- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
Puahhahahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puahhahahahahha
Size biyerden haber geldi sanırım sürekli aynı oranı veriyonuz.Kızlar tahmin yapalım referandumda
16 nisan da sandıktan kaç oranında
Evet / hayır çıkacak
Benim tahminim
100/65 EVET
Güneşe mermi attığımız Adanamızda 15 torba kömür dağıtıyorlar bu havada Ben olsam bu çelişkiden dolayı bile Hayır derim
Bu magnetin Hüloğğ lusu çıkmış onu da al. Takım yaparsın .
Bir bahar yaşamadan yaz ve kış yaşıyoruz şuan bizim için yaz geldi yani :) Kısa kollu falan rahatça giyilebiliyor artık :) Kömür nedir yani :) İnsan dalga mı geçiyorsun diye oyunu gider Hayıra verir durumdaHeleki Adana'da yani kış bitmiş ne kömürü diyecemde anlamayacaklar yine..
Bu kediden herşeyi beklerim ben
Ben tahminimi yazıyorum şekerimSize biyerden haber geldi sanırım sürekli aynı oranı veriyonuz.
Bak yukarda anket sonucu var
73/27 diye
Helalllll
Bir bahar yaşamadan yaz ve kış yaşıyoruz şuan bizim için yaz geldi yani :) Kısa kollu falan rahatça giyilebiliyor artık :) Kömür nedir yani :) İnsan dalga mı geçiyorsun diye oyunu gider Hayıra verir durumda
Bu kediden herşeyi beklerim ben
Bu kediyi birine benzettim ama söylemem siz tahmin edin
Helalllll
Aynen oralarda bahar mevsimi pek yaşanmıyor aniden yaz geliyor..
Aleni dalga geçiyorlarda bunu alanda hatalı almayacak direk tepki verecek..
ahahahaha aç karna kafa mı çalışır sen de yaZaten bunu verdikleri kişi de muhtaç olanlar değil o da ayrı :) Adam bedava nerede bir şeyler varsa almaya alışkın. Evet'den başkasına vermem diyor Chp milletvekili gelecekmiş pazar günü diyorlar Hayırcı arkadaşları adam direk yemekli mi diye soruyor :) Yemek verseler utanmadan gelecek :)
ahahahaha aç karna kafa mı çalışır sen de ya
Zaten bunu verdikleri kişi de muhtaç olanlar değil o da ayrı :) Adam bedava nerede bir şeyler varsa almaya alışkın. Evet'den başkasına vermem diyor Chp milletvekili gelecekmiş pazar günü diyorlar Hayırcı arkadaşları adam direk yemekli mi diye soruyor :) Yemek verseler utanmadan gelecek :)
Kızlar tahmin yapalım referandumda
16 nisan da sandıktan kaç oranında
Evet / hayır çıkacak
Benim tahminim
100/65 EVET
Yarında başbakan gelecekmiş mersin'e,nerde beleş oraya yerleş ahahaaaaa
Şimdi asmışlardır Kongre merkezinin oralara falan profili düşük Başbakanımızın fotoğraflarını. İnsan bir gururlanıyor, bir coşuyor böyle içinden hüloooğğğ diyesi geliyor
Aman mesajlara dikkat..
Canım bunda bir şey yok bence çünkü Akp kendisi Binali Yıldırım'ı getirirken profili düşük başbakan arıyoruz demiş idi ona dayanaraktan didim :)