Cumhuriyetin kuruluşuyla beraber Osmanlı ve din o kadar yanlış anlatildiki kendi ceddimizden dinimizden o kadar uzaklastirildik ki o kadar yasaklar geldi ki camiler ahirlara cevrilip sapka takmayan cephede savasn atalarimiz asildi başörtü yüzünden binlerce ablamiz annemiz teyzemiz okuyamadi hani laiklik hani özgürlük hani demokrasi
Evet dedigi icin yada kendisiyle ayni düşünmediği için koyun atledenlere soruyorum
Son 14 yilda hanginize yaptirimlar yasaklar getirildi
Hanginiz sırf kiyafeti icin asildiniz yada okuyamadiniz
Ben kesin banlanirim demi hakaret küfür vs yok ama banlarim yinede
Siz 15 temmuzda neredeydiniz sokakta mi evde mi atm de miDedeniz hangi cehpede savasti?
Siz 15 temmuzda neredeydiniz sokakta mi evde mi atm de mi
inanın ugraşmak istemiyorum kaldı ki üyelik iptali istedim çünkü siyasete bulaşmamak içinLaf cakacaginizi saniyorsunuz, ama olmuyor. Size acik acik bir soru sordum;dedelerimiz savasmis diyorsunuz ya, ee sizin iki dedeniz var yani dedelerinizin dedeleri muhtemelen, onlar hangi cephede savasmis?
Beni cok mu merak ediyorsunuz neredeydim, kefenimi giydim.tanka kafa attim diyecegim, ama olmayacak. Yurtdisindaydim sekerim, merakini gidereyim.
inanın ugraşmak istemiyorum kaldı ki üyelik iptali istedim çünkü siyasete bulaşmamak için
dedemin biri cepheden dönememiş diğeriyse şehit olmuştur uff ne yazsam bir bahane bulacakrtınız neyseUgrasmak istemiyorsunuz. cunku ben soyleyeyim, muhtemelen dedeleriniz hic bir cephede savasmadi. Ama ortamlarda;ulkeyi dedelerimiz savasarak aldi diyorsunuz. Bak ben "dedelerimiz" diye toplu sekilde anlattigin insanlardan birinin torunuyum. o yuzden sizler gibi insanlarin ortamlarda altini doldurmadan laf soylemenizden oldukca rahatsiz oluyorum.
Basi acik olmaniz ve mhp li olmaniz beni hic alakadar etmiyor, ki partinizden hic hazzetmem.
neden acaba :))))))Gulmeyeyim diyorum, durum ciddi, ama burasi gittikce daha komik bir hal aliyor..
Yalan soylemeyim, yazdiklarin beni benden aliyor.. Kiz Kurtulus savasindan bahsediyor, karsisina esdeger gordugun olay 15 Temmuz.. Kiyafeti icin asilanlar filan..neden acaba :))))))
dedemin biri cepheden dönememiş diğeriyse şehit olmuştur uff ne yazsam bir bahane bulacakrtınız neyse
kafam iyi biraz bakma sen bana :)))Yalan soylemeyim, yazdiklarin beni benden aliyor.. Kiz Kurtulus savasindan bahsediyor, karsisina esdeger gordugun olay 15 Temmuz.. Kiyafeti icin asilanlar filan..
osmanlı ordusu savastan mı lkaçmışYok iyi oldu soylemeniz; zira ilk defa alti doldu bu lafin. Hangi cephelerdeydiler? Neden mi alti bos diyorum;cunku osmanli ordusu en fazla asker kacagi olan ordu da ondan. Siz de oyle birilerinin torunu olabilirdiniz, iyi ki degilsiniz!
osmanlı ordusu savastan mı lkaçmış
Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum
Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..
Oy kullanma hakki dışında ne kazandirdi cumhuriyet kadına?Ayrica cumhuriyet atalarimizin kaniyla kuruldu yani Tek adamcilik tan bahsederken Mustafa Kamal Atatürk u tek adam haline hatta tanri atledenlere hatırlatayım istedim
Osmanli istesekde istemesek bizim köklerimiz ve ceddimiz
Ve kendi adima bununla gururlaniyorum
Ben bilerek seçerek yazdım senin diyer arkadaşlarınla atlayacagini bilerek tarafsizsinyaArkadaşlar ben bu yorumu gördükten sonra artık pes ediyorum bence de siz de yorulmayın. Belki ban alacağım hukukçuluğuma da hiç yakışmayacak ama bazıları güdülmek istiyor, düşünmek beyni çalıştırmak zor geliyor. Gelecekte bütün olacakları hak ediyorsunuz, ne yazık ki bizler etmiyoruz ama biz de aynı şeyi yaşayacağız. Belki benimle beraber böyle düşünenlerin de batıp dibi bulması içimi biraz soğutur. Ne yapalım, bir vatandaş olarak ben üzerime düşeni yaptım. Hiç çenenizi yormayın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?