• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bu örnekten benim çevremde de o kadar çok var ki. Ali Tatar intihar ederken bıyık altından gülüyorlardı ne oldu devran döndü. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye boşuna dememişler.
Hepimizin etrafında var bu tarz olaylar dönüp dolaşıp ucu kendine dokununca anlar bizim insanımız...İşgal zamanı da öyle olmamış mı ?İşgal kuvvetleri köylerine girene evlerine girene kadar kim Padişaha tık diyebilmiş...Taaa ki düşman mahalleye girene kadar akıllanmamış bu toplum...

Hepimizin etrafında var bu tarz olaylar dönüp dolaşıp ucu kendine dokununca anlar bizim insanımız...İşgal zamanı da öyle olmamış mı ?İşgal kuvvetleri köylerine girene evlerine girene kadar kim Padişaha tık diyebilmiş...Taaa ki düşman mahalleye girene kadar akıllanmamış bu toplum...
Yaban romanı :KK9: arada yüz yıl olsa da her şey aynı maalesef.

Yazım bir üstteki. Okursan çok memnun olurum :)
Bunun için EVET
Hayatımız da böyle degilmi çalışma ortamimiz yetkileri patron verir oda kadro kurar fazlasına gerek yok çalışanlar yine çalışır
Cumhurbaşkanımiz EVET dediği için EVET diyorum ...

Yazmak istediğim çok şey var ama bununla ilgili tartışma olur gerek yok kardesim
Hayırlı olan çıksın derim

Ben sana katılmıyorum
Reklam bunlar dediğin zaman hakka geçiyor vs yaptıklarını inkar edemem görmezden gelemem ..
daha çok beklentilerini yaparlar inşallah
Ne yaptılar arkadaşım diyeceğim reklamlarda gördüklerimi söyleyeceksin bende inkar etmiyorum köprü yol marmaray şu bu iyi de arkadaşım bu seçim yerel seçim değil ki Belediye başkanı seçmiyoruz..Anayasa değişikliğini oyluyoruz parti meselesi değil..Anayasa ne kadar önemli bir konu içindeki maddeler konular bunlar çok vahim...Genel seçim olsa yine oyunu Tayyip Erdoğan a ver bu bi parti seçimi değil...Gerçi kendileri parti seçimi belediye seçimine indirgediler olayı öyle algı yarattılar

Bunun için EVET
Hayatımız da böyle degilmi çalışma ortamimiz yetkileri patron verir oda kadro kurar fazlasına gerek yok çalışanlar yine çalışır

Yazmak istediğim çok şey var ama bununla ilgili tartışma olur gerek yok kardesim
Sen de Pandora nın kutusu gibisin birumut :KK48:konuşursam yazarsam açıklarsam.... günlerdir aynı şey. Lütfen açıklar mısın biz de bilelim :dua:

Bunun için EVET

Burda Anadolu kadınlarımızın sözünü aklıma getirdin ben bilmem beyim bilir:)Cumhurbaşkanı Evet diyecek tabii bunun için Evet denir mi ilahi kız yapma:)))

Burda Anadolu kadınlarımızın sözünü aklıma getirdin ben bilmem beyim bilir:)Cumhurbaşkanı Evet diyecek tabii bunun için Evet denir mi ilahi kız yapma:)))
Bunun için dediğimi anlamamışsın
Cumhurbaşkanı ni biz seçtik zaten... oda takımı kuracak ne anlıyorsun bundan
Çalışanlar yine çalışacak
Böyle olması daha hayırlı olan

Düşünsene ülke osmanlı gibi yönetiliyor,adamlar oradaki rahatını bırakıp buraya gelirlermi hiç..
Kafada sarıklar,kadınlar uzun kıyafetler içinde filan..
Komedi resmen ya..
Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..

