Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Orada Muharrem İnce vardı.Adam iki gün saldalyede uyudu.Peşini bırakmadı.

Bunun dışında müşahit olan arkadaşların anlattığı bir sürü olay var.Bir de duymadıklarımız.

Millet torbalara sarılıp uyudu, üstüne oturdu.Oy veriyoruz ayrı bir de oy koruma savaşı ayrı.

Neresinden tutsan rezillik.

Ayy çok havalı olmuş .Ellerine sağlık

CUMHURBAŞKANIM
EVET
DEDİĞİ
İÇİN
GURURLA
EVET EVET EVET

Şimdi ben AA haber ajansına nasıl güveneyim diye soracaktım arkadaşa banlanmış...Zam değil güncelleme,gemi değil gemicik,saray değil külliye vb...kelime oyunları...Anayasa değil Banayasa...

Ciddiye alıp cevap vermen hata, bir ton hakaret etmiş o haberin altında.

bu arada gerçek milliyetçiler vatanın bir adam uğruna satmayanlardır akp nin gölgesinde yaşayanlar değil.[/QUOTE[/QUOTE]

Peki bir kişinin tek başına kanun hükmünde kararname (yani kanun çıkaracak) çıkarabilmesi sende ne anlama

geliyor? Meclis bunun neresinde ??? Çoğunlu neresinde???

Cumhurbaşkanı tek başına diyor ki meclsisi feshettim (ya da seçimleri yeniliyorum ikisi de aynı kapı) .Meclis fesh

oluyor.Ama mecliste 401 milletvekili oy verecek ve diyecek ki seçimi yenileyelim.Bu Tek adamlık değildir de nedir?

Cumhurbaşkanı kendisine halk tarafından seçilmemiş yardımcı (sayısı belirtilmemiş) atayabiliyor.İstediği

bakanlığa halk tarafından seçilmemiş bakan atayabiliyor.Bunun neresi çoğunluk???

Ben sana katılmıyorum
Reklam bunlar dediğin zaman hakka geçiyor vs yaptıklarını inkar edemem görmezden gelemem ..
daha çok beklentilerini yaparlar inşallah

Ben sana katılmıyorum
Reklam bunlar dediğin zaman hakka geçiyor vs yaptıklarını inkar edemem görmezden gelemem ..
daha çok beklentilerini yaparlar inşallah

Peki benim konuyla ilgili mesajlarımı okudunuz mu ne düşünüyorsunuz? Okursanız çok memnun olurum birkaç sayfa geride.

Ne zaman anlıyorlar ben sana anlatayım.Bir ahbaplarımız vardı.Muhafazakar, RTE hayranı, AKP sürekli oy veren,

asla laf söyletmeyen.En küçüğünden en büyüğüne tapıyorlardı.Damadı hakim hoooop gitti içeri fetodan.

İçini bilemem öyle değil bilmem.Onlara göre asla değil.7 aydır içeride daha ne için aldıklarını bilmiyorlar.

Ortada iddaname falan da yok.İki çocuk karısı sığındı annesine.10 yaşındaki psikolojik tedavi görmeye başladı.

Ve şuan nefret ediyorlar.Bu zulum diye.Ama askerlere yapılırken alkışlıyorlardı.

Hukuk, adelet gün gelir herkese lazım olur.Onun için herkes için adalet terazisi eşit olmalıdır.

Bu örnekten benim çevremde de o kadar çok var ki. Ali Tatar intihar ederken bıyık altından gülüyorlardı ne oldu devran döndü. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna dememişler.

Canım yazın bumu bunu başından okudum ve neye evet dediğini bilmiyorlar deyince bıraktım okumayı ...
Ama şimdi okudum

Canım yazın bumu bunu başından okudum ve neye evet dediğini bilmiyorlar deyince bıraktım okumayı ...
Ama şimdi okudum

Yazım bir üstteki. Okursan çok memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…