Tamda demek istedigim zaten bu tur kisilikler haklisingördüğünüz gibiMune hanım. ben bu mesajı kib ledim ama hala burada duruyor. tam da bunu tartışmıştık geçenlerde. bu çirkin laflar bana yazılmadığı için üzerine gitmiyorum ama demekki bana yazılsa da bişey değişmiyor. siz bunu defalarca kib leyin o zaman demiştiniz. işte kibliyorum ama bu çirkin hakaretler hala burada. bende bu mesaja sizinde sözeliniz çirkin vs. diye girecek olsam aynı uslupla ne olacak? lütfen artık bu tür çirkin yazım usluplarına bir çözüm bulun??? özellikle rica ediyorum??
Merhaba,gördüğünüz gibiMune hanım. ben bu mesajı kib ledim ama hala burada duruyor. tam da bunu tartışmıştık geçenlerde. bu çirkin laflar bana yazılmadığı için üzerine gitmiyorum ama demekki bana yazılsa da bişey değişmiyor. siz bunu defalarca kib leyin o zaman demiştiniz. işte kibliyorum ama bu çirkin hakaretler hala burada. bende bu mesaja sizinde sözeliniz çirkin vs. diye girecek olsam aynı uslupla ne olacak? lütfen artık bu tür çirkin yazım usluplarına bir çözüm bulun??? özellikle rica ediyorum??
evet de o zaman söylüyorum işte. aynı uslüpla yazsam niye yazdınız kibleyin diyorsunuz. tamam ben mesaj silinsin dedim. bilmediğim için ama sonuçta ne yapılması gerektiğini siz biliyorsunuz. o zaman yapılması gerekeni yapın. bende yanı şekilde bir üyeye bu şekilde. git türkçe dersi al vs. gibi bişey yazsam bunlar serbest mi yani? ayrıca siz buradayım diyorsunuz da kimse takmıyor kusura bakmayın.Merhaba,
siz yorumun kaldırılmasını istediniz ki böyle birşey mümkün değil zira site kuralları gereği reklam/erkek üye mesajları vb dışındaki içerikler silinemez yasaktır.
Konuya kendimce bir üslupla ben buradayım dikkat edin mesajı verdim, espriyle karışık verdiğim mesajları buraya yazan ve benim tarzımı bilen üyeler anlıyor zaten.
Ayrıca bu tip isteklerinizi veya üyelerin yazdıklarına dair eleştirilerinizi topik üzerinden yazmanız ekstra bir polemiğin ve tartışmanın ateşini fitiller, bunu bunca yıllık Kadınlar Kulübü tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
Sizler kibleyin, bırakın biz kurallar çerçevesinde kendi tarzımızla durumu çözelim.
Sanırım anlatamıyorum, tekrar edeyim, biz gerektiğinde müdahale ederiz.evet de o zaman söylüyorum işte. aynı uslüpla yazsam niye yazdınız kibleyin diyorsunuz. tamam ben mesaj silinsin dedim. bilmediğim için ama sonuçta ne yapılması gerektiğini siz biliyorsunuz. o zaman yapılması gerekeni yapın. bende yanı şekilde bir üyeye bu şekilde. git türkçe dersi al vs. gibi bişey yazsam bunlar serbest mi yani? ayrıca siz buradayım diyorsunuz da kimse takmıyor kusura bakmayın.
tam olarak tek taraf istediği gibi yorum yazabilir diyorsanız açıkça bunu belirtin?
rica ediyorum artık usluplara dikkat edilsin. biz buraya çok dikkat ederek yazıyorsak. herkes öyle yazmalı.
defalarca kib leyin ama kib leyin diyorsunuz. kib liyoruz. bir şey çıkmıyor?
tekrar rica ediyorum. lütfen şu topikte herkese aynı muamele yapılsın.Kazen den de rica ediyorum. çünkü isteğimin çok normal ve insani olduğunu düşünüyorum.
zira kadınlar kulubu sitesinin tek bir görüşe hizmet etmediğini ve herkese , her görüşe açık olduğunu düşünüyorum.
o zaman mune hanım bu uslupla yazıldığında herhangi bir müdahale gerekmiyorsa. hepimiz bu uslupla yazalım??Sanırım anlatamıyorum, tekrar edeyim, biz gerektiğinde müdahale ederiz.
