- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sırrı süreyya önder çıkıp bi açıklama yaptı gerisi sus pus.. Hdp hayır demiyor çünkü Kandil Barzani Apo EVET diyor bu açıkça biz bu şovları yutmayıZ..Anayasada terörle ilgili tek bir madde yok..CHP terörü araştıralım diye önerge verdiğinde niye kaç defa akp oy çokluğuyla reddiliyor araştırılsın madem...Günün sorusu, hdp evet mi diyor hayır mı?????
Apo nun Nevruz Mektubu var saçımı başımı yolduğum gün o mektupta bu yönetim şekli resmen yazıyor...Açılsın youtube ta vardır mutlaka çok çabuk unutuyor Türk insanı Haburdan davul zurnayla geçen Pkk lıları kurulan çadır mahkemelerini Şivan Perver Megri megri diye ağlarken görüntüleri Adam Vallahi Apoyu özledik diyor Türkü de bunlar salyasümük ağlıyor...Sanki Chp yönetiyordu ülkeyi 15 yıldır Aklım almıyor bu insanları...Zaten anlamadigim su hdp hayir diyor bizde evet diyoruz diyenler davul zurna dagdan gelenleri ne cabuk unuttu
Iste bunlari sorgulayan insanlar zaten desteklerini cekiyor diger kesim de o ne derse dogrudur modun da gecmisde bunu yaptiniz boyle dediniz simdi neden yapmamis gibi davraniyorsunuz demiyor isin komik tarafi da herseyin suclusu kilicdarogluymus gibi gosterilmesi:)Apo nun Nevruz Mektubu var saçımı başımı yolduğum gün o mektupta bu yönetim şekli resmen yazıyor...Açılsın youtube ta vardır mutlaka çok çabuk unutuyor Türk insanı Haburdan davul zurnayla geçen Pkk lıları kurulan çadır mahkemelerini Şivan Perver Megri megri diye ağlarken görüntüleri Adam Vallahi Apoyu özledik diyor Türkü de bunlar salyasümük ağlıyor...Sanki Chp yönetiyordu ülkeyi 15 yıldır Aklım almıyor bu insanları...
HDP diyor gibi gösteriliyor diyorum artık şu anayasa maddelerini oku bırak facebooktan yandaş tarafı takip etmeyi..Salt İnternetten aç ve oku...Eyaletlere bölünme durumu var buna Hdp pkk niye hayır desin?HDP hayır diyor sende hayır diosun
Sen çok biliyorsun HDP gibi oldu ama
İyi ki kılıçdaroğlu var ya olmasa....Iste bunlari sorgulayan insanlar zaten desteklerini cekiyor diger kesim de o ne derse dogrudur modun da gecmisde bunu yaptiniz boyle dediniz simdi neden yapmamis gibi davraniyorsunuz demiyor isin komik tarafi da herseyin suclusu kilicdarogluymus gibi gosterilmesi:)
HDP bin ne dediği face de 3 milyonluk sayfaları var baka bilirsiniz. Face yoksa saraylım adlı üyeye sorabilirsiniz HDP nin neden hayır dediğini net şekilde açıkladı.Günün sorusu, hdp evet mi diyor hayır mı?????
Hangi madde de eyaletlere bölünme yazıyor ?HDP diyor gibi gösteriliyor diyorum artık şu anayasa maddelerini oku bırak facebooktan yandaş tarafı takip etmeyi..Salt İnternetten aç ve oku...Eyaletlere bölünme durumu var buna Hdp pkk niye hayır desin?
Hani beğendiğin kişi var ya ne demiş neresiyle gülüyomuş toplulukta yaşı kaç olursa olsun konuşulmaz o şekilde...yokmuş gibi davranamam hoşgöremem çok ayıp ve çok seviyesiz...Yok gibi davranan yokki
Eyaletlere bölünme tam olarak yazmıyor yazar mı hiç?Öyle olsa kim EVET der?Hangi madde de eyaletlere bölünme yazıyor ?
Yarım olarak söyleyin anladığınıza göre veya duyduğumuza göre tartışalım merak ettim .Eyaletlere bölünme tam olarak yazmıyor yazar mı hiç?Öyle olsa kim EVET der?
Canım benim face kullanmıyorum kim ne yapmış umrumda olmadığı için haber izliyor internetten takip ediyorum bakanları dinliyorum inan bana buraya çok şey yazarım gerekçeleri maddeleri kimse takmıyor umrunda olmuyor dalga geçiliyor ezmeye çalışılıyor bende hep kararım EVET paylaşıyorum bu gibi şeyler paylaşıyorum ..HDP diyor gibi gösteriliyor diyorum artık şu anayasa maddelerini oku bırak facebooktan yandaş tarafı takip etmeyi..Salt İnternetten aç ve oku...Eyaletlere bölünme durumu var buna Hdp pkk niye hayır desin?
Bende hiç konuşamamHani beğendiğin kişi var ya ne demiş neresiyle gülüyomuş toplulukta yaşı kaç olursa olsun konuşulmaz o şekilde...yokmuş gibi davranamam hoşgöremem çok ayıp ve çok seviyesiz...
