Fatmus ne bea
Tövbe de kız fatmus
Keşke soru sormasaydın :s Güçlü Türkiye yazcak gene şimdi
http://www.hurriyet.com.tr/chpden-istifa-eden-105-kisi-ak-partiye-gecti-evet-pozu-verdi-40418099
İzmir Buca'da CHP'den istifa eden 105 kişi AK Parti'ye katıldı, referandumda "evet" diyeceklerini açıkladı.
- Buca'da CHP'nin il ve ilçe yönetimlerinde görev yapan 105 parti üyei, 16 Nisan'da yapılacak başkanlık referandumda "evet"e destek vermek için AK Parti'ye geçti.
Eski CHP üyelerinin rozetlerini milletvekilleri Necip Kalkan ve Atilla Kaya taktı.
AK Parti'ye neden katılındığını gösteren sözler ise Milletvekili Kalkan'dan geldi. Kalkan, "Benim rozet taktığım arkadaşlar beni unutmasın çünkü bu işin kerameti var. Bana da rozet taktılar milletvekili oldum. İnşallah bugün rozet taktığımız arkadaşlarımızdan birini de ileride milletvekili olarak görürüz" dedi.
Böyle yorumlar geleceğini biliyordum.Hatta ajan olarak girmiştir diyenler bile varmış.Rüşvetin ucunu göstermiş adam :))
Yolladığın paragrafta yazıyor " rozeti taktım milletvekili oldum, bu arkadaşlarda olabilir " diye. Teroristlikten kurtulmuşlar, hem ahiretleri de güvende :))) bir taşla üç kuş vurdularBöyle yorumlar geleceğini biliyordum.Hatta ajan olarak girmiştir diyenler bile varmış.
O değil de evet diyenleri denize dökeceğiz sözü geldi de aklıma Dikkat etseler bari,denize yakınlar.
105 tanesi birden mi milletvekili olacak?Neden istifa ettiklerini açıklayıcı bir şekilde anlatırlar inşallah.Yolladığın paragrafta yazıyor " rozeti taktım milletvekili oldum, bu arkadaşlarda olabilir " diye. Teroristlikten kurtulmuşlar, hem ahiretleri de güvende :))) bir taşla üç kuş vurdular
105 tanesi birden mi milletvekili olacak?Neden istifa ettiklerini açıklayıcı bir şekilde anlatırlar inşallah.
daha vahimi şu yorumuma cevap olarak da güçlü türkiye ve kararımız evet yaz dedim sorgulamadan yazdı. Bende niye Evet dediğine ondan sonra inandımHer taşın altından güçlü Türkiye çıkıyor hahahahhaaaa
http://www.hurriyet.com.tr/chpden-istifa-eden-105-kisi-ak-partiye-gecti-evet-pozu-verdi-40418099
İzmir Buca'da CHP'den istifa eden 105 kişi AK Parti'ye katıldı, referandumda "evet" diyeceklerini açıkladı.
- Buca'da CHP'nin il ve ilçe yönetimlerinde görev yapan 105 parti üyei, 16 Nisan'da yapılacak başkanlık referandumda "evet"e destek vermek için AK Parti'ye geçti.
Eski CHP üyelerinin rozetlerini milletvekilleri Necip Kalkan ve Atilla Kaya taktı.
AK Parti'ye neden katılındığını gösteren sözler ise Milletvekili Kalkan'dan geldi. Kalkan, "Benim rozet taktığım arkadaşlar beni unutmasın çünkü bu işin kerameti var. Bana da rozet taktılar milletvekili oldum. İnşallah bugün rozet taktığımız arkadaşlarımızdan birini de ileride milletvekili olarak görürüz" dedi.
105 tanesi birden mi milletvekili olacak?Neden istifa ettiklerini açıklayıcı bir şekilde anlatırlar inşallah.
daha vahimi şu yorumuma cevap olarak da güçlü türkiye ve kararımız evet yaz dedim sorgulamadan yazdı. Bende niye Evet dediğine ondan sonra inandımKeşke ben başkan adayı olsaydım bir oyum garantiydi :) :)
Hep güçlü Türkiye değilmiyiz yahu
Yok değildik 15 yıldır Türkiye güçlenmişti hani de yok vazgeçtiler öyle değilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?