• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
hakkimda anlamak ile ilgili imada bulunacagini ben niye anlamiyorum diye sorgula. anlamayan sensin.bence

Beyazgul sorunlarin mi var? Su konuda tek faydali yorumun yok anca kim ne yapmis yildik farkinda misin? Derdin kiminleyse ozelden sor biktik senin sikayetini okumaktan.. algini da al git yeter yahu

ben sunu anladim size insanca cevap vermek olmuyor. cunku bu anket yuzunden iyice kafayi karsi gorusle bozmus.ve dusman kesilmissiniz. siz boyle yaptikca daha cokk EVET ler cikar bu ulkede. ama iste anlayana. once karsindakine saygin olmali. yoksa kimse senin goruslerine saygi gostermez once bunu anlayin. bu topikteki durumunuzz aynen korler sagirlad birbirini agirlar modundasiniz. surada toplabmis uc bes kisiden ibaret degil bu ulke. o yuzden sizin icin aci olan gerceklere hazir olun bence. hazimsizlik size zarar.

biliyorum ki ne yazsam bos. o yuzden siz yine kendiniz calip kendiniz oynayin. ne diyim.

Beyazgul sorunlarin mi var? Su konuda tek faydali yorumun yok anca kim ne yapmis yildik farkinda misin? Derdin kiminleyse ozelden sor biktik senin sikayetini okumaktan.. algini da al git yeter yahu
seni ilgilendirdigini dusunmuyorum. sen algini alip gitsen belki ufkun acilir. ayrica sende burda cok dolu konusuyosun ya biz mahrum kaliyoruz. ah yazik

seni ilgilendirdigini dusunmuyorum. sen algini alip gitsen belki ufkun acilir. ayrica sende burda cok dolu konusuyosun ya biz mahrum kaliyoruz. ah yazik

muhtemelen okuduğunu anlamadığındandır o, konuştuğu dili yazamayan birinden de çok şey beklememek lazım.. senin yüzünden banlanacağım ya aldığım en saçma ban olacak ama en azından artık şikayetlerine cevap gelecek hadi yine iyisin :)

muhtemelen okuduğunu anlamadığındandır o, konuştuğu dili yazamayan birinden de çok şey beklememek lazım.. senin yüzünden banlanacağım ya aldığım en saçma ban olacak ama en azından artık şikayetlerine cevap gelecek hadi yine iyisin :)
anlama kitligi olan sensin bence. ayrica sikayetlerimi mune hanima gayet guzel ilettin o da insanca cevap yazdi. ama insanin karsisindaki arsiz olunca cok da sabri kalmiyo. bu da bir gercek

anlama kitligi olan sensin bence. ayrica sikayetlerimi mune hanima gayet guzel ilettin o da insanca cevap yazdi. ama insanin karsisindaki arsiz olunca cok da sabri kalmiyo. bu da bir gercek

doğru bak bu konuda haklısın, bende Mune sana nasıl sabretti ona şaşırdım zaten.. 5484648464646166 kere aynı cevabı alıp aynı soruyu sormak yormadı mı seni gerçekten yahu.. ama aferin, kendini bilmen güzel bir şey bak taktir ettim :27:

doğru bak bu konuda haklısın, bende Mune sana nasıl sabretti ona şaşırdım zaten.. 5484648464646166 kere aynı cevabı alıp aynı soruyu sormak yormadı mı seni gerçekten yahu.. ama aferin, kendini bilmen güzel bir şey bak taktir ettim :KK53:
kusura bakma gercekten cok bossun. tek amacin satasmak. sen devam et yazmaya

doğru bak bu konuda haklısın, bende Mune sana nasıl sabretti ona şaşırdım zaten.. 5484648464646166 kere aynı cevabı alıp aynı soruyu sormak yormadı mı seni gerçekten yahu.. ama aferin, kendini bilmen güzel bir şey bak taktir ettim :KK53:
Bu kadar usluba takintili olup iktidari savunmak da abesle istigal:deli:

Yemin ediyorum bir bu bölüm bir bdv benim sabır taşım oldular.
Beni sınamak için yazıyorsunuz değil mi? Çok sınamayın sakın.
Bu bölümde Kadınlar siyaset konuşsun diye kurallarla yasalar çerçevesinde mümkün olduğunca konuşmanıza imkan verirken, sizlere cevap verme zorunluluğum yokken herşeyi tek tek yazıp çizip şeffaf davranırken bu yaptıklarınız acayip ayıp oluyor.