Siz kibleyin yeterli.
o zaman mune hanım bu uslupla yazıldığında herhangi bir müdahale gerekmiyorsa. hepimiz bu uslupla yazalım??
ama size kib lediğim mesajda asla karşı görüşten biri olduğu için değil bir üyeye alenen hakaret olduğu için kibledim. bu gayet açık aslında.Siz bir kişinin yorumuna takılmışsınız bense tüm yorumlara bakıyorum, size burasıyla alakalı genel bir değerlendirme yapayım, bu bölümde bir üye hangi partiye yakınsa diğer görüşlerin yorumlarında site kurallarına uymayan tek bir söz dahi olmasa kibler, sizin için yazmıyorum geneli böyle, sizlerinde sözleri cımbızlanıp kibleniyor.
Sürekli bir susturma durumu var üyelerde, oysa site kurallarına ve yasalara aykırı olmadığı sürece burada hangi görüşten olursa olsun üyeler yorum yazabilir, fikrini belirtebilir.
Siz bu topikte daha önce yazdıklarınız için kiblendiniz, uyarı aldınız mı peki? Hayır almadınız, kib raporunuza ben baktım hatta, uyarılık bir durum yoktu uyarmadım, en fazla gelip topikte genel uyarı yapmışımdır o kadar.
Rica ediyorum bırakın biz gerektiği zaman gerektiği şekilde yapmamız gerekeni yapalım.
ama size kib lediğim mesajda asla karşı görüşten biri olduğu için değil bir üyeye alenen hakaret olduğu için kibledim. bu gayet açık aslında.
ayrıca kk da türkçeyi düzgün yazamayan binlerce üye var. kaldı ki kelimeleri bile düzgün yazamayan. o zaman ne yapalım? herkes böyle birbirine ders mi versin. kimisi ilkokul mezunu, kimisi de avukat. ama sonuçta insan. siz diyorsunuz ya biz gerekeni yapalım. demek ki yapılmıyormuş. yani sizinle geçenlerde bu topikte çok tartıştığımız ve sizin de son olarak siz kib leyin ben gerekeni yaparım sözünüz maalesef ki dediğiniz gibi değilmiş. o yüzden bir daha kibleseydin yasaklanmazdın demeyin lütfen. çünkü ben sonuç alırım diye kib ledim. ben çok eminim ki, üyeye o uslubuna aynı uslupla cevap versem tartışacağız ve banlanıcaz. benim de aslında size anlatmak istediğim siz eğer bu usluba hiç izin vermeseniz. bu baş ağrısını siz de hiç yaşamayacaksınız.
sizin iyi niyetinizi aslında görüyorum ben. ancak göremeyenler olduğu için buradan bakınca taraf tutmuş gibi görünüyorsunuz. bilmem ne kadar dikkate alırsınız ama lütfen samimi olduğumuz üyeleri uslupla ilgili uyarırsanız. en azından sizin hatırınıza düzgün bir dille yazmayı denerlerse, karşıt görüşünüzde olanlar da haksız muameleye uğramamış olurlar.
Demek 17 Nisana kadar sabredip banlanmazsam ban surem daha kisa olacak. Iyi oldu bunu ogrenmemTam beklediğim gibi bir yorum yaptınız, yazdıklarınızın sonunun buraya dayanacağını biliyordum, bu da yine sitedeki edindiğim tecrübeye dayalıdır.
yerçekimlikaranfil bu sitede kaç sefer banlandı bir bilginiz var mı? Bu banları veren hakkında bir bilginiz var mı?
