Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kaldı ki Recep Tayyip Erdoğan in dedigi gibi adam kalıcı yani baki değil belki 16 nisana kadar bu dünyadan göçüp gidecegim dedi adam
Yani Tayyip Erdogan olarak bakmayin olaya

Dinimizi arastirmanizi isterdim

Vah yavrum vah üzüldüm cumhuriyetin değerini bilmeyen bi kadına ilkokul da öğrenmen gereken şekilde yazayım istersen Okuma yazma kazandırdı bak buraya girip yazabiliyorsun,medeni kanunla birinin 2.3 ü eşi olmaktan kurtuluyorsun.okuyup istediğin mesleği seçiyorsun mesela bi birey olarak toplumdasın farkındaysan bunlar hep Cumhuriyet Ve düzgün yaz Mustafa Kemal'in sayesinde...Şu varki bizler Mustafa Kemal 'e hiç tapmadık çok sevdik bizi düşündüğü için kendi hayatından bile çok milletini düşündüğü için çok sevdik...Mustafa Kemal Atatürk e şükran borcumuz var minnet borcumuz var...Osmanlı hep yükseliş döneminden mi ibaret hep Fatih Sultan Mehmet Hep Kanuni mi var?Osmanlıyı inkar eden yok ki bi anlasanız biraz tarih okuyun Kaç padişah var kaçı iyi kaçı kötü o saraylarda neler olmuş neler bitmiş...İktidar hırsı uğruna evlat kardeş katillikleri neler neler...Atatürk ve Tanrı Haşaaaa çok yanlış bilgiler bunlar çokkkk...

Dinimizi arastirmanizi isterdim
Merak etmeyin dinimizi gayet iyi biliyorum. Ama sizin anlamadığınız şey şeriatla değil cumhuriyetle yönetiliyoruz.

Şeriatın olduğu ülkelerdeki kadınların yorumlarını açıp bir okuyun. Hiç bu şekilde yönetilmediğiniz için davulun sesi uzaktan hoş geliyor.

Kaldı ki Recep Tayyip Erdoğan in dedigi gibi adam kalıcı yani baki değil belki 16 nisana kadar bu dünyadan göçüp gidecegim dedi adam
Yani Tayyip Erdogan olarak bakmayin olaya
Biz Tayyip Erdoğan olarak bakmıyoruz zaten sistem olarak bakıyoruz olaya Erdoğan olarak bakıyor olan taraf belli şuan 60 yaşında olan biri elbette ki Fani..

Biz Tayyip Erdoğan olarak bakmıyoruz zaten sistem olarak bakıyoruz olaya Erdoğan olarak bakıyor olan taraf belli şuan 60 yaşında olan biri elbette ki Fani..
Şaka gibiler yahu. Resmen şeriat geri gelsin diye oy kullanacak arkadaş. Canhıraş savunuyor. O kadar şey yazdım dinimizi araştır demiş.

Geçenlerde bir yerde okumuştum. Şeriatla yönetilen bir ülkede yaşasınlar bir müddet, dönüşte anıtkabirde nöbet tutarlar diyordu

Mustafa Kamal Atatürk Kemal ismini kendisi değiştirmiş yani ben yanlış yazmıyorum
2. Veya 3. Kadinlik dinimizde yok sadece bazi adam larin isine geldigi gibi yorumlaması yüzünden ayrica okuma yazma hakki dinimizde de var kadinin miras hakki vs vs dinimiz kadina en cok deger veren dinlerden biridir
Kaldi ki osmanlida hatalar oldugu gibigibi cumhuriyet döneminde de hatalar olmustur

Seriat Allahin kanunu dur sizin anladiginiz yada anlatilan sey degil

Vallahi ne Rte icin nede baskasi icin mezari basinda nobet tutmam bir tek peygamberimiz dışında

Neden alay eder gibi yorumlar yaziyorsunuz onuda anlamış degilim illa sizden saygıyı gormek icin hayır demek mi lazım

Seriat Allahin kanunu dur sizin anladiginiz yada anlatilan sey degil
İyi de sizi tutan mı var? Madem bu kadar meraklısınız gidin şeriatla yönetilen bir ülkede yaşayın. Cumhuriyetin bütün nimetleri de bize kalsın. Biz halimizden çokkk memnunuz.