Saf bellemeyin, uyanığımdır, kim ahaha hakaret etmiyorum bebişim deyip dalga geçer gibi cevap yazar, kimi lafını sakınmadan yekten yazar, kim dobradır, kim kandırdığını sanıp kurnazlığına bıyık altı güler iyi bilirim, sadece beklerim, beklerim, beklerim, sabırlıyımdır demiş miydim?

Durun durun az sabredin, başka kötü içerikler var, onlara bakıp buraya döneceğim.
Kişisel polemik uyarı alma sebebi biliyorsunuz, banlanınca banlandım deyip şikayetler olacak biliyorum, o yüzden ben şimdiden Kazen Kazen 'i etiketleyeyim.

Kazen burada son zamanlarda kavgalar kişisele döndü, topiğe gelip şakayla karışık ortamı yumuşatmaya çalıştıkça iş çığrından çıktı, vereceğim uyarıları bizzat kontrol edersen sevinirim.

Durun durun az sabredin, başka kötü içerikler var, onlara bakıp buraya döneceğim.
Kişisel polemik uyarı alma sebebi biliyorsunuz, banlanınca banlandım deyip şikayetler olacak biliyorum, o yüzden ben şimdiden Kazen Kazen 'i etiketleyeyim.

Kazen burada son zamanlarda kavgalar kişisele döndü, topiğe gelip şakayla karışık ortamı yumuşatmaya çalıştıkça iş çığrından çıktı, vereceğim uyarıları bizzat kontrol edersen sevinirim.
Ben aslında yoğumm yooom ben:ruh::ruh::ruh:

Yemin ediyorum bir bu bölüm bir bdv benim sabır taşım oldular.
Beni sınamak için yazıyorsunuz değil mi? Çok sınamayın sakın.
Bu bölümde Kadınlar siyaset konuşsun diye kurallarla yasalar çerçevesinde mümkün olduğunca konuşmanıza imkan verirken, sizlere cevap verme zorunluluğum yokken herşeyi tek tek yazıp çizip şeffaf davranırken bu yaptıklarınız acayip ayıp oluyor.

Saf bellemeyin, uyanığımdır, kim ahaha hakaret etmiyorum bebişim deyip dalga geçer gibi cevap yazar, kimi lafını sakınmadan yekten yazar, kim dobradır, kim kandırdığını sanıp kurnazlığına bıyık altı güler iyi bilirim, sadece beklerim, beklerim, beklerim, sabırlıyımdır demiş miydim?
Bazen hayır lehine yorumlar yazıyorsunuz ya ,galiba arkadaş o yüzden taraf tuttuğunuzu sanmıştır.Geçen gün arkadaşlara takılmak istedim hemen kiblediniz ,çabuk banlandı diye takıldım ,kendi üzerinize alındınız o zaman her zaman sitede olmuyorum diye..Asla sizi suçlamak istemedim ,konuya da yazmıştım belki görmemiştirsiniz.Yanlış anladınız diye üzüldüm.

Beyazgül etiket olmadın banlı olduğundan , okursun büyük ihtimal.Yaklaşık 1 yıldır siyasette okurum ,yazarım.Mune'nin adil olduğundan şüpheniz olmasın.Nasıl sen banlanıyorsan karşı taraf ta banlanıyor,kimseye ayrıcalık tanınmıyor ,ben 1 senedir görüyorum.Nasıl sen şikayetçi olduysan bir o kadar da karşı taraftan da şikayetler oldu siteye.Hükümete laf söyletmiyorsunuz ,korkaksınız ,hatta omurgasız diye hakaret eden bile oldu.Sitede yazılanlar ,şikayetler yüzünden siyaset yoruma bile kapatıldı bir süre.Bazı arkadaşlar tahrik ediyor onda hemfikirim,en iyisi muhatap olmamak.

Back