• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Aynı sözleri burada hayır diyen kaç üye de yazdı zaten.O gece sokaklara çıkanlar hakkında ,çıkanlar AKP liydi,olayların gerçek olmadığı ,tiyatro olduğu ,çıkanların şehit denilenlerin şehit olmadığı vs..Ve her bu tür yazan mesajlara beğeni de ihmal edilmiyordu .Sokağa çıkanlar zavallı olarak bile adlandırıldı.Eeee o halde neden aynı şeyleri cumhurbaşkanı söyleyince rahatsız olunuyor ki...

Ya yapma ne olur kuzum ya, sen bari yapma. Konumundan dolayı söyleyemez , aile arasında gider çocuğuna söyler, makamından dolayı söyleyemez, daha nasıl anlatılır bilmiyorum ki, diplomaside söylenmeyecek herşeyi söylüyor, olmaz, nasıl anlatacağız bunu bilmiyorum ben.

Ya yapma ne olur kuzum ya, sen bari yapma. Konumundan dolayı söyleyemez , aile arasında gider çocuğuna söyler, makamından dolayı söyleyemez, daha nasıl anlatılır bilmiyorum ki, diplomaside söylenmeyecek herşeyi söylüyor, olmaz, nasıl anlatacağız bunu bilmiyorum ben.
Konumu umursanmayıp her laf söyleniyor ama cumhurbaşkanına.:ıslık:
Bence de söylemese daha iyiydi başka.

Konumunun sınırları içinde durmuyor, yasaları umursamıyor. Onu bırak her söylenen şey için binlerce dava açmış durumda, nasıl, herkesin herşeyi söylediğinden bahsediyorsunuz. Bir sürü insan suçlarını bilmeden içeride yatıyor, ya kırk yıllık karikatürist içeride şaka gibi ama gerçek. Ülkede en yüksek konumdaysan, ona göre davranacaksın, ağzına geleni söylemeyezsin, hele ülke bu kadar gerilmişken. Türkiye dönülmez ufkun akşamında resmen, herkes tedirgin, herkes güvensiz, ekonomi kötü, sürekli tehdit ve düşman algısı. Sağlıklı değiliz resmen. Ülkemiz bir insan olsa, depresyon tedavisi görürdü şimdiye.

Aynı sözleri burada hayır diyen kaç üye de yazdı zaten.O gece sokaklara çıkanlar hakkında ,çıkanlar AKP liydi,olayların gerçek olmadığı ,tiyatro olduğu ,çıkanların şehit denilenlerin şehit olmadığı vs..Ve her bu tür yazan mesajlara beğeni de ihmal edilmiyordu .Sokağa çıkanlar zavallı olarak bile adlandırıldı.Eeee o halde neden aynı şeyleri cumhurbaşkanı söyleyince rahatsız olunuyor ki...
Evetcilere bir sey denmemis. Hayricilar yine terorist olmus.

Cumhurbaskani tarafsiz olmak zorundadir tum halki kucaklamalidir. Bi de bu adami Baskan yapmaya calisiyorsunuz. Adam Hayır cukurdur dedi. Bize cukur dedi.

Ayrica o gece evetcileri olduren hayirci!! fetoculeri oralara yerlestiren de sensin Erdogan. Bu durumda sen ne oluyorsun?

Hangi laf soylenebiliyor.?Daha yeni Sinan Ogana saldiri oldu. Koskoca devletin Anadolu Ajansı protesto diye verdi haberi tepki gosteren Sinan Ogana da terbiyesizlik yapti. Birilerine ayakkabi kutusu gösteren kadinin evini de polisler basti.

Son düzenleme:
Dikkate almadigim bir kisi oldugu icin onuda cok gormesim bacim

He yaa sizi kucaklasa sirtinizi donersinz
Oyunlar teoriler suclamalar.Iyi yapiyor.

Kime diyorsun evla, yuvarlak söyleme öyle, "siz "derken kimi kastediyorsun.

IMG_20170306_121231.jpg

Bunun her versiyonunu yapabilirsiniz. Terör, yolsuzluk , yerli araba , yerli ucak vs.

