Olsun sen yine dikkat et derim:))
Sen ne diyon bizim evet kafemiz bile var naberrrrrrrrrrŞimdi asmışlardır Kongre merkezinin oralara falan profili düşük Başbakanımızın fotoğraflarını. İnsan bir gururlanıyor, bir coşuyor böyle içinden hüloooğğğ diyesi geliyor
peki :) Dikkate alayım dediklerini şimdi bir uzaklaştırma almayım sonra burayı merak ederim :)
Sen ne diyon bizim evet kafemiz bile var naberrrrrrrrrr
hahaha :)Onun için dedim zaten:))
%51 e %51 nasılBen tahminimi yazıyorum şekerim
Anket sonucu yazmıyorum
Ee senin tahminini göremedim
Arkadaşlardan da tahmin gelmedi
Benim düşünmeme gerek yok diyorsunuz yani,pikiPKK ' Hayır diyor o bile " EVET " deme 'me yeter.
Allahın izniyle "Evet" kazanacak Rabbim büyüktür bizler için en hayırlısı en iyisi neyse o olsun...
hahaha :)
gitti 184258 :/o neydi gııı
Herkesin gönlü olsun diye yazdım. Sen kazandın ben kazandım olmasın herkes kazansın diye yazdım:))o neydi gııı
gitti 184258 :/
Atatürklü paylaşımda güzeldi, o alttaki fıkrada
Atatürklü paylaşımda güzeldi, o alttaki fıkrada
Bu oran çıksın RTE tekrar referandum yapar ne olur çıkmasın:))))Bu gürültü kirliliği tekrar olmasın sonra 15 temmuz yıldönümü filan oy potansiyeli offf kafamda dombralar çalıyoooo:))))%51 e %51 nasıl
PKK ' Hayır diyor o bile " EVET " deme 'me yeter.
Allahın izniyle "Evet" kazanacak Rabbim büyüktür bizler için en hayırlısı en iyisi neyse o olsun...
ben size tarafsızca söyleyim görüneniHani bir tabir vardırya kötünün iyisi şimdilik ülkede sol bu
gerçek sol, halk demek halkın içinden demek halk sol deyince insanları küçük gören dayatmacı zengin şanpanya içen asla halkın içinden olmayan kendi tabirleriyle elit kesim demek halk burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?