Sevgili adalet bakanımız Sayın Bozdağ; Meclisten çıkan hükümet yerine doğrudan halk iradesinden/sandıktan iktidar çıkardığı Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Darbecilerin 1961 Anayasası ile kurup 1982 Anayasasıyla tahkim ettiği vesayet düzenini bitireceği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Kaybedenin hemen, kazanan ise azami on yıl sonra gittiği; değişim, yenilik ve dinamizmi getirdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Kaybedenin hemen, kazanan ise azami on yıl sonra gittiği; değişim, yenilik ve dinamizmi getirdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum” dedi. “Diktatörlüğe ve otoriter yönetime engel olduğu için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum”
SADECE HALKIN İNANÇ, DEĞER, KÜLTÜR VE GELENEKLERİNE SEVGİSİ/SAYGISI OLANLARA İKTİDAR YOLU AÇTIĞI İÇİN..."
Evet diyorum.!
Sadece insanlarımızı birleştirenlere ve kutuplaştırmayanlara iktidar imkanı verdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. İnsanımızı ayrıştıranların ve kutuplaştıranların iktidarını engellediği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. . Halkın inancı, değerleri ve kültürüyle kavgalılara/barışık olmayanlara, iktidar yolunu kapattığı için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. İktidar olmak isteyenleri uçlardan merkeze yönelttiği, radikalizmi azaltıp merkezi büyüttüğü için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Radikallere ve marjinallere iktidar yolunu kapattığı için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Karanlık güçlerin kirli, ahlaksız/hukuksuz müdahaleleriyle hükümet değişikliğine son verdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Milletvekili transferi, tehdit, şantaj, baskı ve rüşvetle hükümet değişikliğine son verdiği için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Çift başlı yürütmeyi kaldırdığı için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum. Cumhurbaşkanı’nın her türlü eylem ve işlemlerine karşı istisnasız yargı yolu açıldığı için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum.”
Ve evet dediğim için ne ot beyinliliğim nede 4 karılı kocaya sahip olabilme potansiyelli kadın oluşumu bırakmayan vb örneklerle dolu hakaret ve eleştiri dolu cevapların hepsini takip ediyorum.hep aynı hayır" nedenleri yok terör ülkesi şeriat ülkesi olacak yok suriyee yok sapık ve tecavüzcüler ülkesi olur gibi bi takım soyut nedenler eee sizdede yok neden hayır dediğinize dair somut nedenler. Terör bu ülkenin malesefki dış ülkelerin içimizdeki hainlerin ülkemizi yıpratma savaşa sürükleme isteğinden ötürü hep var. ülkemizde yaşanan bi takım iğrençlikleri a partisi b partisi yapmıyor insan yapıyor 1 kaç kişinin yaptığı iğrençlikleri genelleme yapamazsınız şuan tıpkı ensar vakfı olayındaki gibi x muhalefet partiye yakın gazeteci pedofili biride var. Yani tecavüz yolsuzluk gibi nice iğrençliklerin partisi sağcısı solcusu yaptı olamaz.kişi kendinden sorumludur.
Hatırlatmakda fayda var sevgili hayırcı arkadaşlara :
1930 yılından itibaren çıkarılan bir dizi yasa ile önce Belediye seçimlerine katılma, sonra köylerde muhtar olma ihtiyar meclislerine seçilme hakkıtanınan kadınların milletvekili seçme ve seçilme hakları, 5 Aralık 1934'de Anayasa ve Seçim Kanunu'nda yapılan yasa değişikliği ile tanındı.
Yani 1934den bu yana Başkomutanımız gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiş seçme ve seçilme haklarımız var bizim Elbette ecel geldiğinde sayın cumhurbaşkanımızda Hakkı rahmetine kavuşacak ve x y z partileri uygun gördükleri adayları aday gösterecekler ve yeni cumhurbaşkanını yine biz halk seçecek. Evet belki seçilen aday benim değerlerimi yansıtmayacak ama ülkemin gelişmesi konusunda kaybeden x partisinden daha faydalı olacaksa seçilen y partisine saygı duyacağım. Ve desteklemeye devam edeceğim çocuklarımızın geleceği için.