- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Kopyala yapıştır yapmadık diye mi oldu bunların hepsi.Cevap alman zor canım,kopyala yapıştır yapıp gitti
HiçKopyala yapıştır yapmadık diye mi oldu bunların hepsi.
Kimsenin düşüncesine ihtiyaç duymayız, biz kendi düşüncemizi savunacak kadar bilgiliyiz çok şükür
O 3. 4 kadina nikah kiyip alanla karisini aldatan ayni kefededir sadece biri dini kaideyi yerine getirmis oluyor kendi nefsi icin.kimsenin tercihi kimseyi baglamaz ne sizi ne beni
Abala banane adamin yedigi halttan eger benim.hayatima mudahele olursa veya senin bizi baglar yoksa bizi hic ilgilendirmez insanlarin hayati karsimiyim bende evet karsiyim ama kisinin kendi secimi4 kadın alacak yatacak kalkacak ne güzel yaa,başlarım onun tercihine...
Beni bağlar evla,kadınız ya kadın...
Bir kadın olarak kşmseyi bağlamaz dersen orada dur derim sana..
Hee canm hee kopyala yapistirr heeesen bilgilisin biz cahil o cahiller secim gunu gosteriyor senin gibilere cevabini yillarrrrdir.Kopyala yapıştır yapmadık diye mi oldu bunların hepsi.
Kimsenin düşüncesine ihtiyaç duymayız, biz kendi düşüncemizi savunacak kadar bilgiliyiz çok şükür
Abala banane adamin yedigi halttan eger benim.hayatima mudahele olursa veya senin bizi baglar yoksa bizi hic ilgilendirmez insanlarin hayati karsimiyim bende evet karsiyim ama kisinin kendi secimi
Tam beklediğim cevap tam sana göre beni hiç şaşırtmadın. Ama cısss seninle polemiğw girmiciğiiimHee canm hee kopyala yapistirr heeesen bilgilisin biz cahil o cahiller secim gunu gosteriyor senin gibilere cevabini yillarrrrdir.
Beni nerden taniyorsun ey uye pihhh bende sanaTam beklediğim cevap tam sana göre beni hiç şaşırtmadın. Ama cısss seninle polemiğw girmiciğiiim
Seni tanımama gerek kalmadı ki bi kaç yazını okudum, beni ilgilendiren kısım bu.Beni nerden taniyorsun ey uye pihhh bende sana
Isin komigi sen beni hic ilgilendirmiyorsun canmSeni tanımama gerek kalmadı ki bi kaç yazını okudum, beni ilgilendiren kısım bu.
Çocuğu hayır için kullanmışız hadi diyelim, en azından çocuğun tecavüzcüsünü hadım etmek yerine damat etmedikEki Görüntüle 1961088 su cocugu diger bir parti kullansaydi amannn amannn ne olay cimardi cocuk istismariii duygu istismariiii aman amannn pehh pehb
Sende beni ilgilendirmiyorsun nasıl ügünüm anlatamam. Hm tamam neyse yazdıklarıma cevap bulamadın by.Isin komigi sen beni hic ilgilendirmiyorsun canm
burda cogu kisi chp nin suanki halini savunmuyor zaten bende chp ye oy verirdim ama artık cidden itiyor beni degismesi lazım yonetimin kesinlikle koru korune o ne derse dogrudur diyenlerin veya herseye ragmen yapısıp bırakmayan insanlara anlam veremiyorum yeri geliyor ben babamla takısırım farklı konuda soylerim fikrimi illa babam dedi diye yapmam ama insanlar da ki bu particilik yuzunden bu haldeyiz kabul edelim..cıkıp aslında baskanlık sistemi suan icin gerekli degil gibi bir yorum yapsalar vazgecilse cogu kisi evet evet cok haklı gercekten suan icin gerekli degil diyecek devamlı chp hayır diyor bizde hayır diyoruz diye acıklama yapıyor insanlar chp evet dese ne olur diycem bu sefer de dogru yola geldiniz derler ya anlatmaya calıstıgım insanların buyuk kısmı yonlendirilmis vaziyette kucuk bir cocugun annem yapma dedi yapmıycam demesi gibi geliyor bana..Konu nereden 4 kadınla evliliğe geldi
Ne alakası var referandumla ,4 kadının evliliğe razı çıkılmasıyla .
Maddeler arasında şeriat gelecek diye bir madde var da ben mi okumadım acaba ?
Şeriatı getirmek isteyen kim ?
Derseniz ki Erdoğan'ın islami görüntüsünden rahatsızlık duyuyoruz eyvallah,ama evet verirseniz ileride şeriat gelir gibi saçma bir mazereti kabul etmiyorum ben.
Madem rahatsızsınız söyleyeyim.Başkanlık islama aykırı diyen CHP,çarşaflı kişiye rozet takan CHP,Erbakan'ı öldüğü güne islami tavrından dolayı istemeyip , ,yakında anma töreni hazırlayıp Kuran okutan hayır tayfası.Hayır onlar gerçek değil sizi kandırıyorlar derseniz bilemem tabii
İnsanların çoğu yanlış yapıyor diye,yanlış yanlış olmaktan çıkmaz efendim bu birincisi ikincisi ise ;Hee canm hee kopyala yapistirr heeesen bilgilisin biz cahil o cahiller secim gunu gosteriyor senin gibilere cevabini yillarrrrdir.
Puahahahah yılın kapağı olmuşÇocuğu hayır için kullanmışız hadi diyelim, en azından çocuğun tecavüzcüsünü hadım etmek yerine damat etmedik
Eki Görüntüle 1961088 su cocugu diger bir parti kullansaydi amannn amannn ne olay cimardi cocuk istismariii duygu istismariiii aman amannn pehh pehb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?