- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Işin acı tarafı da hep ülkenin ezilen kesimi destekliyor bunları. Daha çok ezileceklerinin farkına varmadan.. Eğitimli zengin insan yine kacar gider bir yere. Ama ya 1400 lira maaş alan ilkokul ortaokul mezunu adam? Makarna ve komurleriniz sizi nereye kadar idare edecek acaba. Her geçen gün sona bir adım daha yaklaşıyoruz. İyi ki çocuğum yok diyorum, onu bu karanlık duzene dogurmamisim.
Bir arkadaşımız baronun linkini paylaşmış. Karşılaştırmalı olarak berşey paylaşılmış. Asıl önemlisi devamında.
Şuan kanun olarak alınan kararlar meclis ve bakanlar kurulundan bağımsız olarak cumhurbaşkanı kararnamesi ile yapılabilecek. (Yanlış anlamışsam düzeltin uyarın tekrar okuyayım.)
Evet diyenlere tek bir sorum var.
Siz particilik yapıyorsanız bu nedenle evet diyorsanız kendinize sorun.
Bugün sınırsız yetkili verilecek bir statü hiç istemediğiniz birinin eline geçince ne yapacaksınız?
Hadi geri alalım mı diyeceksiniz.
O zaman ben milletim, benim millet vekilim beni temsil etsin hakkımı korusun diyebilecek durumunuz kalmayabilir.
Zira çoğunluk c.başkanını seçecek birgün azınlık kalırsanız sizi tınlamayan nefret dolu bir c başkanı olursa ne olur bir düşünün.
Buarada hayir oyu kullananlsr daha cok KK da demekki ogrenmis olduk. Gercekte evetlerin daha yuksek alacagini dusunuyorum.
Hiç düşünmeden EVET diyeceğim, sırf Muhalefet Olmak İçin sığ düşünmeye gerek yok!!!
Tatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasinEvet çok haklısın..açıkça din sömürüsü yapılıyor. Ve hayır diyecek olanları dinsiz olmakla,İngiliz aşığı olmakla ve hainlikle suçlayacak kadar da ileri gidiyorlar. Milletçe birbirimizden kopuyoruz. Bölünüyoruz ve inşallah yok olmayız..
Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.Az önce Dilipakin bir konuşmasına denk geldim.Eğer başkanlık gelirde Erdogan başkan olursa anayasanın ilk dört maddesini değiştirip hilafeti getirecek ve İslam Devleti kuracak dedi.
Bana göre Dilipak denen şahıs ciddiye alınamayacak kadar basiretsiz ama ya söylediklerinde bir haklılık payı varsa?
Hadi bunu geçelim tüm yaşama yürütme ve yargının tek bir kişinin iki dudağının arasından çıkacak bir kelime ile kontrol edilmesi ne kadar demokratik yada adil??
Ya ilerde 20 yıl sonra diyelim ki manyağın tekini başkan yaptılar ve bu yetkiler onun eline geçti o zaman Türkiyenin hali ne olacak?
Açıkça yazıyorum ben sonuna kadar HAYIR diyeceğim.
Evet bu kk da genelde bu tarz sonuclar cikio.Sitelerde yapılan anketin tam tersi çıkıyor hep.
düsünmeden evet dedigin belli dusunsen hayır derdinHiç düşünmeden EVET diyeceğim, sırf Muhalefet Olmak İçin sığ düşünmeye gerek yok!!!
tekrar okumalısın. yanlış anlamışsın. sınıf ayrımı yapmmamıs. zengin olan başının caresıne zaten bakar ama fakır olan ne yapsın ustelık evet dıyenlerde fakirler demiş en acısı da bu. çünkü bindiği dalı kesıyorlar demek istemiş.Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?
/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.
Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.
Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.
o gün baş örtülülerle kolkola meydanlardaydımTatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasin
Tatlım ben hep demokrattim..fakat sana birşey soracağım dürüst ol olurmu?şu an o çok memnun olduğunu sistem gelirse ve Erdoğan gittikten sonra yerine bir ateist başkan seçilirse o zaman ne yapacaksın. Bırak okula kapalı gidebilmeyi sokağa bile kapalı cikamazsan ne olacak?O zamansa bu sistemi böyle hararetle savunacakmisin?Tatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?