- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 63
- 31
Tam bagımsızlık ne diye acıkla desek, ne der acaba!!!
Tam bağımsızlık şeydirr .... Hüloooooğğğğğğğğğğğğğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bagımsızlık ne diye acıkla desek, ne der acaba!!!
Haa şöyle yaaaw. Eşinese söyle sandık başında dikkat etsin, malum kesim çok oy hırsızlığı yapıyor bak avrupada başladılar bile. Haram böyle şeyler günah günah...He hee hu huu hımm hım
Kardeşim HAYR çıkacak inşallah
Büyük Türkiye sevdalilariİşaretleriniz bile yıllar içerisinde sürekli değişime uğradı onda bile istikrarı tuturamadınız gelmiş burda tam bağımsız hikayeleri anlatıyorsunuz
Bende diyordum buzdolabı magneti atmamışsın, iyi neyse geldi gözüm onu arıyordu bir :) Bari buzdolabına yapıştır da sen karşısına geç melül melül bakış onla oldu mu canısı :)Büyük Türkiye sevdalilari
Büyüdükçe işaretler yetmiyor naparsin
Bu işaretlerin her biri ayrı ayrı ama birleşiyorlar Kararımız EVETEki Görüntüle 1978296
Oy veren insanlar la röportaj yaptılar hayır diyen görmedim neyi çalmışlar takipteyim izledimHaa şöyle yaaaw. Eşinese söyle sandık başında dikkat etsin, malum kesim çok oy hırsızlığı yapıyor bak avrupada başladılar bile. Haram böyle şeyler günah günah...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...adaki-referandum-oylamasinda-skandal.1000497/Oy veren insanlar la röportaj yaptılar hayır diyen görmedim neyi çalmışlar takipteyim izledim
Bumu cevabın Harikasın kardeşimBende diyordum buzdolabı magneti atmamışsın, iyi neyse geldi gözüm onu arıyordu bir :) Bari buzdolabına yapıştır da sen karşısına geç melül melül bakış onla oldu mu canısı :)
Düşünsene insanlar bir magnetle bile nekadar mutlu oluyor. Bide bi koli erzak falan verseler abooooowBende diyordum buzdolabı magneti atmamışsın, iyi neyse geldi gözüm onu arıyordu bir :) Bari buzdolabına yapıştır da sen karşısına geç melül melül bakış onla oldu mu canısı :)
Okumuyorlarki abla, okusalar tarafsız gazeteler böyle sahtecilik haberleri ile dolu... ahaber izle sabah gazetesi oku sonuc pembeee gökyüzüüüüBenden önce davrandın:))
Ne dolaplar dönüyor hala uyuyorlar..
Sana ne cevap vericem ki sen daha partinin önceki ve yeni işaretlerini bilmiyorsun Benim bildiğim şu baştaki üç işaret farklı partileri değil akp'nin kullandığı simgeler hepsi birleşmiş derken Recet, Tayyip ve Erdoğan'dan bahsettin sanırımBumu cevabın Harikasın kardeşim
Yavaş ol yere yıkıldımTam bağımsızlık şeydirr .... Hüloooooğğğğğğğğğğğğğğğğ
Okumuyorlarki abla, okusalar tarafsız gazeteler böyle sahtecilik haberleri ile dolu... ahaber izle sabah gazetesi oku sonuc pembeee gökyüzüüüü
Tam bağımsızlık şeydirr .... Hüloooooğğğğğğğğğğğğğğğğ
Sandıklara kedi girecek mi ona göre cevap vereyimKızlar tahmin yapalım referandumda
16 nisan da sandıktan kaç oranında
Evet / hayır çıkacak
Benim tahminim
100/65 EVET
Düşünsene insanlar bir magnetle bile nekadar mutlu oluyor. Bide bi koli erzak falan verseler abooooow
Büyük Türkiye sevdalilari
Büyüdükçe işaretler yetmiyor naparsin
Bu işaretlerin her biri ayrı ayrı ama birleşiyorlar Kararımız EVETEki Görüntüle 1978296
Sandıklara kedi girecek mi ona göre cevap vereyim