Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama canım onlar değişerek gelişti,öyle demiştiEki Görüntüle 1977603
Tavsiyeye uyuyor Reis :) Dış mihrakların oyununa geldi Reis :)
Eki Görüntüle 1977603
Eki Görüntüle 1977603
Tavsiyeye uyuyor Reis :) Dış mihrakların oyununa geldi Reis :)
Eki Görüntüle 1977603
Chess Erdoğan'ın canlı yayına çıktığını yazmışsın kimse ilgilenmemiş.
Madem neden evet denilmesi merak ediliyor neden izlenmiyor o zaman ?
Maksat burada evet diyenleri köşeye sıkıştırma olarak algılıyorum.
İzleseler de kararlarının değişmeyeceklerini biliyorlar çünkü.
Neden oy vermedikleri bir partiye evet desinler haklılar da.
Mehmet Uçumun videolarını izliyorum şu an,tavsiye ederim .
Emin olarak karar vermek istiyorum .
Yok çağdaşlık,yok Atatürk'ü bahane ederek kesip atmayın,sizler de izleyin derim ben.
Fesih konusunda diretenler vardı,az önce kısa bir şekilde izah etmiş , izlemiştim burası aklıma geldi ,buraya da koyayım.
Erdoğanın söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor ki izliyoruz dinliyoruz icraat farklı dün söylediğini bugün değiştiriveriyor..Referandumdan önce yasa mecliste onaylanırken hepsini madde madde dinledim şahsım adına sonrada okudum...Şimdi liderleri dinlemiyorum çünkü bu parti meselesi değil kendi hür kararım..Yani kılıçdaroğlu Hayır diyo değil hepsini izledim okudum kendi kararımızı verdik...Chess Erdoğan'ın canlı yayına çıktığını yazmışsın kimse ilgilenmemiş.
Yok çağdaşlık,yok Atatürk'ü bahane ederek kesip atmayın,sizler de izleyin derim ben.
Fesih konusunda diretenler vardı,az önce kısa bir şekilde izah etmiş , izlemiştim burası aklıma geldi ,buraya da koyayım.
Ben de zaplayarak izledim .Sorun izlenmemesi değil ,izlenmek istenilmemesi ,gerek duyulmaması olarak algıladım o yüzden yazdım.Yoksa çoğu kişinin tercihi okumak,özellikle net problemi olanların.ben o konuşmanın içeriğini de paylaştım, ben de siyasilerin uzun uzun konuşmalarını izlemiyorum ama okuyorum, her konuşmadan sonra konuşmanın içeriği gazetelere çıkar, gazeteden okuyorum, izlemek 2 saat okumak 5 dk
yani en azından benim için durum bu
ben zaplarken rastladım belki izlemek isteyenler olur diye paylaştım, çünkü kimi izleyerek dinleyerek kimi okuyarak anlar, kişisel tercih yani
Hangi parti lideri değiştirmiyor ki.Mesela Kılıçdaroğlu da darbe konusunda söyledikleri Yenikapı mitinginde bir çete darbe yapmak istedi dedi.Sonrasında laikler darbeye karşı olmasaydı hükümet çökerdi dedi.Şimdide yaşanılanların darbe olmadığını söylüyor.Erdoğanın söylediği ile yaptığı birbirini tutmuyor ki izliyoruz dinliyoruz icraat farklı dün söylediğini bugün değiştiriveriyor..Referandumdan önce yasa mecliste onaylanırken hepsini madde madde dinledim şahsım adına sonrada okudum...Şimdi liderleri dinlemiyorum çünkü bu parti meselesi değil kendi hür kararım..Yani kılıçdaroğlu Hayır diyo değil hepsini izledim okudum kendi kararımızı verdik...
Kılıçdaroğlu'nu izliyoruz ya işte Best FM konuşması favorim.Bak videoda da Onun iddiası var,gerçekte doğrusu var.Nerden biliyon kız izlemediğimizi...
Ben onu arada denk geldikçe izliyorum. Artık ezberledim neredeyse söylemlerini, 5 10 argüman etrafında dönüp duruyor. Ama şu ana kadar neden Evet diyelim hususunda çok mantıklı bir argüman duyamadım. Bak yemin billah Evet çıkma olasılığı büyük diye belki ben de sevinecek bir şey bulurum diye Evetçileri izliyorum. Laaaan böyle bir artısı da mı varmış, ohhhh o zaman evet çıksa da olur derim belki diyorum. Akıl sağlığım için buna ihtiyacım var. Bir de zaten izlememe şansın da yok nereye baksan onlar var...
