Ben ülker firmasına güvendiğim için demiyorum ki.Açık açık kendilerini deşifre edip yaparlar mı ,onun mantıksızlığını anlatmaya çalışıyorum.Yoksa firmanın sahibini de ,çalışanlarının da düşüncelerini bilmiyorum.Her şey olabilir, iftira, boş ana denk gelme, kumpas, kendi çomarlıkları ya da birilerinin hayal ürünü bilemem ama şu devirde babama bile böyle kefil olmam.
Zira ülkedeki birçok fabrika, market, banka sahibinin Fetö'ye hizmet ettiğini duyduk.
Hala sanmam, inanmam deme bence. Ülkede yarın kimin neye hizmet edip içeriye gireceği belli olmuyor zira.
Ben ülker firmasına güvendiğim için demiyorum ki.Açık açık kendilerini deşifre edip yaparlar mı ,onun mantıksızlığını anlatmaya çalışıyorum.Yoksa firmanın sahibini de ,çalışanlarının da düşüncelerini bilmiyorum.
Sen devlete derin bakiyorsan kimin eli nerelere yetiyor da hukumetin basini ya da cumhurbaskanini teroru engellemekten alakoyuyor sen soyleyiver.. Bu ulkede bugun Taayyip'in ustunde bir kuvvet mi var? Hangisi? Baska bir yetki makami mi var? Neresi? Gorunmez ikinci bir amir, reis, biri var da o yukardan emirleri verip engelliyor mu?Evet mantıklı geliyor. Çünkü siz benim kastımı anlamıyor veya anlamazlıktan geliyorsunuz.
Yıllarca engellenen hizmetlere veya terör politikasına engel olan başbakandır dedim mi?
"Terörü bitirmeye engel Binalidir, Davutogludur "diye basit bir cümle kuracak kadar sığ değilim. Siz çok güldünüz ama kusura bakmayın.
Siz devlete derin bakamıyorsanız ben de buna gülerim.
Kimlerin elleri kolları nerelere yetiyor,hangi güçler neleri engelliyor farkında değilseniz bilemem.
Şöyle diyeyim. Ne değişecek biliyo musunuz?
Birşey detaylarından arınır, temel şeyler kalır, temizlenir,herşey kısayoldan hallolacak kadar basitleşir, bürokrasi kalmaz, şeffaflaşır ya hani, herhangi birşey... Öyle düşünün hiç olmazsa.
.......
Siyaset meydanımı olmuş. Bende nerdeyim buraya nasıl geldim yahuu diyordumbölümün adı değişmiş yaw, hiç söylemiyonuz
Evet diyenleri denize dökücem demedi ki adam...Emperyalistleri ve yerli işbirlikçilerini denize dökeriz yine olsa yine yaparız demek istemiş..twitterda olay abartılıp troller tarafından gündeme getirildi...
Böyle şeyler bana da saçma gelir, paranoya gibi gelir ama bu reklam cidden mide bunadırıyor.
Herhangi bir tehdit olmasa bile güzel değilki, çoluk çocuğa uygun değil.
Yapanların amacı her neyse saçmalamışlar.
Chess Erdoğan'ın canlı yayına çıktığını yazmışsın kimse ilgilenmemiş.
Madem neden evet denilmesi merak ediliyor neden izlenmiyor o zaman ?
Maksat burada evet diyenleri köşeye sıkıştırma olarak algılıyorum.
İzleseler de kararlarının değişmeyeceklerini biliyorlar çünkü.
Neden oy vermedikleri bir partiye evet desinler haklılar da.
Mehmet Uçumun videolarını izliyorum şu an,tavsiye ederim .
Emin olarak karar vermek istiyorum .
Yok çağdaşlık,yok Atatürk'ü bahane ederek kesip atmayın,sizler de izleyin derim ben.
Fesih konusunda diretenler vardı,az önce kısa bir şekilde izah etmiş , izlemiştim burası aklıma geldi ,buraya da koyayım.
Türkiye sevdalisiyiz
kararımız EVET
Anayasa değişikliği için EVET
Arastirmak ?Ne anladınız anayasa değişikliğinden? Bu değişiklik neleri getiriyor? Bir Türkiye sevdalısı herhalde oylayacağı anayasa değişikliğinin içeriğinden bihaber olamaz, mutlaka araştırmış olmanız lazım Türkiye sevdalısı olarak.
Ama canım onlar değişerek gelişti,öyle demişti
Türkiye sevdalisiyiz
Allah'a şükürler olsun hamdolsun
Daha güçlü TÜRKİYE için
Kararımız EVET
@caninfistigi kimse beynini bırakmadı bir yerde, gayet herkes herşeyin farkında. Ben sana açıklayacağım mı neden evet diyorlar. Çünkü çoğunluk olduklarını, düşünüyorlar ve asla bu yetkilerin kendileri dışında insanların eline geçmeyeceğinden eminler. Zaten sayımız fazla, okullar vs ile de gelecek kuşak da hazır, sırtımız yere gelmez diye düşünüyorlar. Ondan rahatlar. Güçlü Türkiye istemeler falan hikaye, güçlü Türkiye değil, kendilerinin güçlü olduğu, adil ve demokratlık olmasa da, kendilerinin güçlü olduğu bir ülke istiyorlar. Bir rövanş almaya çalışıyorlar, o yüzden kah enkaz kaldırıyor, kah dönüm noktasındayız diye beyanat veriyorlar. Ama akıllarına gelmeyen bir şey var, çocuklarının kendilerine benzeme ıhtımali sandıkları kadar yüksek değil, farkında olmadan kendilerine benzemeyn çocuklarının bile yaşayamayacağı bir ülke hayali kueuyorlat.
Buna birkaç gün içinde bir haber sitesinde rastladım ama şimdi aratınca yalnız burda bulabildim.Yurtdışında yaşayıp oy kullanacak olan var mı? Oylar değiştirilir korkusu var da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?