Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ben ne diyecegimi bilemiyorum o kadar hukuk dersi aldim ama bu degisiklikten bisey anlamadim
Öylesine bi şık işaretledim kararim kesinlesince degistirebilirim

Siz kim oluyorsunuz da insanların maddi durumlarına göre yargılıyorsunuz ? Hangi hakla insanları makarnacı , kömürcü diyebiliyorsunuz ? Aldığınız hangi eğitim size bu hakkı veriyor ?

Sordunuz mu hiç neden o makarnayı kömürü almışlar ? Sordunuz mu hiç onlar 1400 tl ye çalışmak istemişler mi ? Cevap bekliyorum.

Kaçıp gitme planlarınız konusunda yorum dahi yapmak istemiyorum .

İlk okul , orta okul ve lise kişilere bilmesi gereken temel bazda ki bilgileri verir.
Üniversite ve bundan sonra gelen türevler kişiyi bir meslek dalında kalfalık konumundan yukarıya yetiştirmek içindir .
İlk önce bunu bilin !

Şu an kanun olarak alınan kararlarda ,"mevcut parlementer sistemde" tek partiye dayalı .
Bu bağlamda değişen bir şey yok .
Meclisde gensoru nun onayı bile üye salt çoğunluğuna dayalı bir sistem.

Tabii bu günümüz şartları ile kıyaslamada böyle .

Koalisyon hükümetleri bunun istisnasıdır ki ; işlevsellik olarak yeterliliği ve itidali tartışılır.

Demem o ki ; zaten tek parti hükümeti ile yönetildiğimiz dönemde de alınan kararlar hükümet partisine ait.
Olası bir Erdoğan başkanlığında da ... değişen bir "demokrasi yelpazesi" kaybı yok .
Çünkü zaten yelpaze yok .

birileri bence son demleri oldugunun farknda ne kadar ileri gidebilirsek kardır diye kendi cıkarları ugruna ülkeyi felakete surukluyorlar!!!!
burada chp hdp yi suclayanlara soruyorum. basa chp gelse bu baskanlık varken hadi yine kimseye bir sey olmaz. allah askına ne olabilir?..
peki olası bir kürdistan yanlısı gelse ya da o tarz biri anladınız!! terörü savunan biri basa gecse. asıl o zaman hepimiz zarar görmez miyiz?
asıl o zaman pisman olmaz mısınız? ne olacak vazgectik hadi sistemi degistirelim mi diceksiniz. hepimiz yanmayacak mıyız. bu bizim söz hakkımız olacak son secim.
iyi düsünün ne olur gözünüzü seveyim. hayat bu 5-10 yıldan ibaret degil.
vallahi vatan elden gidiyor.

Tabii ki hayır.

Babama da verecek olsalar bu başkanlığı hayır.

Arkadaşlar hiç mi düşünmüyorsunuz?

Yani bugün sevdiğiniz bir adam başta olabilir.

Yarın bir gün bu güçler karşıt görüşünüzde birine geçtiğinde ne olacak? Böyle huzurlu hissedebilecek misiniz?

Kaldı ki örneklerini gördük, devletin içine sızabilen FETÖcüleri gördük.

Yine olmayacağı ne malum.

Hele doğuştan Türk vatandaşı olması gerekir, kanunun değişmesini düşünelim. Korkunç.

Yarın bir gün Amerikan vatandaşı birinin bu ülkeyi parçalamaya çalışmayacağı ne malum.

Olmaz olmaz demeyin, kimler, ne kadar acayip insanlar geldi bu ülkenin başına.

Sonuçta Recep Tayyip Erdoğan ölümsüz, ilah değil, elbet bir gün onun da iktidarı bitecek.

Sonrasında ne olacak bunu da düşünün.

Tatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasin

bir de son olarak su egitimli zengin vs olayına bir sey demek istiyorum. egitimli zengin demeyelim de zengin diyelim direkt.
ulkede bir sey olsa ilk kacacaklar simdiki saksakcı yeni zenginler olacak. egitimsiz sonradan bir sekilde zengin olan o kesim iste. egitimliler de degil direkt onlar. egitim ne ki artık

Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.

Şaka misin gece gece , çok zengin , eğitimli hanımefendi ?

/Eğitimli zengin / bu kelimeyi unutmayacağım. Karnımı gıdıkladı.

Sınıf ayriminiz ne kadar üzücü.
tekrar okumalısın. yanlış anlamışsın. sınıf ayrımı yapmmamıs. zengin olan başının caresıne zaten bakar ama fakır olan ne yapsın ustelık evet dıyenlerde fakirler demiş en acısı da bu. çünkü bindiği dalı kesıyorlar demek istemiş.

ahh ahh bırbırımıze sadece tepkı göstermeye odaklıyız. anlamaya calıssak sorunlarımızı belkide çözecegiz

Kazen abim gece gece msj atmasaydin iyiydi simdi bak dur. Yoksa haberim olmazdi bu konudan

Odunuz kopuyor hilafet gelecek diye aa obama da halife diymi ama onlarin dini islam degil ki.siz islamdan korkuyorsunuz korkmayin yahu korkmayin.hilafet de gelmez merak etmeyin.bak dilipaki da sevesi gelmis.

arkadaşım ne olur obamanın yetkileri ve sınırları neler bir araştırın.
birde dönün reizin istediği yetkileri araştırın..
bu kadar ezbere oy kullanacak halkın istediği olacak işte..

Tatlim 90 li yillarda okul birincileri kursuden indirilirken, sirf basortu takiyo diye okullara alinmazken bu kadar demokratmiydin? Suanda kimseye karisilmiyor. Karisiliyor ditende provoke ediyo kimse kusura bakmasin
o gün baş örtülülerle kolkola meydanlardaydım
bugün onlara karşı meydanlardayım
birçok arkafaşımda benim gibidir zaten öyle olmasaydı bugün bu fırsatı olmazdı baştakilerin

Tatlım ben hep demokrattim..fakat sana birşey soracağım dürüst ol olurmu?şu an o çok memnun olduğunu sistem gelirse ve Erdoğan gittikten sonra yerine bir ateist başkan seçilirse o zaman ne yapacaksın. Bırak okula kapalı gidebilmeyi sokağa bile kapalı cikamazsan ne olacak?O zamansa bu sistemi böyle hararetle savunacakmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…