- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Evet diye tükürük saçmak yerine anayasanın içeriğinden bahsetseniz keşke. Argümantasyon sıfır.
Herkezin görüşü bildiği farklıdır kimse kimsenin ne düşüncesini ne dile getirdiğini yargılayamaz herkez kendi doğrusunda yaşasın bakalım başlarına gelenleri görerek :)) Bana diyeceğine etrafına asıl sen tükürüklerini saçma derim kendi görüşünü iateğini yazarsın bir başkasına hakaret içerecek şekilde konuşamazsın..
Yinede teşekkür ederim görüşün için bu düşüncelerinle devam et
Yok aman şakası bile hoş değil dimi amaBu oran çıksın RTE tekrar referandum yapar ne olur çıkmasın:))))Bu gürültü kirliliği tekrar olmasın sonra 15 temmuz yıldönümü filan oy potansiyeli offf kafamda dombralar çalıyoooo:))))
Cevap hemen hazır zaten, "kimsi kimsiyi yırgılıyımız." Her karşı çıkışınızın öyle bir tahmin edilebilir mantığı var ki herkes top gibi oynayabilir sizin gibilerle, Sizi yargılayan yok, size hakaret eden de yok. Hayırcıları terörist ilan eden siz değil, içerikten bahsedin diyen ben mi hakaret ediyorum? Herkes kendi doğrusunda yaşasın diye bir önerme olamaz, siyah ve beyaz olarak ayrılan çok net yanlışlar var artık. Sadece propaganda üretiyorsunuz. Sürekli bir telkin furyası, arkası yok.
Gönlümüzden geçen yüzde 70 Hayır tabii ki olması gerekende bu zaten ama bu algı operasyonlarıyla biraz zor bu ülkede benim tahmnim %45 -47 Evet %50-53 bandında HAYIR çıkıcak...Yok aman şakası bile hoş değil dimi amagönlümden gecen enaz %70 hayır tabiki
Ağızınızla gülseniz bi bayana daha çok yakışır ama seviye yine yerlerde...Hee hee hee asıl top gibi ordan oraya sekenler sizsiniz biraz açda haber izle bak bakalım PKK başları nediyor hayır da hayırmış afedersünde sizin bu aözlerinize kıçımla gülerim ben canım cevabımız evet hemen hazırdor aynı sizin gibilerin olduğu gibi kendini heralde fazla üstlerde sanıyorsun böyle her seninle aynı görüşe sahip olmayanı yargılamaya yerden yere vurmaya çalışacaksan halin hal değil hadi başka yere
Allahıma şükür tek seninle aynı seviyede olmayayımda yerlerde olsada olurAğızınızla gülseniz bi bayana daha çok yakışır ama seviye yine yerlerde...
Terbiyesizsiniz....zaten kibledim sizi..bizde küfürlü hakaretli konuşmayı biliriz ama yakışmıyor....Dikkat edin yine kandırılmayın bu bana yeter..Allahıma şükür tek seninle aynı seviyede olmayayımda yerlerde olsada olursana her yerimle gülsemde az gelir neyse düşüncesizle düşüncesiz olamicam sen ne biliyoesan ona devam et kendimi yorma ma değmezsin ben seni yargılamıyorsam seninde kimseyi yerden yere vurma çabalamasına girmen gereksin adı üstünde "gereksiz " hadi canım öptümmmmm
Yasina ver bence:)Terbiyesizsiniz....zaten kibledim sizi..bizde küfürlü hakaretli konuşmayı biliriz ama yakışmıyor....Dikkat edin yine kandırılmayın bu bana yeter..
Ayyy ben küfür ettim şimdi sana diğmi tüh tüh napsam şimdi dönde bir bak bakalım bana neler yazmışsın uyarıda bulunduğum halde asıl terbiyesiz sana derler canım karşındakinin görüşüne saygısı olmayanın kendisine nasıl olur çok merak ediyorum.Terbiyesizsiniz....zaten kibledim sizi..bizde küfürlü hakaretli konuşmayı biliriz ama yakışmıyor....Dikkat edin yine kandırılmayın bu bana yeter..
Kaç yaşında olursa olsun edep terbiye seviye toplulukta konuşmak önemli 18 yaşında milletvekili olucaklarına inanıyorlar ya öğreniversinler....Yasina ver bence:)
Senin yaşın kaç yaşına verecemde tahmin edemedimYasina ver bence:)
Tabi cok haklisin ama bazi insanlarla konusamazsin karsilikli fikir beyan edemezsin en guzeli yoklarmis gibi davranmak lazimKaç yaşında olursa olsun edep terbiye seviye toplulukta konuşmak önemli 18 yaşında milletvekili olucaklarına inanıyorlar ya öğreniversinler....
Neden bunu yapıyorsunuz ? Karşıdaki kişinin seviyesi nerde olursa olsun siz neden kendi seviyenizi karşıdakine göre ayarlıyorsunuz. Karakteriniz bu mu?Bu şekilde savunduğunuz görüşünüz saygınlık kaybediyor. Farkında mısınız ? Kıçımla gülerim ne demek? Yakışıyor mu?Allahıma şükür tek seninle aynı seviyede olmayayımda yerlerde olsada olursana her yerimle gülsemde az gelir neyse düşüncesizle düşüncesiz olamicam sen nnebiliyorsan ona devam et kendimi yorma ma değmezsin ben seni yargılamıyorsam seninde kimseyi yerden yere vurma çabalamasına girmen gereksin adı üstünde "gereksiz " hadi canım öptümmmmm
HDP hayır diyor sende hayır diosunBüyük oyunu gör Türkiye eğer Hdp EVET deseydi?Hiçbir zaman gıkın çıkmaz yine gidip evet derdiniz dimi?Niye HDP hayır diyor ?Az düşünün beyin denenen organ düşündükçe düşünür çalışır düşünmeye iter..İçinde eyalet sistemi olan biduruma HDP niye Hayır desin?yıllardır istediği bu değil miydi??Algınızla oynuyorlar çok yazık..HDP HAYIR diyor diye değil ANAYASA maddelerini okuyup araştırdığım için HAYIR diyorum.
.Duyduğuma inanarak değil....Tek Adam Anayasasına HAYIR...
Yok gibi davranan yokkiTabi cok haklisin ama bazi insanlarla konusamazsin karsilikli fikir beyan edemezsin en guzeli yoklarmis gibi davranmak lazim
Zaten anlamadigim su hdp hayir diyor bizde evet diyoruz diyenler davul zurna dagdan gelenleri ne cabuk unuttuYarın APO yada SELO başkan olursa seyreyle gümbürtüyü kandırıldık ühüü ühüühhüüü...Feto için çok uyardık...şimdide uyarıyoruz Başkanlığa Kim olursa olsun Hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?