Bu topiğe bayılıyorum :KK200: referandum günü kimse evde kalmasın. Herkes oy versin. Oy vermeyenlere çok sinirliyim. Oy vermeyip bide sakın yorum yapmayın. Her halta evden çıkıyorsunuz , bunun için çıkmak zorundasınız. Niye sinirlendim durduk yere :)

Screenshot_2017-02-11-17-37-38.png

Hayırlı geceler evetli yarınlar :)

Bunun için EVET

Arkadaşlar ben bu yorumu gördükten sonra artık pes ediyorum bence de siz de yorulmayın. Belki ban alacağım hukukçuluğuma da hiç yakışmayacak ama bazıları güdülmek istiyor, düşünmek beyni çalıştırmak zor geliyor. Gelecekte bütün olacakları hak ediyorsunuz, ne yazık ki bizler etmiyoruz ama biz de aynı şeyi yaşayacağız. Belki benimle beraber böyle düşünenlerin de batıp dibi bulması içimi biraz soğutur. Ne yapalım, bir vatandaş olarak ben üzerime düşeni yaptım. Hiç çenenizi yormayın arkadaşlar.

Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..
Komedi ne biliyormusun niye gülüyoruz artık komediyi bile anlatıyorsak vah halimize o fotoları çektirenler saray hanedan mensubu gibi giyinmişler oysa ki Osmanlı Zamanında halk öyle giyinmiyordu ve kadınlar hürrem sultan gibi giyinmiyordu mesela ve osmanlı da kadınlar nüfus sayımında bile sayılmıyordu bırak oy kullanmayı ...fotolara o yüzden gülüyoruz :))))))

Arkadaşlar ben bu yorumu gördükten sonra artık pes ediyorum bence de siz de yorulmayın. Belki ban alacağım hukukçuluğuma da hiç yakışmayacak ama bazıları güdülmek istiyor, düşünmek beyni çalıştırmak zor geliyor. Gelecekte bütün olacakları hak ediyorsunuz, ne yazık ki bizler etmiyoruz ama biz de aynı şeyi yaşayacağız. Belki benimle beraber böyle düşünenlerin de batıp dibi bulması içimi biraz soğutur. Ne yapalım, bir vatandaş olarak ben üzerime düşeni yaptım. Hiç çenenizi yormayın a

Evet cilere koyun demekten vazgecilse belki evetciler de linç edilmeyeceklerini bilse buraya yazacak
Kaldi ki bu anket gerçeği yansıtmıyor çünkü çoğu evetci yazmıyor yada sırf lince ugramamak icin oy kullanmıyor forumun tarafsiz olabilmesini dilerdim
Kaldi ki bu forum hayircilarin çok oldugu bir forum
O yuzden evetciler sessiz kalarak bir nevi iyi birsey yapiyorlar

Evet diyenleri ankete katilmaya bekliyorum

Evet
Evet
Evet

Komedi ne biliyormusun niye gülüyoruz artık komediyi bile anlatıyorsak vah halimize o fotoları çektirenler saray hanedan mensubu gibi giyinmişler oysa ki Osmanlı Zamanında halk öyle giyinmiyordu ve kadınlar hürrem sultan gibi giyinmiyordu mesela ve osmanlı da kadınlar nüfus sayımında bile sayılmıyordu bırak oy kullanmayı ...fotolara o yüzden gülüyoruz :))))))
Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum

Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber Osmanlı ve din o kadar yanlış anlatildiki kendi ceddimizden dinimizden o kadar uzaklastirildik ki o kadar yasaklar geldi ki camiler ahirlara cevrilip sapka takmayan cephede savasn atalarimiz asildi başörtü yüzünden binlerce ablamiz annemiz teyzemiz okuyamadi hani laiklik hani özgürlük hani demokrasi
Evet dedigi icin yada kendisiyle ayni düşünmediği için koyun atledenlere soruyorum
Son 14 yilda hanginize yaptirimlar yasaklar getirildi
Hanginiz sırf kiyafeti icin asildiniz yada okuyamadiniz

Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum
Mesela resmi nikah hakkı verildi kadına, sonra eşini boşayabilme hakkın var.

Mirastan erkeklerle eşit pay alma hakkına sahipsin.

Sadece seçme değil seçilme hakkına da sahipsin.

Eğitim ve öğretimde erkeklerle eşit haklara sahipsin.

Yeterli mi?

Hem cumhuriyetin bütün nimetlerinden faydalanırsınız hem de burun kıvırırsınız.

Back