- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.696
- 133
ozellile sen degil. bu topikte uslubuna dikkat etmeyip.kendisi istedigini yazip.karsindaki cevap yazinca agzina geleni soyleyenler. neden hep sana denk geldigini de sen dusun bi zahmetYhaaa anlatsana biraz neden ben?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozellile sen degil. bu topikte uslubuna dikkat etmeyip.kendisi istedigini yazip.karsindaki cevap yazinca agzina geleni soyleyenler. neden hep sana denk geldigini de sen dusun bi zahmetYhaaa anlatsana biraz neden ben?
Abla bosver benim yazdigim mesajdan bahsediyor. Evlaya yazdigin cumlelerin nereye gittigini amlamini bilmiyorsun. Laf sokmak icin demiyorum ama kendini gelistir dedim diye hakaret etmisim. Bence kale bile alma ben oyle yapiyorum
Arkadaşlarla kib qeyfi
O mesaji gördüm biliyorum..
Hay hay
abla cevap vermen bile hata, bütün gece Mune anlatamadı senin denemen bile yorgunluktu
hakkimda anlamak ile ilgili imada bulunacagini ben niye anlamiyorum diye sorgula. anlamayan sensin.benceabla cevap vermen bile hata, bütün gece Mune anlatamadı senin denemen bile yorgunluktu
hakkimda anlamak ile ilgili imada bulunacagini ben niye anlamiyorum diye sorgula. anlamayan sensin.bence
seni ilgilendirdigini dusunmuyorum. sen algini alip gitsen belki ufkun acilir. ayrica sende burda cok dolu konusuyosun ya biz mahrum kaliyoruz. ah yazikBeyazgul sorunlarin mi var? Su konuda tek faydali yorumun yok anca kim ne yapmis yildik farkinda misin? Derdin kiminleyse ozelden sor biktik senin sikayetini okumaktan.. algini da al git yeter yahu
seni ilgilendirdigini dusunmuyorum. sen algini alip gitsen belki ufkun acilir. ayrica sende burda cok dolu konusuyosun ya biz mahrum kaliyoruz. ah yazik
anlama kitligi olan sensin bence. ayrica sikayetlerimi mune hanima gayet guzel ilettin o da insanca cevap yazdi. ama insanin karsisindaki arsiz olunca cok da sabri kalmiyo. bu da bir gercekmuhtemelen okuduğunu anlamadığındandır o, konuştuğu dili yazamayan birinden de çok şey beklememek lazım.. senin yüzünden banlanacağım ya aldığım en saçma ban olacak ama en azından artık şikayetlerine cevap gelecek hadi yine iyisin :)
anlama kitligi olan sensin bence. ayrica sikayetlerimi mune hanima gayet guzel ilettin o da insanca cevap yazdi. ama insanin karsisindaki arsiz olunca cok da sabri kalmiyo. bu da bir gercek
kusura bakma gercekten cok bossun. tek amacin satasmak. sen devam et yazmayadoğru bak bu konuda haklısın, bende Mune sana nasıl sabretti ona şaşırdım zaten.. 5484648464646166 kere aynı cevabı alıp aynı soruyu sormak yormadı mı seni gerçekten yahu.. ama aferin, kendini bilmen güzel bir şey bak taktir ettim
Bu kadar usluba takintili olup iktidari savunmak da abesle istigaldoğru bak bu konuda haklısın, bende Mune sana nasıl sabretti ona şaşırdım zaten.. 5484648464646166 kere aynı cevabı alıp aynı soruyu sormak yormadı mı seni gerçekten yahu.. ama aferin, kendini bilmen güzel bir şey bak taktir ettim
Bak zavalli demek hakaret degil ki @beyazzgul bu mesaji begenmis. Cok merak ediyorum Mune size tarafsiz olun diyen @beyazzgul bu mesaji kibledi mi ?Ayy sizinde zavallılığınız sıktı hiç Bir zaman kazanamayacaksiniz
Bak zavalli demek hakaret degil ki @beyazzgul bu mesaji begenmis. Cok merak ediyorum Mune size tarafsiz olun diyen @beyazzgul bu mesaji kibledi mi ?
Ben aslında yoğumm yooom benDurun durun az sabredin, başka kötü içerikler var, onlara bakıp buraya döneceğim.
Kişisel polemik uyarı alma sebebi biliyorsunuz, banlanınca banlandım deyip şikayetler olacak biliyorum, o yüzden ben şimdiden Kazen 'i etiketleyeyim.
Kazen burada son zamanlarda kavgalar kişisele döndü, topiğe gelip şakayla karışık ortamı yumuşatmaya çalıştıkça iş çığrından çıktı, vereceğim uyarıları bizzat kontrol edersen sevinirim.
Bazen hayır lehine yorumlar yazıyorsunuz ya ,galiba arkadaş o yüzden taraf tuttuğunuzu sanmıştır.Geçen gün arkadaşlara takılmak istedim hemen kiblediniz ,çabuk banlandı diye takıldım ,kendi üzerinize alındınız o zaman her zaman sitede olmuyorum diye..Asla sizi suçlamak istemedim ,konuya da yazmıştım belki görmemiştirsiniz.Yanlış anladınız diye üzüldüm.Yemin ediyorum bir bu bölüm bir bdv benim sabır taşım oldular.
Beni sınamak için yazıyorsunuz değil mi? Çok sınamayın sakın.
Bu bölümde Kadınlar siyaset konuşsun diye kurallarla yasalar çerçevesinde mümkün olduğunca konuşmanıza imkan verirken, sizlere cevap verme zorunluluğum yokken herşeyi tek tek yazıp çizip şeffaf davranırken bu yaptıklarınız acayip ayıp oluyor.
Saf bellemeyin, uyanığımdır, kim ahaha hakaret etmiyorum bebişim deyip dalga geçer gibi cevap yazar, kimi lafını sakınmadan yekten yazar, kim dobradır, kim kandırdığını sanıp kurnazlığına bıyık altı güler iyi bilirim, sadece beklerim, beklerim, beklerim, sabırlıyımdır demiş miydim?