Güvenmiyoruz bültenlerineBu basın bülteni olarak geldi.
keşke türkiyedeki sol egilimi gerçek solculuk olsaydı bu dediginiz gerçek olurdu ama öyle olmadıgını çok acı tecrübelerle ögrenmiş bulundukAnket sonucu evet çıkarsa türkiyede iki parti olacak biri muhafazakar sağ diğeri sol parti
Sağ ülkede %70 bandındadır
Değil ülke için olumsuz oluşu tüm dünya ülkelerinde sağ görüş ilkel ve bağnaz görüştür ve ülkeleri ileri götürmez geri götürür
Kendini yenileyen değişime ayak uydurabilen insanlara fikirlere ihtiyacımız var bizim osmanlıya dönmeye niyetimiz yok gücümüz yok chp bile yenilik karşısında çuvallarken akpnin yüzyıl öncesi bir sisteme benzer uygulamayı yeniden gündeme getirmesi kimsenin yararına olmayacaktır
Hani bir tabir vardırya kötünün iyisi şimdilik ülkede sol bukeşke türkiyedeki sol egilimi gerçek solculuk olsaydı bu dediginiz gerçek olurdu ama öyle olmadıgını çok acı tecrübelerle ögrenmiş bulunduk
Peki ya sağ parti iktidarları yıllarca hamudunla götürdüler yandaşlarını kendilerini zengin ettiler vatandaş solcuyu kendinden görmüyor anlıyorum ama bu sağ iktidarları kendisiyle nasıl eşit görebiliyor onlar keselerini doldururken vatandaş emekli maaşıyla asgari ücretle bin şükür çekiyor sağ iktidarlara yöneliyor...Ben tek sebebini halkın nabzına göre şerbet verip milli ve dini duygularını açıkça sömürüldüğünü ve bu şekilde kazandıklarını düşünüyorum..Hani bir tabir vardırya kötünün iyisi şimdilik ülkede sol bu
gerçek sol, halk demek halkın içinden demek halk sol deyince insanları küçük gören dayatmacı zengin şanpanya içen asla halkın içinden olmayan kendi tabirleriyle elit kesim demek halk burda solcuyu kendine yakın bulmuyor
Sol kendini anlatamıyor
Bende inanmıyorum, çünkü o sandıklardan 16 nisanda kesinlikle hayır çıkacak.Bu bir uyarı hayırcılara. Mutlaka sandığa gidin oy kullanın ve oylarınıza mutlaka sahip çıkın...Güvenmiyoruz bültenlerine
Bütün olay sandıklarda değil YSK ve kırsal kesimlerde bitiyor tutanakları fotograflayın sandıklarınızı kontrol edin...Ysk nın sitesine ulaşabilirseniz tutanaklarınızı kontrol edin mutlaka....Bende inanmıyorum, çünkü o sandıklardan 16 nisanda kesinlikle hayır çıkacak.Bu bir uyarı hayırcılara. Mutlaka sandığa gidin oy kullanın ve oylarınıza mutlaka sahip çıkın...
NİE normald
Evet sandıklardan "HAYR "çıkacakBende inanmıyorum, çünkü o sandıklardan 16 nisanda kesinlikle hayır çıkacak.Bu bir uyarı hayırcılara. Mutlaka sandığa gidin oy kullanın ve oylarınıza mutlaka sahip çıkın...
yazık ya sonra din den imandan bahsedilir bunlar mubahdır onlara gore tabi herseye bahaneleri hazırKırsal kesimde cahil vatandaşa 6 oy verdirildiğine şahit biri olarak vatandaşta akp sevdalısı basıyor mühürü....ölen tüm çocuklarının orda olmayan çocuklarının yerine ohhh suyundanda koy tanesi bol olsun...Diğer partiler işi kırsalda sıkı tutmalı esas..Bilinçli seçmen zaten oyunu kuralları iyi biliyor oyuna sahip çıkıyor...
Kırsal kesimde cahil vatandaşa 6 oy verdirildiğine şahit biri olarak vatandaşta akp sevdalısı basıyor mühürü....ölen tüm çocuklarının orda olmayan çocuklarının yerine ohhh suyundanda koy tanesi bol olsun...Diğer partiler işi kırsalda sıkı tutmalı esas..Bilinçli seçmen zaten oyunu kuralları iyi biliyor oyuna sahip çıkıyor...
Doğru hayır çıkacak. Sevindim demi seni gizli hayırcı seniiiiiiiiEvet sandıklardan "HAYR "çıkacak
:):):)
SECSİS ilgili açıklama yapılmış eğerki sandıkda hile yapılmazsa sistemde hile yapılması mümkün değil diyorlar. Özellikle sandık başındakilere büyük iş düşüyor. Hayırcıların özellikle kırsal kesinlerde, köylerde, ilçelerde çok iyi organize olması gerekiyor.Bütün olay sandıklarda değil YSK ve kırsal kesimlerde bitiyor tutanakları fotograflayın sandıklarınızı kontrol edin...Ysk nın sitesine ulaşabilirseniz tutanaklarınızı kontrol edin mutlaka....
Evet sağın temsicisiyle din kardeşidir vatandaşPeki ya sağ parti iktidarları yıllarca hamudunla götürdüler yandaşlarını kendilerini zengin ettiler vatandaş solcuyu kendinden görmüyor anlıyorum ama bu sağ iktidarları kendisiyle nasıl eşit görebiliyor onlar keselerini doldururken vatandaş emekli maaşıyla asgari ücretle bin şükür çekiyor sağ iktidarlara yöneliyor...Ben tek sebebini halkın nabzına göre şerbet verip milli ve dini duygularını açıkça sömürüldüğünü ve bu şekilde kazandıklarını düşünüyorum..
başka açıklaması yok...1950 lilerden bu yana giderek artan yöntem bu şekilde...Tabii ülkede gezinen ajanların katkısı çok büyük...Sonumuz Hayır olsun....
İşaretleriniz bile yıllar içerisinde sürekli değişime uğradı onda bile istikrarı tuturamadınız gelmiş burda tam bağımsız hikayeleri anlatıyorsunuz
He heeDoğru hayır çıkacak. Sevindim demi seni gizli hayırcı seniiiiiiii
Tam bagımsızlık ne diye acıkla desek, ne der acaba!!!İşaretleriniz bile yıllar içerisinde sürekli değişime uğradı onda bile istikrarı tuturamadınız gelmiş burda tam bağımsız hikayeleri anlatıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?