How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
teröristleri meclise katan parlementer sistem değil bizzat akp dir sevgili simay.sen her ne kadar bu tip soruları bizzat türban mağduriyetine bağlamaya çalışsan da gerçekler bu.

artık uzun uzun yazmayacağım çünkü mağdur edebiyatınızdan sıkıldım.ben a diyorum siz türban diye feryat figan ediyorsunuz.
Hdp ye oy verenleri ak parti mi zorladi oy vermeye?lutfen biraz mantikli dusunun.
Ben size sunu anlatmaya calisiyorum;biz 7 haziranda gorduk ki basortusunu yasak eden zihniyet bu parlamenter sistemin sayesinde koalisyonla da olsa tekrar is basina gelebilir,hukumet kurabilir.Yani demek istiyorum ki basortusu yasagi tehlikesi parlementer sistemde baskanlik sisteminden 100 kat daha fazla var.Hdp yi meclise Ak Parti sokmadi parlementer sistem soktu.Baskanlik sistemi olmus olsaydi 7 hazirandan sonra ulkemiz bir belirsizlik yasamiyacakti,5 bucuk ay zaman kaybetmeyecekti.

Hdp ye oy verenleri ak parti mi zorladi oy vermeye?lutfen biraz mantikli dusunun.
Ben size sunu anlatmaya calisiyorum;biz 7 haziranda gorduk ki basortusunu yasak eden zihniyet bu parlamenter sistemin sayesinde koalisyonla da olsa tekrar is basina gelebilir,hukumet kurabilir.Yani demek istiyorum ki basortusu yasagi tehlikesi parlementer sistemde baskanlik sisteminden 100 kat daha fazla var.Hdp yi meclise Ak Parti sokmadi parlementer sistem soktu.Baskanlik sistemi olmus olsaydi 7 hazirandan sonra ulkemiz bir belirsizlik yasamiyacakti,5 bucuk ay zaman kaybetmeyecekti.
Guzel dedin dogruya dogru ;)

Ben ezberciliğe karşıyım. Matematik ezber değildir. Ezberlenemez ezbertilemez. O nedenle de senden farklıyım.
Kısaca konu şu. AKP nin %50 olan oyu nereye gitti? CHP ye gitmedi çünkü oyu sabit kaldı. MHP ye en fazla %4 gitti. Çünkü MHP nin geçen seçim oyu %12 üzerindeydi.
AKP nin %50 oyunu %38 e indiren fark nereye gitti? Uzaydaki bir partiye mi verildi?
Bu kedi ise ciğer nerede? Ciğer ise kedi nerede?
NOT: Lütfen otomatik şeritli makineli tüfek gibi laf sıralamayın. Bu sorunun cevabını verin.

Tatlim.matematik hayatimiz bile ezberle basliyor.Carpim tablosu:KK70:
Ben ezberciliğe karşıyım. Matematik ezber değildir. Ezberlenemez ezbertilemez. O nedenle de senden farklıyım.
Kısaca konu şu. AKP nin %50 olan oyu nereye gitti? CHP ye gitmedi çünkü oyu sabit kaldı. MHP ye en fazla %4 gitti. Çünkü MHP nin geçen seçim oyu %12 üzerindeydi.
AKP nin %50 oyunu %38 e indiren fark nereye gitti? Uzaydaki bir partiye mi verildi?
NOT: Lütfen otomatik şeritli makineli tüfek gibi laf sıralamayın. Bu sorunun cevabını verin.

Bence hayir diye direten muhalefet bir lidwrin bu kadar sevilmesini hazmedemiyor.cogu sevilen liderler ortadan kalkti bunu mimse kaldiramadi darbe bile tutmadi.Seviyoruz gonulden bagliyiz.