Sorması ayıp sen Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ya da Ulusal ve Halk TV (başka da kanala çıkamıyorlar haa arada Kanal Türk) kanallarına çıkan Hayırcıları dinledin mi aceba da gelip bize evetçileri dinleyip dinlemediğimizi soruyorsun?? Gıııız deyneeeep kararsızsan gel bize, aramıza gel, bizden ol, çetemize katıl. Bahhh dönmek için geç değil...
Chess Erdoğan'ın canlı yayına çıktığını yazmışsın kimse ilgilenmemiş. QUOTE]
Yoo bende ilgilendim. Teşekkür @ Chess senin o msj gördükten sonra o kanalları acmadım mesela Günün geri kalanı kendimi daha mutlu hissettim, nedense...
Hangi parti lideri değiştirmiyor ki.Mesela Kılıçdaroğlu da darbe konusunda söyledikleri Yenikapı mitinginde bir çete darbe yapmak istedi dedi.Sonrasında laikler darbeye karşı olmasaydı hükümet çökerdi dedi.Şimdide yaşanılanların darbe olmadığını söylüyor.
Kendi mantığımızla düşününce yanılabiliyoruzMesela 18 yaşındaki biri 2 kez görev yaptığında erken yaşta emekli oluyorlar diye şikayetimi belirtmiştim.Ama 18 yaşında da olda 40 yaşında da olsa aynı bizler gibi yaş ve prim şartı varmış.
http://www.memurlar.net/haber/533596/milletvekili-nasil-emekli-olur.html
Oysaki bir milletvekili de diğer tüm çalışanlar gibi hizmet yılı ve yaş koşuluna tabidir.
Örneğin bir milletvekili de, diğer memurlar gibi,
- 8 Eylül 1999'dan önce hizmeti var ise kadın 20, erkek 25 hizmet yılı ve kademeli yaş grubu,
- 8 Eylül 1999 tarihinden sonra ilk defa çalışanların; 25 yıl fiili hizmet ve kadın 58, erkek 60 yaş şartını doldurmaları,
- 2008 yılı Ekim ayından sonra ilk defa çalışanların ise kadın 58, erkek 60 yaş şartı ve 9000 bin gün prim şartını doldurmaları,
gerekmektedir.
Özetle bir milletvekilinin sadece seçildiği için hemen emekli aylığı alması gibi bir durum söz konusu değildir.[/QUOTE Zaten sen ben vekil olamayacağımıza göre hepsi tıkır tıkır maaşta alıyor emeklide oluyor ama öyle ama böyle...Zaten benim çocuğum vekil olamaz 18 yaşında ...Bi vekil adayı olman demek partiye 1 veya 2 milyon tl vermen gerekli iyi sırayı alabilmen için ...Kaldı ki seçim masrafların afişin ofisin vs hariç..Yoksa benimde vekil olma gibi düşüncem olduğu için çok araştırdım...CHP ön seçimi yeni getirdi bakalım ilerde belki aday olurum...Gelelim Kılıçdaroğluna babamın oğlu değil insan olarak severim genel başkan iken sayırım ama en çokta bu tutarsız duruşuna kızarım.Yenikapı mitingine gitme dedi Chp liler giderim dedi şimdi böyle konuşuyor haliyle cevabını da alıyor..Chp nin içinde demokrasi var genelbaşkan şöyle yapıyor diye biz ona uymuyoruz tastikleyip alkışlamıyoruz mesela yeri geliyo eleştiriyoruz...Kılıçdaroğlu yazık halka uyuyor fırıldak oluyor...Sadece kibarlığını beyefendiliğini sakinliğini çok seviyorum..Hönkürmüyor nefret kusmuyor böğürmüyor diye sevilmiyor hee bi de çoğu kişinin dilinde mezhebi farklı boyutuvar...
net çekmedi yanış alıntılanmış sanırımson konusu lider değil
Ha aklıma gelmişken ülkerin reklam filmi hakkında yazanlar olmuş.Ben Ülker firmasının o kadar akılsız bir işe kalkışacaklarını sanmıyorum .Bana komplo gibi geldi.