Şeriat i insanlar işlerine geldigi yorumladigi icin kadinlar eziyet görüyor bir cok ulkede bu derin bir konu

Neden alay eder gibi yorumlar yaziyorsunuz onuda anlamış degilim illa sizden saygıyı gormek icin hayır demek mi lazım
Ya niye alay edelim. Sen sormuşsun cumhuriyetin kadına ne kazandırdığını ben de açıkladım. Cevap olarak dinimizi araştır dedin. Ee noldu nereye gitti bu tartışma? Tıkandı kaldı işte.

İyi de sizi tutan mı var? Madem bu kadar meraklısınız gidin şeriatla yönetilen bir ülkede yaşayın. Cumhuriyetin bütün nimetleri de bize kalsın. Biz halimizden çokkk memnunuz.
Neden atalarimin kan dokup kazandigi ulkeyi terkedeyim ki

Din mevzuusu burda yasak yani olmaması gereken bir yer tabii ama şunu diyeyim ki sana dinden zerre kadar uzaklaşan yok ben hacı torunu olarak büyüdüm Dedem nenem Cumhuriyetten büyük hiç sıkıntı yaşamamışlar din ibadet konusunda camiiler ahıra çevrilmedi kullanılmayan bir rum köyündeki camiiyi size öyle gösterdiler ki bu Camiinin onarımı ve bakımı da Chp liler tarafından yaptırıldı..Bunların doğrularını googledan aç araştır orda hepsi yazıyo..
bu bir ikincisi inan ki başörtü olayına sen kadar katılmıyorsam namerdim çünkü zahmet çeken arkadaşlarımla beraberdim üniversitede..

Neden atalarimin kan dokup kazandigi ulkeyi terkedeyim ki
Atalarımızın kan dökerek kazandığı bu topraklarda cumhuriyet var artık. Siz rahatsız olsanız da bu böyle.

Onlar sadece sizin değil bizim de atalarımız. Kimse inkar etmiyor ceddini. Ama osmanlı sadece dizilerde gördüğünüz kanuniden ibaret değil.

Keşke yüz yüze yapma imkanımız olsaydı bu tartışmayı. Size soracağım çok soru olurdu.

Yarin ölüp gittigimizde Allahin karsinda dimdik durabilmeyi isterim kendi adima Rabbim in dedigini yapmaya calisiyorum o yüzden yani ne Atatürk nede Erdoğan beni cehennem azabindan korumayacak
Benim tek gayem bu ben evet diyecegim ama koyun oldugum icin vs icin degil bu benim dogrum benim kararim oldugu icin

Evetciler nasil yazmiyor yav.. Onlar da senin gibi gelip "evet, evet, evet" yaziyorlar gormuyor musun? Oy kullananlar da gorunmuyor ustelik, isteyen kullaniyor. Forumun tarafsiz kalabilmesini diliyorsun, ama ulke tarafli olsun, cb tarafli olsun, yurutme yargi hepsi cb na baglanip tarafli olsun diye evet vereceksin. Bu ne menem bir celiskidir? Forum ulkeden daha mi onemlidir?

Evetcilerin hic biri de sessiz degil, kimi anket paylasiyor, kimi basortusu diyor, kimi yol kopru diyor, kimi teror bitecek diyor, kimi guclu Turkiye diyor. Adam 15 senedir tek basina iktidar, kimseyi dinlemez, anayasa cigner, caninin istedigini alir, istemedigini atar, gene de Turkiyeyi guclu yapamamis, teoru bitirmek yerine daha da arttirmis ama anayasada yaptiklari kilifina uydurulup yasal hale getirilince yapabilecegini savunuyor. Biz de bu dusunceye gulmeyip ne yapak?

Kemal ismini Ailesi koymamış bu bir Öğretmeni tarafından verildiğini ilkokuldaki çocuk bile biliyor...Kaldı ki Büyük nenem Atatürk ün Selanikten komşusu yani Gavur zülmünden kaçanların torunlarıyız biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…