Sen çarpım tablosundan ötesine gidememişin sanırım. Bana ezberden bir logaritma bir de integral çözermisin.
Yok canm gidemedim ben sozelciydim onuda beceremedim yarim kaldi benim ileri gidememem seni cok mutlu etti sanirim ama ablam sayisalci istersen ona cozdureyim.lafa bak cozermisin mis bu neyin kafasi yahu
Matematik ezberle basliyor mu baslamiyor mu onu de sen eee basliyor bitti.ben ne yazmisim.MATEMATIK HAYATIMIZ BILE EZBERLE BASLIYORRRRR

Yok canm gidemedim ben sozelciydim onuda beceremedim yarim kaldi benim ileri gidememem seni cok mutlu etti sanirim ama ablam sayisalci istersen ona cozdureyim.lafa bak cozermisin mis bu neyin kafasi yahu
Matematik ezberle basliyor mu baslamiyor mu onu de sen eee basliyor bitti.ben ne yazmisim.MATEMATIK HAYATIMIZ BILE EZBERLE BASLIYORRRRR
Senin sozelin de kotuymus kurdugun cumlelerin ne anlama geldigini bilmiyorsun. Matematik hayatımız bile ezberle basliyor dersen Matematige EZBER dedigin anlasiliyor.
Bi ara cumle kurma cumlede anlam vs hakkında çalış bence. Laf sokmak icin söylemiyorum. Yazdiklarindan çıkarımım

Bence hayir diye direten muhalefet bir lidwrin bu kadar sevilmesini hazmedemiyor.cogu sevilen liderler ortadan kalkti bunu mimse kaldiramadi darbe bile tutmadi.Seviyoruz gonulden bagliyiz.

Bir hayırcı olarak bu kadar basit düşünceli değilim.Tayyibi sevmediğim doğrudur ama bunu kim getirirse getirsin karşı çıkardım.Ben körü körüne itaati sevmiyorum benim yapıma ters.Kim olursa olsun o kişinin denetlenmesini sorgulanmasını isterim.

Yanlış burada başlıyor,sevebilirsin kimse karışamaz ama gönülden bağlıyız dersen biat eder gibi cümleler kurulursa yanlış olur...Hayırcı olarak kendisini sevmediğimi belirteyim hangi parti bu şartlarda gelirse gelsin yine HAYIR derdim.
Siz seçmenleri sadece kişiye odaklanıyorsunuz,gelecek umurunuzda değil..
Kişi başkan olursa denetlensin isterim,ama oda olmayacak at koşturma gibi herşey elininaltında olacak.
Mertçe cevaplarsan sevinirim evla,CHP yada MHP bu anayasayla gelseydi oyunuz ne olurdu..

Mhp icin evet ama chpnin kendine guvenmiyrm o yuzden hayir derdim.biat etme derken guveniyrm kararlarinada guveniyrm abla.peki amerikada baskanlik sistemi var govmen yasasi cikardi trupm ve yargic durdurdu.Bu nasil bir baskanlik bicimi.Yani baskana mudahele soz konusi mudur Denetlenmemeyi acar misin
Yanlış burada başlıyor,sevebilirsin kimse karışamaz ama gönülden bağlıyız dersen biat eder gibi cümleler kurulursa yanlış olur...Hayırcı olarak kendisini sevmediğimi belirteyim hangi parti bu şartlarda gelirse gelsin yine HAYIR derdim.
Siz seçmenleri sadece kişiye odaklanıyorsunuz,gelecek umurunuzda değil..
Kişi başkan olursa denetlensin isterim,ama oda olmayacak at koşturma gibi herşey elininaltında olacak.
Mertçe cevaplarsan sevinirim evla,CHP yada MHP bu anayasayla gelseydi oyunuz ne olurdu..

Mhp icin evet ama chpnin kendine guvenmiyrm o yuzden hayir derdim.biat etme derken guveniyrm kararlarinada guveniyrm abla.peki amerikada baskanlik sistemi var govmen yasasi cikardi trupm ve yargic durdurdu.Bu nasil bir baskanlik bicimi.Yani baskana mudahele soz konusi mudur Denetlenmemeyi acar misin
Dogrusu ordaki senin dedigin Suriyedeki Iraktaki diktatorluklerde oluyor.

Once siz bi uslubunuzu duzeltin.Sizinle ayni dusuncede degiliz diye kimseye hakaret etmeye hakkiniz yok.Her seyden once saygili olun.
7 haziran secimlerinde ak parti oy kaybetmis olabilir.Hdp ye de oy gitmistir chp ye de mhpye de gitmistir.Herkes istedigi partiye oy vermekte özgür degil mi sonucta.Bu konunun benim anlatmaya calistigimla hic bir alakasi yok.