Evet diyeceklere bi kaç şey sormak istiyorum.
Bizler fetöyü en başından beri sevmiyoken aa hoca efendimiz o günah günah dediniz okumadan araştırmadan her dediğine gözü kapalı inandınız ki bizler onun kitaplarındaki çelişkileri gösterdiğimiz halde bizlere ya he he dinsizler dediniz 15temmuz oldu dediğimize geldiniz.
Peki neden hala gözü kapalı sorgusuz sualsiz insanlara güveniyosunuz? Neden soru sormayan bir toplum olduk?
Neden kendi içimizde inatlaşır olduk eskiden sağ sol kavgaları sopalı bıçaklı oluyodu şimdi modernleştirilmiş halini yaşıyoruz bunun da mı farkında değilsiniz?
Kendi içimizde çok ayrıştık ötekileştik bunu da mı göremiyosunuz? Terör ne zaman bitti denecek kadar azalmış ne zaman yeniden hortlamış bunları da mı hiç araştırmıyosunuz?
Cumhuriyetin ne zararını gördünüz?
Bir zamanların efsane kitaplarından metal fırtına yı da mı hiç okumadınız ? Hadi onu geçtim nutuktan da mı bihabersiniz?

Bence bir olabilmek için önce okumayı soru sormayı bilmemiz gerekiyor." O diyorsa bi bildiği vardır" larla bi devlet ayakta nasıl kalır ben bilmiyorum bilen bana açıklasın.
Ben ne olursa olsun her görüşe saygılıyım ve her görüşe ait yazıyı kitabı da okumaya çalışırım ki biri çıkıp bişey dediğinde neden dediğini anlayabileyim sorular sorabileyim kendi düşüncemle onun düşüncesini ona artısıyla eksisiyle karşılaştırıp anlatabileyim "yaa he he ha ha ho ho :D " vb bilgiden saygıdan uzak mıhabbetlere girmeyeyim diye.

Çok uzattım evetçilere tek tavsiyem "OKUYUN,ARAŞTIRIN,SORU SORUN"
iyi günler..

Evet diyeceklere bi kaç şey sormak istiyorum.
Bizler fetöyü en başından beri sevmiyoken aa hoca efendimiz o günah günah dediniz okumadan araştırmadan her dediğine gözü kapalı inandınız ki bizler onun kitaplarındaki çelişkileri gösterdiğimiz halde bizlere ya he he dinsizler dediniz 15temmuz oldu dediğimize geldiniz.
Peki neden hala gözü kapalı sorgusuz sualsiz insanlara güveniyosunuz? Neden soru sormayan bir toplum olduk?
Neden kendi içimizde inatlaşır olduk eskiden sağ sol kavgaları sopalı bıçaklı oluyodu şimdi modernleştirilmiş halini yaşıyoruz bunun da mı farkında değilsiniz?
Kendi içimizde çok ayrıştık ötekileştik bunu da mı göremiyosunuz? Terör ne zaman bitti denecek kadar azalmış ne zaman yeniden hortlamış bunları da mı hiç araştırmıyosunuz?
Cumhuriyetin ne zararını gördünüz?
Bir zamanların efsane kitaplarından metal fırtına yı da mı hiç okumadınız ? Hadi onu geçtim nutuktan da mı bihabersiniz?

Bence bir olabilmek için önce okumayı soru sormayı bilmemiz gerekiyor." O diyorsa bi bildiği vardır" larla bi devlet ayakta nasıl kalır ben bilmiyorum bilen bana açıklasın.
Ben ne olursa olsun her görüşe saygılıyım ve her görüşe ait yazıyı kitabı da okumaya çalışırım ki biri çıkıp bişey dediğinde neden dediğini anlayabileyim sorular sorabileyim kendi düşüncemle onun düşüncesini ona artısıyla eksisiyle karşılaştırıp anlatabileyim "yaa he he ha ha ho ho :KK70: " vb bilgiden saygıdan uzak mıhabbetlere girmeyeyim diye.

Çok uzattım evetçilere tek tavsiyem "OKUYUN,ARAŞTIRIN,SORU SORUN"
iyi günler..

