Yurtdışında yaşayıp oy kullanacak olan var mı? Oylar değiştirilir korkusu var da...
He yurtdışında yaşayıp niye bura için oy kullanılıyor diyecek olana da şimdiden cevap vereyim. Yurtdışında da yaşasam benim memleketim de Türkiye. Böylesi rejim değişikliğinde söz söyleme hakkım var. Kaç yıldır kesin dönüş planıyla yaşadım ama şimdi ülkenin halinden dolayı değil kesin dönüş, tatile bile gelmeye korkar oldum. İşte bu yüzden oy kullanacağım. Benim yurdum diye kullanacağım. Önceden bir ayağım Türkiye'deyken, şimdi kendi ülkeme ayak basmaya bile korktuğumun tepkisi olsun diye kullanacağım. Yurtdışında yaşamaya mahkum olmayayım, dönmek istersem geride yaşanilabilir bir ülkem olsun diye kullanacağım. Yarın birgün çoluk çocuğa karışırsam, çocuklarımı korkmadan, güvenle ülkeme getirip gösterebilmek için oy kullanacağım. Türkiye benim hayatımın yarısının geçtiği ülke, artık benim için karanlıkta kalmış, bir daha görmeyi unutmam gereken bir yer olmasın diye kullanacağım. Niçin yaşamadığım halde oy kullanacağımı yeteri kadar açıkladım.
Neye oy vereceğimi de açıklayayım. Tek adam rejimine, demokrasinin ölmesine hayır dediğim için HAYIR.
Araştırmaya gerek yok herşey ortadaçok uzak bir kelime size heralde
Araştırmaya gerek yok herşey ortada
Ama herkes görmeye bilir
Sen yorma kendini buraya destan yazsam anlamaz kulp hazır olur ben Seni yormayayim takıl kafana göre
Ben yazıyorum..
Anayasa değişikliği için
Referandum da EVET
Türkiye sevdalisiyizvalla çok komiksin ha iyiki yazıyorsun sayende baya güldüm Bu mesajıma cevap Türkiye sevdalısıyız yaz nolur :) Bir de şey karamınız evet yaz
Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım
Ama herkes görmeye bilir
Sen yorma kendini buraya destan yazsam anlamaz kulp hazır olur ben Seni yormayayim takıl kafana göre
Ben yazıyorum..
Anayasa değişikliği için
Referandum da EVET
Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım
16 nisan da burdayım kardeşim
Eki Görüntüle 1977890
Türkiye sevdalisiyiz
Anayasa değişikliği için
Kararımız EVET
Gururla yazarım
Ama herkes görmeye bilir
Ben yazıyorum..
Anayasa değişikliği için
Referandum da EVET
O kadarını anladık.
Sloganları akılda tutma konusunda iyisiniz, onu tüm kk gördü bence
Başka şeyler soruyorlardı arkadaşlar
Mesela nasıl bir Türkiye olacak?
Mesela araştırdınız mı? Araştırdınızsa ne öğrendiniz?
Mesela güçlü Türkiyedeki güçlü sıfata neye tekabül etmektedir?
Üzgünüm ama araştırmaya gerek yok zihniyeti gelişmemeye mahkumdur.
Bugün bir bankın üzerinde yazan "Boyalı" yazısına inanmayıp eliyle kontrol eden insanoğlunun, ülkesinin geleceğini etkileyecek bir anayasaya araştırmaya gerek yok inanıyom ben mantığıyla mühür basması da acıdır.
Yorumunuzun meali de: ben üşenirim araştırmaya, okumaya, tvde böyle diyorlar ondan evet diyorum izlenimi yaratıyor. :))
Nie sen açıklama yapmıyorsun da kopyala yapistir yapıyorsun acaba reklamdakinin hangisi kendi düşüncesini söylüyor hepsi ezberletilmis bire bin katılmış laflar
Herkes yapıyor kopyala yapıştır bi geriye dönük geçmişe bak ahahay kardeşimNie sen açıklama yapmıyorsun da kopyala yapistir yapıyorsun acaba reklamdakinin hangisi kendi düşüncesini söylüyor hepsi ezberletilmis bire bin katılmış laflar
Valla en çok sen yapiyosun dikkat ettim de :)Herkes yapıyor kopyala yapıştır bi geriye dönük geçmişe bak ahahay kardeşim
Herkes yapıyor kopyala yapıştır bi geriye dönük geçmişe bak ahahay kardeşim
Bi kere deseler ki işsizler için fabrika açtık yetimlere ev iş verdik anca yol yaptık başka bişey yok bide borcumuz yok demeleri yok mu gulesim geliyoVahim oyunculuğa rağmen sonuna kadar izledim.
Peki marmarayın, bahsi geçen hizmetin anayasa ile sorunu nedir?
Bu hizmetler ve sebeplerini ayrı tartışırız ancak şu anki anayasanın bu hizmetlere engel olduğu gibi bir durum yok
Eğer ki olsalardı zaten yapılamazlardı
B
Bi kere deseler ki işsizler için fabrika açtık yetimlere ev iş verdik anca yol yaptık başka bişey yok bide borcumuz yok demeleri yok mu gulesim geliyo
Ama herkes görmeye bilir
Ben yazıyorum..
Anayasa değişikliği için
Referandum da EVET
Tövbe de kız fatmusValla en çok sen yapiyosun dikkat ettim de :)
Fatmus ne beaTövbe de kız fatmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?