Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
İşaretleriniz bile yıllar içerisinde sürekli değişime uğradı onda bile istikrarı tuturamadınız gelmiş burda tam bağımsız hikayeleri anlatıyorsunuz
Büyük Türkiye sevdalilari
Büyüdükçe işaretler yetmiyor naparsin
Bu işaretlerin her biri ayrı ayrı ama birleşiyorlar Kararımız EVET

Bu işaretlerin her biri ayrı ayrı ama birleşiyorlar Kararımız EVETEki Görüntüle 1978296
Bende diyordum buzdolabı magneti atmamışsın, iyi neyse geldi gözüm onu arıyordu bir :) Bari buzdolabına yapıştır da sen karşısına geç melül melül bakış onla oldu mu canısı :)

Haa şöyle yaaaw. Eşinese söyle sandık başında dikkat etsin, malum kesim çok oy hırsızlığı yapıyor bak avrupada başladılar bile. Haram böyle şeyler günah günah...
Oy veren insanlar la röportaj yaptılar hayır diyen görmedim neyi çalmışlar takipteyim izledim

Bende diyordum buzdolabı magneti atmamışsın, iyi neyse geldi gözüm onu arıyordu bir :) Bari buzdolabına yapıştır da sen karşısına geç melül melül bakış onla oldu mu canısı :)
Bumu cevabın Harikasın kardeşim

Düşünsene insanlar bir magnetle bile nekadar mutlu oluyor. Bide bi koli erzak falan verseler abooooow

Bumu cevabın Harikasın kardeşim
Sana ne cevap vericem ki sen daha partinin önceki ve yeni işaretlerini bilmiyorsun Benim bildiğim şu baştaki üç işaret farklı partileri değil akp'nin kullandığı simgeler hepsi birleşmiş derken Recet, Tayyip ve Erdoğan'dan bahsettin sanırım

Kızlar tahmin yapalım referandumda
16 nisan da sandıktan kaç oranında
Evet / hayır çıkacak
Benim tahminim

100/65 EVET

Okumuyorlarki abla, okusalar tarafsız gazeteler böyle sahtecilik haberleri ile dolu... ahaber izle sabah gazetesi oku sonuc pembeee gökyüzüüüü

Ah keşke okusalar biraz,diğer gazete ve kanalların ne olduğu belli zaten..
Sonra fanatik diyicede kızıyorlar,daha geçenlerde Almanya'da imam'ın vukuatını yazdı gazeteler..

Düşünsene insanlar bir magnetle bile nekadar mutlu oluyor. Bide bi koli erzak falan verseler abooooow

Güneşe mermi attığımız Adanamızda 15 torba kömür dağıtıyorlar bu havada Ben olsam bu çelişkiden dolayı bile Hayır derim
Bu işaretlerin her biri ayrı ayrı ama birleşiyorlar Kararımız EVETEki Görüntüle 1978296

Bu magnetin Hüloğğ lusu çıkmış onu da al. Takım yaparsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…