Eleştirdiğiniz bir şeyi sizde yapıyorsunuz şuanda
Ayrıştırmak böyle böyle oluyor işte
Evet diyenler okumaz araştırmaz cahil hepsi lider evet diyor diye evet diyen hepsi zamanında fetoyu onaylayan destekleyen insalarmış gibi konuşuyorsunuz

Halbuki öyle değil
Okuyan araştıran insanlarda var
Hemde oldukça fazla

Burada inattan yada doğru düzgün bilgiye sahip olmadan diğer tarafı ötekileştiren seviyesiz binlerce yorum var.
Hem evet diyenlerden hem hayır diyenlerden

Sizde bu durumdan şikayetçi olan bir kişi olarak düşüncenizi kimseyi küçümsemeden yapabilirsiniz
Topikte bunun örneğide çok denemesede var
En azından okurken zevk alıyor insan ve üzerine düşünmeye değer buluyor

Evet diyene niye diyemezsin o onun secimidir Adi uzerinde referandum secim
Screenshot_20170306-142057.jpg
bilmeyenlereee
Kimseye birsey soramazsiniz yargilayamazsiniz.Neyse bu hakki hep kendinizde gorursunuz.

Eleştirdiğiniz bir şeyi sizde yapıyorsunuz şuanda
Ayrıştırmak böyle böyle oluyor işte
Evet diyenler okumaz araştırmaz cahil hepsi lider evet diyor diye evet diyen hepsi zamanında fetoyu onaylayan destekleyen insalarmış gibi konuşuyorsunuz

Halbuki öyle değil
Okuyan araştıran insanlarda var
Hemde oldukça fazla

Burada inattan yada doğru düzgün bilgiye sahip olmadan diğer tarafı ötekileştiren seviyesiz binlerce yorum var.
Hem evet diyenlerden hem hayır diyenlerden

Sizde bu durumdan şikayetçi olan bir kişi olarak düşüncenizi kimseyi küçümsemeden yapabilirsiniz
Topikte bunun örneğide çok denemesede var
En azından okurken zevk alıyor insan ve üzerine düşünmeye değer buluyor
Ben burda isim vermeden dediğim şeyleri yapanlara söyledim onları ki tüm yorumları takip ediyorsanız az çok kim neyi kime demiş anlarsınız . İsim versem polemiğe gireceğiz buna gerek yok diye düşünüyorum. Üstüne alınması gerekenler alınır zaten.ayrıca sorularım içinde genel olan sorularda vardı neden sadece fetöyle ilgili olan kısma lider dedi diye evet diyoruz diyenleri eleştirmeme takıldınız anlamadım.
Bunca şeyi yazmak yerine bana neden cumhuriyeti istemediğinizi yazsanızda sizinde dediğiniz gibi keyifli bir şekilde istişare yapabilsek

Topiği iyice propaganda sayfasına çevirdiniz, siyasi misiniz, halk mı?
Şu topikte maddeler konuşulsun dedikçe siyasetçi gibi davranıyorsunuz, yok mu hiçbiriniz diyen bir görsel, alayınızı veto ediyorum görseli varsa bana göndersin, siyasilerin söylemleri yetmiyormuş gibi birde sizler, içime baygınlık geldi:ruh:

Topiği iyice propaganda sayfasına çevirdiniz, siyasi misiniz, halk mı?
Şu topikte maddeler konuşulsun dedikçe siyasetçi gibi davranıyorsunuz, yok mu hiçbiriniz diyen bir görsel, alayınızı veto ediyorum görseli varsa bana göndersin, siyasilerin söylemleri yetmiyormuş gibi birde sizler, içime baygınlık geldi:ruh:
Ablacim maddeleri de konusmaya çalıştık. Bi madde yazıyorsun bu suna suna sebep olacak diyorsun. Biri cikip diyor ki yorum farki iste sen oyle anliyorsun ben boyle. Ya da hic cevap vermeden su kisi hayir diyo ben evet dicem diyip geciyorlar.
Valla ben maddeleri yazip bakin bunlar bunlar olacak demekten yildim. Cunku bir kismi anlamak istemiyor bir kismi anlasa bile yorum farki iste diyip geçiyor

Back