• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. dedim ya hani Mune adil diye;mahkemelerde tarafsız olacak maddesine inanmıyorlar ya,bence sen güzel bir örneksin.Her ne kadar farklı düşünsen de adilsin demiştim ya :KK45:
:))) her iki tarafında kendilerine yapmadığı özeleştiriyi yapıyorum, hem siyasilerin hem o siyasileri destekleyen seçmenlerin, kabul görür görmez ama kendimce doğru olduğunu düşündüğüm bazı gerçekleri ortaya koyuyorum, ki fikrim gayette ortadadır, ben partili değilim fanatiklik bana göre değil çünkü.

Bizim makus talihimiz, sırf ortada, objektif yorum yapıyoruz diye ya hükümet ya chp yandaşı deniliyor:-)
Ben Kadınlar Kulübülüyüm, başka birşey bilmem :KK14:
Eğriye eğri doğruya doğru demek kabahat olmasa gerek, sırf gönülleri olsun diye de hiçbir partinin tarafında olamam kusura bakılmasın.

Aslinda bisey aciklamakta sacma Saraylim Saraylim kimene herkesin siyasi secimi aslinda buraya bu konunun acilmasi bile uyeler arasini aciyor @Kazen siz sitede sorun istemiyorsunuz bizde ama hep bu konular sorun cikiyo bir taraf hep bir tarafa saygi duymuyor asagilamalar vs vs hakikaten soyle konulardan sahsen uzuluyrm.kimene kim ne oy verecekse versin kimene ben hayir diyenlere karisiyor muyum offf hakikaten sıkıcı sonra Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelir cimbizi elinde.burada oy sunulmasina bile itiraz ediyrm.
Bu ne bicim bir itiraz? Neye itiraz? Siyaset meydani topigi altinda siyasi dusunceler aciklanmasin, tartisilmasin mi yani? Bu topikte aksam ne pisireceginizi mi tartismaliydik sorun cikmasin diye? Bu konular sizi uzuyorsa niye gelip siyaset topiklerinde yorum okuyor, yorum yaziyorsunuz? Sitede siyaset tartisilmayan 500 tane topik varken hem de?

Keske beni etiketlemeseydiniz, simdi gene uzuleceksiniz. Konuyu ne kadar da baside indirgemissiniz. Ulkede rejim degisiyor, egemenligin halktan tek bir kisinin hakimiyetine gecmesi, ulkede tek bir kisinin dudugunun otmesi, geri kalan 75 milyonun butun denetim haklarinin elinden alinip sadece seyirci olmasina dair kanun oylamaya sunuluyor, herkesten susmasini, konusmamasini, itiraz etmeden sessizce cumhuriyet rejiminin yikilip tek adam rejiminin, adi baskanlik veya padisahlik herneyse gecilmesini kabullenmesini bekliyorsunuz. Hic birsey yokmus gibi.. Konusmaya, tartismaya deger hic birsey... Sanki bu hergun olan birsey.. Siradan bir olay, siradan bir konu.. Di mi?
Hani bize gene bunlar demislerdi ya: Essekler gibi sessiz olacaksiniz diye.. Oyle olmamizi bekliyorsunuz yani..

Bizim burada savundugumuz bizim hakkimiz, sizin hakkiniz, hepimizin egemenlik hakki.. Ataturk 1920de TBMMyi kurarak bu hakki bize kazandirmis, simdi yillar sonra bu hakki kendi elimizle, bizim aklimiz yok, sen hepimizin yerine bil, dusun, karar ver diyerek bir kisinin eline teslim etmek de neyin nesi? Aslinda sitemimiz sizlere, evetcilere, biz konusmaktan biktik, biraz da sizin sesiniz ciksin yav.. Biraz da siz sizin, bizim hepimizin egemenlik haklarimizi koruyun, iki cift laf ciksin agzinizdan.. Ustunuze olu topragi mi serildi hepinizin?

Son düzenleme:
Hangi mesaj bilemem,kiblersiniz yönetim gereğini yapar bunun..

Çok şükür algım gayet yerinde hanımefendi sözlerinize dikkat edin..
Zihin açma ne demek haddinizi bilin önce..
Benim iyiliğim beni bağlar sizi değil..
Hadi kibleyin şimdi beni...
Durun kendimi kibleteyim isterseniz..

@Kazen Merhaba,
Zihnimin açılması gerekiyormuş,algı sorunum varmış birde..
Kendimi kibliyorum,sizcede uygunsa ceza verin bana hiç sorun etmem..
Sabrına hayran kaldım yemin ederim abla. :KK64:

Soruyorum.
Referandumdan evet çıktığı takdirde, seçilen başkan bir kararname çıkarıp 'Erkeklere 4 kadınla evliliğe serbestlik' ve 'Mirasta erkeğe kadının 2 katı pay' getirerek medeni kanunu değiştirse, buna itiraz edip, engelleyecek bir kurum var mı ?

Soruyorum.
Referandumdan evet çıktığı takdirde, seçilen başkan bir kararname çıkarıp 'Erkeklere 4 kadınla evliliğe serbestlik' ve 'Mirasta erkeğe kadının 2 katı pay' getirerek medeni kanunu değiştirse, buna itiraz edip, engelleyecek bir kurum var mı ?

Var ama yok...

Back