Bak çok güzel yazabiliyorsun..Diğer türlü seninle daha çok dalga geçiyorlar ve çocukça oluyor...Ama paylaşımlarına baktığımızda hep tek taraflı inan ki senin paylaşımlarımızın aynısı aynı görüntüler bizde de HAYIR olarak mevcut dimi..Yani bu şekilde bi yere varamaz ki bu ülke bu toplum...daha çok birbirimizi yeriz biz halbuki ailelerimizde de evet diyenler var...Bugün Chp lilere saldırılmış bunu doğru mu buluyorsun mesela bu hep bu kutuplaştırılmanın duyduğuna inanmanın sebebi...İnan ki Hdp den de Pkk danda en az senin kadar nefret ederim..HDP hayır diyo değil Chp hayır diyo diye Hayır demiyorum kendi kararım kimseye düşman da değilim...Sonuçta esnafımızda da evet diyen var komşumuzdan da birbirimizi mi boğalım:))Canım benim face kullanmıyorum kim ne yapmış umrumda olmadığı için haber izliyor internetten takip ediyorum bakanları dinliyorum inan bana buraya çok şey yazarım gerekçeleri maddeleri kimse takmıyor umrunda olmuyor dalga geçiliyor ezmeye çalışılıyor bende hep kararım EVET paylaşıyorum bu gibi şeyler paylaşıyorum ..
Önümüze getirilen 18 madde de kaç adet anayasa maddesi değiştirildi gördünüz mü?Mevcut anayasanın yani şuan ki 126.ve 127.maddesi değiştirilmeye geliştirilmeye çok açık ve net hertürlü düzenlemeye açık hale getiriliyor..İlçe ve il sınırların belirleme yetkisi bile başkan olacak kişiye veriliyor şeklinde gizleniyor çok önemli bi maddeYarım olarak söyleyin anladığınıza göre veya duyduğumuza göre tartışalım merak ettim .
Ve Kendi başkan yardımcıları ağızıyla eyalet sistemini defalarca söylediler...işin bu tarafı beni daha çok düşündürüyor...Önümüze getirilen 18 madde de kaç adet anayasa maddesi değiştirildi gördünüz mü?Mevcut anayasanın yani şuan ki 126.ve 127.maddesi değiştirilmeye geliştirilmeye çok açık ve net hertürlü düzenlemeye açık hale getiriliyor..İlçe ve il sınırların belirleme yetkisi bile başkan olacak kişiye veriliyor şeklinde gizleniyor çok önemli bi madde
Bende hiç memnun değilim bu şekilde olmasından kimse kimsenin Kararını değiştiremez ama ezmemelide biran once olsa ... ben dış güçlere karşı daha dik durup daha kenetlenip birleşip guclenmek için EVET diyorum sonrasında sağ sol yönetmiş fark etmez çünkü millet için çalışılacak daha iyi şartlarda yönetilecek buda benim fikrim kısaca teferruata girmek istemiyorumBak çok güzel yazabiliyorsun..Diğer türlü seninle daha çok dalga geçiyorlar ve çocukça oluyor...Ama paylaşımlarına baktığımızda hep tek taraflı inan ki senin paylaşımlarımızın aynısı aynı görüntüler bizde de HAYIR olarak mevcut dimi..Yani bu şekilde bi yere varamaz ki bu ülke bu toplum...daha çok birbirimizi yeriz biz halbuki ailelerimizde de evet diyenler var...Bugün Chp lilere saldırılmış bunu doğru mu buluyorsun mesela bu hep bu kutuplaştırılmanın duyduğuna inanmanın sebebi...İnan ki Hdp den de Pkk danda en az senin kadar nefret ederim..HDP hayır diyo değil Chp hayır diyo diye Hayır demiyorum kendi kararım kimseye düşman da değilim...Sonuçta esnafımızda da evet diyen var komşumuzdan da birbirimizi mi boğalım:))
Bunu gerçekten biliyorum ki kararını vermişsin artık bişey diyemiyorum bunun ötesi tartışmaya gider...Bende hiç memnun değilim bu şekilde olmasından kimse kimsenin Kararını değiştiremez ama ezmemelide biran once olsa ... ben dış güçlere karşı daha dik durup daha kenetlenip birleşip guclenmek için EVET diyorum sonrasında sağ sol yönetmiş fark etmez çünkü millet için çalışılacak daha iyi şartlarda yönetilecek buda benim fikrim kısaca teferruata girmek istemiyorum
Tek adam anayasasına EVET...Büyük oyunu gör Türkiye eğer Hdp EVET deseydi?Hiçbir zaman gıkın çıkmaz yine gidip evet derdiniz dimi?Niye HDP hayır diyor ?Az düşünün beyin denenen organ düşündükçe düşünür çalışır düşünmeye iter..İçinde eyalet sistemi olan biduruma HDP niye Hayır desin?yıllardır istediği bu değil miydi??Algınızla oynuyorlar çok yazık..HDP HAYIR diyor diye değil ANAYASA maddelerini okuyup araştırdığım için HAYIR diyorum.
.Duyduğuma inanarak değil....Tek Adam Anayasasına HAYIR...