Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Herkezin görüşü bildiği farklıdır kimse kimsenin ne düşüncesini ne dile getirdiğini yargılayamaz herkez kendi doğrusunda yaşasın bakalım başlarına gelenleri görerek :)) Bana diyeceğine etrafına asıl sen tükürüklerini saçma derim kendi görüşünü iateğini yazarsın bir başkasına hakaret içerecek şekilde konuşamazsın..

Yinede teşekkür ederim görüşün için bu düşüncelerinle devam et
Evet diye tükürük saçmak yerine anayasanın içeriğinden bahsetseniz keşke. Argümantasyon sıfır.

Cevap hemen hazır zaten, "kimsi kimsiyi yırgılıyımız." Her karşı çıkışınızın öyle bir tahmin edilebilir mantığı var ki herkes top gibi oynayabilir sizin gibilerle, Sizi yargılayan yok, size hakaret eden de yok. Hayırcıları terörist ilan eden siz değil, içerikten bahsedin diyen ben mi hakaret ediyorum? Herkes kendi doğrusunda yaşasın diye bir önerme olamaz, siyah ve beyaz olarak ayrılan çok net yanlışlar var artık. Sadece propaganda üretiyorsunuz. Sürekli bir telkin furyası, arkası yok.

müsadenizle bende bi tahminde bulunayımevet ve hayır oranı birbirine çok yakın çıkacaktır büyük ihtimallede evet %51 geçeçektir diye düşünüyorum

Hee hee hee asıl top gibi ordan oraya sekenler sizsiniz biraz açda haber izle bak bakalım PKK başları nediyor hayır da hayırmış afedersünde sizin bu aözlerinize kıçımla gülerim ben canım cevabımız evet hemen hazırdor aynı sizin gibilerin olduğu gibi kendini heralde fazla üstlerde sanıyorsun böyle her seninle aynı görüşe sahip olmayanı yargılamaya yerden yere vurmaya çalışacaksan halin hal değil hadi başka yere

Ağızınızla gülseniz bi bayana daha çok yakışır ama seviye yine yerlerde...

Ağızınızla gülseniz bi bayana daha çok yakışır ama seviye yine yerlerde...
Allahıma şükür tek seninle aynı seviyede olmayayımda yerlerde olsada olur sana her yerimle gülsemde az gelir neyse düşüncesizle düşüncesiz olamicam sen nnebiliyorsan ona devam et kendimi yorma ma değmezsin ben seni yargılamıyorsam seninde kimseyi yerden yere vurma çabalamasına girmen gereksin adı üstünde "gereksiz " hadi canım öptümmmmm

Son düzenleme:
Terbiyesizsiniz....zaten kibledim sizi..bizde küfürlü hakaretli konuşmayı biliriz ama yakışmıyor....Dikkat edin yine kandırılmayın bu bana yeter..

Terbiyesizsiniz....zaten kibledim sizi..bizde küfürlü hakaretli konuşmayı biliriz ama yakışmıyor....Dikkat edin yine kandırılmayın bu bana yeter..
Ayyy ben küfür ettim şimdi sana diğmi tüh tüh napsam şimdi dönde bir bak bakalım bana neler yazmışsın uyarıda bulunduğum halde asıl terbiyesiz sana derler canım karşındakinin görüşüne saygısı olmayanın kendisine nasıl olur çok merak ediyorum.

Ne sen beni yor nede ben kendimi sen bi başkalarıyla sohbete gir hadi iyi akşamlar

Büyük oyunu gör Türkiye eğer Hdp EVET deseydi?Hiçbir zaman gıkın çıkmaz yine gidip evet derdiniz dimi?Niye HDP hayır diyor ?Az düşünün beyin denenen organ düşündükçe düşünür çalışır düşünmeye iter..İçinde eyalet sistemi olan biduruma HDP niye Hayır desin?yıllardır istediği bu değil miydi??Algınızla oynuyorlar çok yazık..HDP HAYIR diyor diye değil ANAYASA maddelerini okuyup araştırdığım için HAYIR diyorum.
.Duyduğuma inanarak değil....Tek Adam Anayasasına HAYIR...

Kaç yaşında olursa olsun edep terbiye seviye toplulukta konuşmak önemli 18 yaşında milletvekili olucaklarına inanıyorlar ya öğreniversinler....
Tabi cok haklisin ama bazi insanlarla konusamazsin karsilikli fikir beyan edemezsin en guzeli yoklarmis gibi davranmak lazim

Neden bunu yapıyorsunuz ? Karşıdaki kişinin seviyesi nerde olursa olsun siz neden kendi seviyenizi karşıdakine göre ayarlıyorsunuz. Karakteriniz bu mu?Bu şekilde savunduğunuz görüşünüz saygınlık kaybediyor. Farkında mısınız ? Kıçımla gülerim ne demek? Yakışıyor mu?

HDP hayır diyor sende hayır diosun
Sen çok biliyorsun HDP gibi oldu ama

Yarın APO yada SELO başkan olursa seyreyle gümbürtüyü kandırıldık ühüü ühüühhüüü...Feto için çok uyardık...şimdide uyarıyoruz Başkanlığa Kim olursa olsun Hayır..
Zaten anlamadigim su hdp hayir diyor bizde evet diyoruz diyenler davul zurna dagdan gelenleri ne cabuk unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…