Evet diyeceklere bi kaç şey sormak istiyorum.
Bizler fetöyü en başından beri sevmiyoken aa hoca efendimiz o günah günah dediniz okumadan araştırmadan her dediğine gözü kapalı inandınız ki bizler onun kitaplarındaki çelişkileri gösterdiğimiz halde bizlere ya he he dinsizler dediniz 15temmuz oldu dediğimize geldiniz.
Peki neden hala gözü kapalı sorgusuz sualsiz insanlara güveniyosunuz? Neden soru sormayan bir toplum olduk?
Neden kendi içimizde inatlaşır olduk eskiden sağ sol kavgaları sopalı bıçaklı oluyodu şimdi modernleştirilmiş halini yaşıyoruz bunun da mı farkında değilsiniz?
Kendi içimizde çok ayrıştık ötekileştik bunu da mı göremiyosunuz? Terör ne zaman bitti denecek kadar azalmış ne zaman yeniden hortlamış bunları da mı hiç araştırmıyosunuz?
Cumhuriyetin ne zararını gördünüz?
Bir zamanların efsane kitaplarından metal fırtına yı da mı hiç okumadınız ? Hadi onu geçtim nutuktan da mı bihabersiniz?
Bence bir olabilmek için önce okumayı soru sormayı bilmemiz gerekiyor." O diyorsa bi bildiği vardır" larla bi devlet ayakta nasıl kalır ben bilmiyorum bilen bana açıklasın.
Ben ne olursa olsun her görüşe saygılıyım ve her görüşe ait yazıyı kitabı da okumaya çalışırım ki biri çıkıp bişey dediğinde neden dediğini anlayabileyim sorular sorabileyim kendi düşüncemle onun düşüncesini ona artısıyla eksisiyle karşılaştırıp anlatabileyim "yaa he he ha ha ho ho
" vb bilgiden saygıdan uzak mıhabbetlere girmeyeyim diye.
Çok uzattım evetçilere tek tavsiyem "OKUYUN,ARAŞTIRIN,SORU SORUN"
iyi günler..