- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Hepimizin etrafında var bu tarz olaylar dönüp dolaşıp ucu kendine dokununca anlar bizim insanımız...İşgal zamanı da öyle olmamış mı ?İşgal kuvvetleri köylerine girene evlerine girene kadar kim Padişaha tık diyebilmiş...Taaa ki düşman mahalleye girene kadar akıllanmamış bu toplum...Bu örnekten benim çevremde de o kadar çok var ki. Ali Tatar intihar ederken bıyık altından gülüyorlardı ne oldu devran döndü. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna dememişler.
Yaban romanıHepimizin etrafında var bu tarz olaylar dönüp dolaşıp ucu kendine dokununca anlar bizim insanımız...İşgal zamanı da öyle olmamış mı ?İşgal kuvvetleri köylerine girene evlerine girene kadar kim Padişaha tık diyebilmiş...Taaa ki düşman mahalleye girene kadar akıllanmamış bu toplum...
Bunun için EVETYazım bir üstteki. Okursan çok memnun olurum :)
Ne yaptılar arkadaşım diyeceğim reklamlarda gördüklerimi söyleyeceksin bende inkar etmiyorum köprü yol marmaray şu bu iyi de arkadaşım bu seçim yerel seçim değil ki Belediye başkanı seçmiyoruz..Anayasa değişikliğini oyluyoruz parti meselesi değil..Anayasa ne kadar önemli bir konu içindeki maddeler konular bunlar çok vahim...Genel seçim olsa yine oyunu Tayyip Erdoğan a ver bu bi parti seçimi değil...Gerçi kendileri parti seçimi belediye seçimine indirgediler olayı öyle algı yarattılarBen sana katılmıyorum
Reklam bunlar dediğin zaman hakka geçiyor vs yaptıklarını inkar edemem görmezden gelemem ..
daha çok beklentilerini yaparlar inşallah
Kafalar 100 yıl geride kalınca herşey aynı kalır tabiii...Yaban romanıarada yüz yıl olsa da her şey aynı maalesef.
Sen de Pandora nın kutusu gibisin birumutBunun için EVET
Hayatımız da böyle degilmi çalışma ortamimiz yetkileri patron verir oda kadro kurar fazlasına gerek yok çalışanlar yine çalışır
Cumhurbaşkanımiz EVET dediği için EVET diyorum ...
Yazmak istediğim çok şey var ama bununla ilgili tartışma olur gerek yok kardesim
Hayırlı olan çıksın derim
Burda Anadolu kadınlarımızın sözünü aklıma getirdin ben bilmem beyim bilir:)Cumhurbaşkanı Evet diyecek tabii bunun için Evet denir mi ilahi kız yapma:)))Bunun için EVET
Hayatımız da böyle degilmi çalışma ortamimiz yetkileri patron verir oda kadro kurar fazlasına gerek yok çalışanlar yine çalışır
Yazmak istediğim çok şey var ama bununla ilgili tartışma olur gerek yok kardesim
Bunun için dediğimi anlamamışsınBurda Anadolu kadınlarımızın sözünü aklıma getirdin ben bilmem beyim bilir:)Cumhurbaşkanı Evet diyecek tabii bunun için Evet denir mi ilahi kız yapma:)))
Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..Düşünsene ülke osmanlı gibi yönetiliyor,adamlar oradaki rahatını bırakıp buraya gelirlermi hiç..
Kafada sarıklar,kadınlar uzun kıyafetler içinde filan..
Komedi resmen ya..
Venezuelanin da hali ortada hatta bir videoda halki evet dedik hata yaptik ayni hatayi yapmayin diyor..gerci kiskaniyorda olabilirler:))))
Bunun için EVET
Komedi ne biliyormusun niye gülüyoruz artık komediyi bile anlatıyorsak vah halimize o fotoları çektirenler saray hanedan mensubu gibi giyinmişler oysa ki Osmanlı Zamanında halk öyle giyinmiyordu ve kadınlar hürrem sultan gibi giyinmiyordu mesela ve osmanlı da kadınlar nüfus sayımında bile sayılmıyordu bırak oy kullanmayı ...fotolara o yüzden gülüyoruz :))))))Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..
Arkadaşlar ben bu yorumu gördükten sonra artık pes ediyorum bence de siz de yorulmayın. Belki ban alacağım hukukçuluğuma da hiç yakışmayacak ama bazıları güdülmek istiyor, düşünmek beyni çalıştırmak zor geliyor. Gelecekte bütün olacakları hak ediyorsunuz, ne yazık ki bizler etmiyoruz ama biz de aynı şeyi yaşayacağız. Belki benimle beraber böyle düşünenlerin de batıp dibi bulması içimi biraz soğutur. Ne yapalım, bir vatandaş olarak ben üzerime düşeni yaptım. Hiç çenenizi yormayın a
Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedimKomedi ne biliyormusun niye gülüyoruz artık komediyi bile anlatıyorsak vah halimize o fotoları çektirenler saray hanedan mensubu gibi giyinmişler oysa ki Osmanlı Zamanında halk öyle giyinmiyordu ve kadınlar hürrem sultan gibi giyinmiyordu mesela ve osmanlı da kadınlar nüfus sayımında bile sayılmıyordu bırak oy kullanmayı ...fotolara o yüzden gülüyoruz :))))))
Mesela resmi nikah hakkı verildi kadına, sonra eşini boşayabilme hakkın var.Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?