
ETKİLİ İDARE: Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak.
VESAYETE SON VERİLECEK: Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat.
REFAH: Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.
MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.
BİRLİK-HUZUR: Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek.
GÜÇ KATACAK: Sadece içerde değil, dışarıda da TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor.
Ben saka yapmistim aslinda, sloganlarla ikna olacak biri var midir ki? Sanirim cok ciddi yazmisimSizin tercihiniz.
Fikrine saygı duyarım ama senin üstteki cümlende de ifade ettiğin gibi bu bir parti seçimi değil öncelikle bunu bilmeliyiz. Evet bugün ki başkanı yukarıda saydığınız özellikler ile tercih ediyor olabilirsiniz.
Yalnız şunu belirtmem gerekir. Başkanlık seçiminde aman bu iyi olmadı geri dönelim yetkisi yok. Yani dinini özgürce bugün yaşayabilirsin ama yarın seçilecek bir başkanın fetö gibi biri olmayacağının garantisi elinde değil. Fetö 15 Temmuz için 40 yıl beklemiş unutmamak gerekir.
Bir de kararsız olup yalnızca Erdoğan'ı dinlemen biraz taraflı olmamış mı? Başkanlığı isteyen bir kimse Başkanlığı kötüleyecek herhangi bir söz etmez sonuçta.
Alıntıların da Akp kaynaklı olduğu açık. Bir de Neden Hayır deniliyor onu incele istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?