Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Dedeniz hangi cehpede savasti?

Ben kesin banlanirim demi hakaret küfür vs yok ama banlarim yinede

Hakaret, küfür, aşağılama, kişisel polemiğe girmediyseniz, yasalara aykırı yorum yazmadıysanız banlanmazsınız.

Dini içerik neden yasak demişsiniz, din deyince aklınıza her din gelsin, bunun altını özellikle çiziyorum çünkü biz dini içerik yasak dediğimiz zaman ilk akla gelen dinimizi konuşmamız neden yasak sorusu oluyor, oysa İslami içerik yasak demiyoruz, dini içerik yasak diyoruz.

Yasak olma sebebine gelince bu sitede her dinden insan var, budistte var, hıristiyanda var, müslümanda var, bunun yanısıra deistlerde var, ateistlerde.

Din herkesin hassas noktasıdır, ne kimse inancı yüzünden aşağılansın, dinine saygısızlık yapılsın ne de inanmayan insanlar aşağılanıp inanmadıkları için saygısızlık yapılsın.

Ayrıca site sözleşmemizde şöyle bir madde mevcuttur:

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Anlayacağınız bu yasak inançlara saygıdan dolayı gereklidir.

Bu yazıya bir de not ekleyeyim lütfen konuyu dini içerik üzerinden tartışmayınız, referandumda oyunuz ne olacak ve neden evet veya hayır diyeceksiniz, maddeler vb dışına çıkmayınız lütfen.

Son düzenleme:
Siz 15 temmuzda neredeydiniz sokakta mi evde mi atm de mi

Laf cakacaginizi saniyorsunuz, ama olmuyor. Size acik acik bir soru sordum;dedelerimiz savasmis diyorsunuz ya, ee sizin iki dedeniz var yani dedelerinizin dedeleri muhtemelen, onlar hangi cephede savasmis?

Beni cok mu merak ediyorsunuz neredeydim; kefenimi giydim.tanka kafa attim diyecegim, ama olmayacak. Yurtdisindaydim sekerim, merakini gidereyim.

inanın ugraşmak istemiyorum kaldı ki üyelik iptali istedim çünkü siyasete bulaşmamak için

inanın ugraşmak istemiyorum kaldı ki üyelik iptali istedim çünkü siyasete bulaşmamak için

Ugrasmak istemiyorsunuz. cunku ben soyleyeyim, muhtemelen dedeleriniz hic bir cephede savasmadi. Ama ortamlarda;ulkeyi dedelerimiz savasarak aldi diyorsunuz. Bak ben "dedelerimiz" diye toplu sekilde anlattigin insanlardan birinin torunuyum. o yuzden sizler gibi insanlarin ortamlarda altini doldurmadan laf soylemenizden oldukca rahatsiz oluyorum.

Basi acik olmaniz ve mhp li olmaniz beni hic alakadar etmiyor, ki partinizden hic hazzetmem.

dedemin biri cepheden dönememiş diğeriyse şehit olmuştur uff ne yazsam bir bahane bulacakrtınız neyse

dedemin biri cepheden dönememiş diğeriyse şehit olmuştur uff ne yazsam bir bahane bulacakrtınız neyse

Yok iyi oldu soylemeniz; zira ilk defa alti doldu bu lafin. Hangi cephelerdeydiler? Neden mi alti bos diyorum;cunku osmanli ordusu en fazla asker kacagi olan ordu da ondan. Siz de oyle birilerinin torunu olabilirdiniz, iyi ki degilsiniz!

Yok iyi oldu soylemeniz; zira ilk defa alti doldu bu lafin. Hangi cephelerdeydiler? Neden mi alti bos diyorum;cunku osmanli ordusu en fazla asker kacagi olan ordu da ondan. Siz de oyle birilerinin torunu olabilirdiniz, iyi ki degilsiniz!
osmanlı ordusu savastan mı lkaçmış

osmanlı ordusu savastan mı lkaçmış

Yav kacmamis, kacan cok asker var;orduya katilmasi lazim, katilmiyor, bilmem anlatabildim mi. "Asker kacagi" diyorum, ordu savastan kacmis demiyorum. Istiklal mahkemeleri bu asker kacaklari icinde kuruluyor;kacisin onunu almak icin. Neyse konu bu da degil. Baska zaman konusulur bu.

Cidden boyle mi dusunuyorsun irresistible?

Komedi olan ne pardon.carsaf ve sarık dimi. Asıl komedi sizsiniz. Gercekten cok guluorum size..

Osmanlı hayaliyle yanıp kavrulan bir kesime gülerim tabi...
Medeniyet diye bir olgu vardır demi...

Biraz okuyun araştırın neler kazandırmış bizlere..

Ben bilerek seçerek yazdım senin diyer arkadaşlarınla atlayacagini bilerek tarafsizsinya bu referandumun sonunu biliyorsun
EVET çıkacak ... Siz yazmaya devam edin burda ne yazılar okudum yazanların üstüne çullaniyorsunuz ben sizi ciddiye alamam ben buraya ne yazarsam yazayim bana diyeceksinizki noktası yok sana kolay gelsin tarafsizsinya diğerlerinin yazısından memnunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…