Mhp'ye ne kadar güveniyorsun ki,seçim sonuçları ortada zaten oy kaybı yaşayan bir parti değilmi...
Niye durdurdu biliyormusun,trump müslüman düşmanıda ondan,kişisel haklara tecavüz edilmelsin diye yüce mahkeme iptal kararı verdi..Başkana tabiki müdahele edilecekki,kendi kafasına göre herşeyi yapamasın diye..
Tek adam kendi kararlarını vermesin diye işte,bizde tam tersi olacak tüm kararları kendisi verecek.
Tüm okulları imam hatip yapabilecek,TSK'daki türban olayını zannediyıormusun karşılıklı olaral karar verildi diye..
Bizim lojmanlar ve kampları bile kapatabilir,istediğini istediği yere atayacak evla..

İşte bunun için denetlenmesi lazım..Başkanlık derken canı isteyince istediği yasayı kendi kafasına göre hazırlayacak..
Bunun için hayır diyoruz bizde,başka partide olsa gene hayır diyoruz..

Mhp'ye ne kadar güveniyorsun ki,seçim sonuçları ortada zaten oy kaybı yaşayan bir parti değilmi...
Niye durdurdu biliyormusun,trump müslüman düşmanıda ondan,kişisel haklara tecavüz edilmelsin diye yüce mahkeme iptal kararı verdi..Başkana tabiki müdahele edilecekki,kendi kafasına göre herşeyi yapamasın diye..
Tek adam kendi kararlarını vermesin diye işte,bizde tam tersi olacak tüm kararları kendisi verecek.
Tüm okulları imam hatip yapabilecek,TSK'daki türban olayını zannediyıormusun karşılıklı olaral karar verildi diye..
Bizim lojmanlar ve kampları bile kapatabilir,istediğini istediği yere atayacak evla..

İşte bunun için denetlenmesi lazım..Başkanlık derken canı isteyince istediği yasayı kendi kafasına göre hazırlayacak..
Bunun için hayır diyoruz bizde,başka partide olsa gene hayır diyoruz..
Mhp ye guveniyrm oy azligi coklugundan bahsetmiyrm.Abla biliyrm trumpin yaptiginin sebebini onu demedim.Ben destekliyrm bakalim ne olacak.Buyuklerin bi bildigi vardir bu buyukler gecmisteki buyukler.evetde olsa hayirda olsa ne cikarsa vatanimiz icin en hayirlisi olsun insallah

Aslinda bisey aciklamakta sacma Saraylim Saraylim kimene herkesin siyasi secimi aslinda buraya bu konunun acilmasi bile uyeler arasini aciyor Kazen Kazen siz sitede sorun istemiyorsunuz bizde ama hep bu konular sorun cikiyo bir taraf hep bir tarafa saygi duymuyor asagilamalar vs vs hakikaten soyle konulardan sahsen uzuluyrm.kimene kim ne oy verecekse versin kimene ben hayir diyenlere karisiyor muyum offf hakikaten sıkıcı sonra Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gelir cimbizi elinde.burada oy sunulmasina bile itiraz ediyrm.

Senin sozelin de kotuymus kurdugun cumlelerin ne anlama geldigini bilmiyorsun. Matematik hayatımız bile ezberle basliyor dersen Matematige EZBER dedigin anlasiliyor.
Bi ara cumle kurma cumlede anlam vs hakkında çalış bence. Laf sokmak icin söylemiyorum. Yazdiklarindan çıkarımım
gördüğünüz gibi Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım. ben bu mesajı kib ledim ama hala burada duruyor. tam da bunu tartışmıştık geçenlerde. bu çirkin laflar bana yazılmadığı için üzerine gitmiyorum ama demekki bana yazılsa da bişey değişmiyor. siz bunu defalarca kib leyin o zaman demiştiniz. işte kibliyorum ama bu çirkin hakaretler hala burada. bende bu mesaja sizinde sözeliniz çirkin vs. diye girecek olsam aynı uslupla ne olacak? lütfen artık bu tür çirkin yazım usluplarına bir çözüm bulun??? özellikle rica ediyorum??

Back