Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177

Amerika'da hayir cikar cogunlukla, hatta ezici bir cogunlukla. O yuzden orada boyle seyler olmaz, icin rahat etsin. Arti orada evet verecek adam da oyle seyler yapmaz, Amerika'da yasayan Turk kitlesi, diger ulkelerdeki Turklere pek benzemiyor.

Son düzenleme:
çok uzak bir kelime size heralde
Araştırmaya gerek yok herşey ortada
Ama herkes görmeye bilir
Sen yorma kendini buraya destan yazsam anlamaz kulp hazır olur ben Seni yormayayim takıl kafana göre
Ben yazıyorum..
Anayasa değişikliği için
Referandum da EVET

Türkiye sevdalısıyız yazmayı unuttun

valla çok komiksin ha iyiki yazıyorsun sayende baya güldüm Bu mesajıma cevap Türkiye sevdalısıyız yaz nolur :) Bir de şey karamınız evet yaz
Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım

Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım

:)Neden Evet dediğini işte şimdi anladım Bak beni hiç tanımıyorsun, Neden yazayım diye bile sormadın, direk yaz dedm ve yaptın Evet tam ikna oldum Evet'ten başkasına vermeyeceğine :) :)

Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım

anladık yahu anladık.

Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım

O kadarını anladık.

Sloganları akılda tutma konusunda iyisiniz, onu tüm kk gördü bence

Başka şeyler soruyorlardı arkadaşlar

Mesela nasıl bir Türkiye olacak?

Mesela araştırdınız mı? Araştırdınızsa ne öğrendiniz?

Mesela güçlü Türkiyedeki güçlü sıfata neye tekabül etmektedir?

Üzgünüm ama araştırmaya gerek yok zihniyeti gelişmemeye mahkumdur.

Bugün bir bankın üzerinde yazan "Boyalı" yazısına inanmayıp eliyle kontrol eden insanoğlunun, ülkesinin geleceğini etkileyecek bir anayasaya araştırmaya gerek yok inanıyom ben mantığıyla mühür basması da acıdır.

Yorumunuzun meali de: ben üşenirim araştırmaya, okumaya, tvde böyle diyorlar ondan evet diyorum izlenimi yaratıyor. :))

Nie sen açıklama yapmıyorsun da kopyala yapistir yapıyorsun acaba reklamdakinin hangisi kendi düşüncesini söylüyor hepsi ezberletilmis bire bin katılmış laflar
Herkes yapıyor kopyala yapıştır bi geriye dönük geçmişe bak ahahay kardeşim

Herkes yapıyor kopyala yapıştır bi geriye dönük geçmişe bak ahahay kardeşim

buradaki mesajların çoğunu okudum . hayır diyeni de okudum evet diyeni de okudum. Tek tek cümlelerle , madde made, bıkmadan sayfa sayfa evet diyeni görmedim , hayır dıyenlere sabır diledim inanın,hem evet diyenlerin klişe cumleleriyle ugrasmıslar hem her defasında kendı cumlelerı ıle acıklamıslar. Bunu polemik olsun diye yazmıyorum dışardan bi göz olarak görürseniz sevinirim.

Vahim oyunculuğa rağmen sonuna kadar izledim.

Peki marmarayın, bahsi geçen hizmetin anayasa ile sorunu nedir?

Bu hizmetler ve sebeplerini ayrı tartışırız ancak şu anki anayasanın bu hizmetlere engel olduğu gibi bir durum yok

Eğer ki olsalardı zaten yapılamazlardı

Ek: bir de benim çoğu AK Partilide gördüğüm şey sistem ile ilgili referandumla belediye seçimlerini karıştırıyorsunuz.

Şu an oylanan şeyin hizmetle bir ilgisi yok.

Ülkenin yönetimiyle ilgisi var.

Sanmıyorum ki bir milletvekilinin şu anda kalkıp da a ilinin b köyündeki c mahallesine tez köprü yapıla diye düşüncelere daldığını.

Onların işi ülke yönetmek.

Belediyelerin işi videoda bahsedilen hizmetleri götürmek.

B
Bi kere deseler ki işsizler için fabrika açtık yetimlere ev iş verdik anca yol yaptık başka bişey yok bide borcumuz yok demeleri yok mu gulesim geliyo

B

Bi kere deseler ki işsizler için fabrika açtık yetimlere ev iş verdik anca yol yaptık başka bişey yok bide borcumuz yok demeleri yok mu gulesim geliyo

O muhabbet de çok sıktı artık.

Vermesin devlet bana bir şey istemiyorum, kendim çalışır alırım ben

Yeter ki önüme de taş koymasın, özgürlüğümü kısıtlamasın

Ülkeyi başka ülkelerle papaz olmadan yönetsin, beni her gün terörist, çapulcu vb diye damgalamasın

Kısacası devlet işine baksın da çok büyük beklentim yok...

Hadi lutfen o yazarsam destan olur dediklerinizi yazar misiniz?
Tane tane teker teker neden evet dediginiz anayasadaki maddeleri aciklayarak.
Sizi sanirim hayatinizda ilk defa arastirmaya davet ediyorum.
Buyrun yazin madem bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…