Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
O 3. 4 kadina nikah kiyip alanla karisini aldatan ayni kefededir sadece biri dini kaideyi yerine getirmis oluyor kendi nefsi icin.kimsenin tercihi kimseyi baglamaz ne sizi ne beni

4 kadın alacak yatacak kalkacak ne güzel yaa,başlarım onun tercihine...
Beni bağlar evla,kadınız ya kadın...
Bir kadın olarak kşmseyi bağlamaz dersen orada dur derim sana..

4 kadın alacak yatacak kalkacak ne güzel yaa,başlarım onun tercihine...
Beni bağlar evla,kadınız ya kadın...
Bir kadın olarak kşmseyi bağlamaz dersen orada dur derim sana..
Abala banane adamin yedigi halttan eger benim.hayatima mudahele olursa veya senin bizi baglar yoksa bizi hic ilgilendirmez insanlarin hayati karsimiyim bende evet karsiyim ama kisinin kendi secimi

Abala banane adamin yedigi halttan eger benim.hayatima mudahele olursa veya senin bizi baglar yoksa bizi hic ilgilendirmez insanlarin hayati karsimiyim bende evet karsiyim ama kisinin kendi secimi

Bunlara karşı çıkmak bizim görevimiz evlacım,her isteyen alsın 4 tane hatunu soksun evine..
Bu resmen sapkınlığın dibidir..

Konu nereden 4 kadınla evliliğe geldi
Ne alakası var referandumla ,4 kadının evliliğe razı çıkılmasıyla .
Maddeler arasında şeriat gelecek diye bir madde var da ben mi okumadım acaba ?
Şeriatı getirmek isteyen kim ?
Derseniz ki Erdoğan'ın islami görüntüsünden rahatsızlık duyuyoruz eyvallah,ama evet verirseniz ileride şeriat gelir gibi saçma bir mazereti kabul etmiyorum ben.

Madem rahatsızsınız söyleyeyim.Başkanlık islama aykırı diyen CHP,çarşaflı kişiye rozet takan CHP,Erbakan'ı öldüğü güne islami tavrından dolayı istemeyip , ,yakında anma töreni hazırlayıp Kuran okutan hayır tayfası.Hayır onlar gerçek değil sizi kandırıyorlar derseniz bilemem tabii

burda cogu kisi chp nin suanki halini savunmuyor zaten bende chp ye oy verirdim ama artık cidden itiyor beni degismesi lazım yonetimin kesinlikle koru korune o ne derse dogrudur diyenlerin veya herseye ragmen yapısıp bırakmayan insanlara anlam veremiyorum yeri geliyor ben babamla takısırım farklı konuda soylerim fikrimi illa babam dedi diye yapmam ama insanlar da ki bu particilik yuzunden bu haldeyiz kabul edelim..cıkıp aslında baskanlık sistemi suan icin gerekli degil gibi bir yorum yapsalar vazgecilse cogu kisi evet evet cok haklı gercekten suan icin gerekli degil diyecek devamlı chp hayır diyor bizde hayır diyoruz diye acıklama yapıyor insanlar chp evet dese ne olur diycem bu sefer de dogru yola geldiniz derler ya anlatmaya calıstıgım insanların buyuk kısmı yonlendirilmis vaziyette kucuk bir cocugun annem yapma dedi yapmıycam demesi gibi geliyor bana..
seriat kelimesi neden dolanıyor peki ortalıkta agızlarda dolanıyor cunku o kesimin destekcileri tarafından gelmez korkmayın diyenler bir zamanlar ki irana bir bakmalılar

Hee canm hee kopyala yapistirr heeesen bilgilisin biz cahil o cahiller secim gunu gosteriyor senin gibilere cevabini yillarrrrdir.
İnsanların çoğu yanlış yapıyor diye,yanlış yanlış olmaktan çıkmaz efendim bu birincisi ikincisi ise ;
"Siz gerçeği bilmek değil kandırılmak istiyorsunuz" Theprestige
Kandırılmayı da seversiniz siz malum
Kopyala yapıştırcı seni

Cok buyuk tartismalara girmeye gerek yok. Hayirlisiyla referandumdan cikmak icin binlerce sebep varken tartisma yapmamak icin tek bir soru geliyor aklima.

"Bir sonraki, iki sonraki başkanin ateist olacagini bilseydiniz yine de ayni fikirde olur muydunuz?"

Bu arada ne tartisma yaratmak icin ne de birinin inancini yargilamak icin dedim. İsterse kalemtirasa inansin, onceligim insandir. Sadece anlik degil uzun vadeli dusunerek hareket etmemiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…