- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.
düsünmeden evet dedigin belli dusunsen hayır derdin
Yolda yuruyen hamile kadina karisiliyorTatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasin
Ay bunu dusunemiom yaa korkunc. Ne hale getrdiler atamizin partidini. Kilicdaroglu sacmaliyo digeri saldirip isiriyo.. ne olcak bunlarin hali dite dusunmeden edemiosunvalla çok cesursunuz ne diyim..insan korkar biraz peşine de k.kılıçdaroğlu başkan olursa diye
Bonus sakın cevap yazma polemige girme
Ben demokrasi için , darbecilerin yargılanması için, hukukun üstünlüğü için,tecavüzcülerin hak ettiği cezaları alabilmesi için,birlik için,vatan için evet diyeceğim şimdi maddelerin içeriyi ile ilgili sorular ne alakası var diyenler olacak ki ben yanıt vermeyeceğim zira bunun tartışması mecliste yapılıyor izlemekte fayda var.neyse kardeşim hiç kimseyle tartışmam benim için çok uzak bir ihtimal uslubunuzu beğendim o nedenle yazdım tekrar söylüyorum cevabım evet hayır diyenler içinde burada tartışmaya lüzum yok sandık başında böyle istikrarlı olsunlar sonuç hayır olursa da dedim ya halkın kararına saygıyla eğiliriz bu kadar korkmaya lüzum yok elhamdülillah vatan sever insanlarız bu halk darbelerde gördü,hainlerde, vatansızlarda ne oldu vatan kazandı Gine kazanır. Son olarak diyorum ki saygının ve demokrasinin kazandığı bir seçim olsun...neden evet dediginizi acıklayabilir misiniz, burada evet diyecegini söyleyen kimse acıklama yapmadı. siz en azından seviyeli bir sekilde anlatırsınız diye size sormak istedim, cunku gercekten merak ediyorum. mesela parlamenter sistemin nesini eksik buluyorsunuz da baskanlık sisteminin gelmesini istiyorsunuz?
Gayet iyi anlayabiliyorum. Ne körü körüne hayır ne körü körüne evet demek yok planımda.
Evet'e yakınım yalan yok ama geleceğim için bodozlama dalamam. Kendimi düşünerek körü körüne adımımı atsam çocuğuma miras kalacak bi kötü yönetime evet vermek istemem.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. ben korkuyorum dunyadaki diger müslüman ülkelerin haline baktıkca hilafet gelecek diye ödümün kopması cok normal!!!Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.
Yolda yuruyen hamile kadina karisiliyor
Uc cocuk dogurmayana,dogum kontrolu yapaba karisiliyor,tecavuze ugrayanin kurtaj olmasina bile karisiliyor. Siz dogurun devlet bakar deniliyor.
Kadinlar calistigi icin erkekler is bulamiyor deniliyor
Kadinin en kutsal vazifesi anneligidir de deniliyor,anne olmak istemeyen veya olamayan hic dusunulmuyor.
Sokakta sesli gulen kadina zaten neler soylendi
Tecavuzculer sapiklar kol geziyor.
Daha neyimize karisacaklar merak etmiyor musunuz?
Himm odumuz kopuyor evethe altımıza şey ettik gel temizle..Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?