- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Abla kurani eline alip cikanaa inanilsaydi kendini tovbe hâşâ peygamber ilan eden hasan mezarci miydi ona inanirdi Eki Görüntüle 1960415ne tipti ama yaaa
Gunaydin ablacm.bu arada
AhahahaDini siyasete karıştıran,orduya sokan kim acaba?
Kandırıldınız demi..
Fanatikliğin dibini yaşıyorsun evla,ciddi merak ediyorum acaba diyorum hükümetlemi çalışıyorsun yoksa.
Ahahahaay abla seni hakikaten seviyrm dediklerine karsi taraf olarak kizamiyorum bile Chess im BARIS MANCO paylasmis ona karsilik verdim.Omrumde bir unlu Paul walkeri sevdim fanatik o da rahmetli oldu ne takim tutarim ne bi sanatciya hayranim yakinda bu hali alicagiz
Kızma zaten ama arada ajan oldıuğunu düşünüyorum
2 cocuk 1 koca kendim ve 1 isyerimden zaman bulursam neden olmasim tabii son halim bu oluyor gece 1de
Kabul ediyorsun yani ajanım diyorsun
Benden de şüphen var mı yoksaKızma zaten ama arada ajan oldıuğunu düşünüyorum
Seferoğulları'ndan kimin ajan olduğunu düşünüyorsun ,yoksa sadece iddian Tellioğulları'na yönelik mi?Baş şüpheli evla
Seferoğulları'ndan kimin ajan olduğunu düşünüyorsun ,yoksa sadece iddian Tellioğulları'na yönelik mi?
valla benim kibledigim mesaj gayet hakaret iceriyordu. ha icermiyordu diyorsaniz. ayni sekilde bende size bi zihin acma kursunu tavsiye ediyorum cunku algilamanizda sorun var gibi. sakin beni yanlis anlamayin sizin iyiliginiz icin soyluyorum .Güvendiğin dağlara kar yağdı evla,referandumu ortaya atanda kendileri değilmi..
Büyüklerin bir bildiği bişi yok,ancak kendilerini düşünüyorlar.
Vatanadaş umurlarındamı zannediyorsun yoksa,elime kuranı alıp sokaklara çıksam bende kitle toplarım...
Bakınız ben 5 gün önce cezamı aldım,bana ayrı bir muamele yapılmadı..
Hakaret etmedim kötü söz söylemedim,demekki mesajım birilerine ters geldi..
Sitede kayırma yok önce onu söyleyeyim,ceza alan çeker o kadar basit..
valla benim kibledigim mesaj gayet hakaret iceriyordu. ha icermiyordu diyorsaniz. ayni sekilde bende size bi zihin acma kursunu tavsiye ediyorum cunku algilamanizda sorun var gibi. sakin beni yanlis anlamayin sizin iyiliginiz icin soyluyorum .
once sen haddini bil ve sozlerine dikkat et dunku mesajda aynen bunlar yaziyordu ve bak sana nasil.hemen batmis demekko ayni dilden konusulunca siz gayet rahatsiz oluyormussunuz. herkes haddini bilsin ben bilirim merak etme. dun ben bunu anlatmaya calistim. karsinizda sizin gibi yazan olunca nasil da cirkeflesiyorsunuz. siz soyliceksiniz istediginizi biz ama haddimizi bilicez oyle mi. yok oyle bi dunya. sen don kendine bak onceHangi mesaj bilemem,kiblersiniz yönetim gereğini yapar bunun..
Çok şükür algım gayet yerinde hanımefendi sözlerinize dikkat edin..
Zihin açma ne demek haddinizi bilin önce..
Benim iyiliğim beni bağlar sizi değil..
Hadi kibleyin şimdi beni...
Durun kendimi kibleteyim isterseniz..
Kazen Merhaba,
Zihnimin açılması gerekiyormuş,algı sorunum varmış birde..
Kendimi kibliyorum,sizcede uygunsa ceza verin bana hiç sorun etmem..
once sen haddini bil ve sozlerine dikkat et dunku mesajda aynen bunlar yaziyordu ve bak sana nasil.hemen batmis demekko ayni dilden konusulunca siz gayet rahatsiz oluyormussunuz. herkes haddini bilsin ben bilirim merak etme. dun ben bunu anlatmaya calistim. karsinizda sizin gibi yazan olunca nasil da cirkeflesiyorsunuz. siz soyliceksiniz istediginizi biz ama haddimizi bilicez oyle mi. yok oyle bi dunya. sen don kendine bak once
Yhaaa anlatsana biraz neden ben?once sen haddini bil ve sozlerine dikkat et dunku mesajda aynen bunlar yaziyordu ve bak sana nasil.hemen batmis demekko ayni dilden konusulunca siz gayet rahatsiz oluyormussunuz. herkes haddini bilsin ben bilirim merak etme. dun ben bunu anlatmaya calistim. karsinizda sizin gibi yazan olunca nasil da cirkeflesiyorsunuz. siz soyliceksiniz istediginizi biz ama haddimizi bilicez oyle mi. yok oyle bi dunya. sen don kendine bak once
Abla bosver benim yazdigim mesajdan bahsediyor. Evlaya yazdigin cumlelerin nereye gittigini amlamini bilmiyorsun. Laf sokmak icin demiyorum ama kendini gelistir dedim diye hakaret etmisim. Bence kale bile alma ben oyle yapiyorumHadi iyi günler size...
Ağız bozmak yok cızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?