Hemen yazıyorum 32 kere, tam 32 uyarı, şu görsele bir bakın.
Eki Görüntüle 1960309
Bu uyarıların dışında Şubat ayında yine bu topikte aldığı 2 uyarı daha var.
Peki evlaefenin toplam kaç uyarısı var? 21, aslında 19 uyarıyla kalacaktı ama siyaset bölümündeki başka bir topikteki yorumları sebebiyle 2 uyarı aldı, uyarı sayısı 21'e yükseldi.
Yani ben sizin iddianıza göre samimi olduklarımı koruyorsam 32 uyarıyı nasıl açıklayacağız?
Ayrıca size bir site kuralı daha kibleyin evet, hala sözümün ardındayım ama kiblediğiniz yorumlar kurallara ya da yasalara aykırı değilse banlanmaz, her kib mutlaka banlanmayla sonuçlanır diye bir kuralımız yok.
Kaldı ki size gerekeni yapalım demişim, tüm üyelere dediğim gibi, gerekeni yapalım banlayalım manasında değildir.
Sizler eğer kiblemeyi mutlak banlanma zannediyorsanız yanılıyorsunuz, kiblemek yönetimin incelemesini talep etmek demektir.
Yönetim inceler banlamak gerekiyorsa banlar, sözlü ikaz etmesi gerekiyorsa sözlü ikaz eder.
Yineliyorum, sizler kib yapın ama müdahaleyi bize bırakın lütfen.
:))) bu konudan onu mu çıkardınDemek 17 Nisana kadar sabredip banlanmazsam ban surem daha kisa olacak. Iyi oldu bunu ogrenmem
Hayat felsefem maksimum fayda:))) bu konudan onu mu çıkardın
Eee hanımlar, zaman su gibi akıp gidiyor, referandum fikirleri değişti mi?
Mhp ye guveniyrm oy azligi coklugundan bahsetmiyrm.Abla biliyrm trumpin yaptiginin sebebini onu demedim.Ben destekliyrm bakalim ne olacak.Buyuklerin bi bildigi vardir bu buyukler gecmisteki buyukler.evetde olsa hayirda olsa ne cikarsa vatanimiz icin en hayirlisi olsun insallah
evet de o zaman söylüyorum işte. aynı uslüpla yazsam niye yazdınız kibleyin diyorsunuz. tamam ben mesaj silinsin dedim. bilmediğim için ama sonuçta ne yapılması gerektiğini siz biliyorsunuz. o zaman yapılması gerekeni yapın. bende yanı şekilde bir üyeye bu şekilde. git türkçe dersi al vs. gibi bişey yazsam bunlar serbest mi yani? ayrıca siz buradayım diyorsunuz da kimse takmıyor kusura bakmayın.
tam olarak tek taraf istediği gibi yorum yazabilir diyorsanız açıkça bunu belirtin?
rica ediyorum artık usluplara dikkat edilsin. biz buraya çok dikkat ederek yazıyorsak. herkes öyle yazmalı.
defalarca kib leyin ama kib leyin diyorsunuz. kib liyoruz. bir şey çıkmıyor?
tekrar rica ediyorum. lütfen şu topikte herkese aynı muamele yapılsın.Kazen den de rica ediyorum. çünkü isteğimin çok normal ve insani olduğunu düşünüyorum.
zira kadınlar kulubu sitesinin tek bir görüşe hizmet etmediğini ve herkese , her görüşe açık olduğunu düşünüyorum.
Aynı tas aynı hamam:))) bu konudan onu mu çıkardın
:))) bu konudan onu mu çıkardın
bu soruya bir şarkıyla cevap vermek istiyorum Munecim
Abla kurani eline alip cikanaa inanilsaydi kendini tovbe hâşâ peygamber ilan eden hasan mezarci miydi ona inanirdiGüvendiğin dağlara kar yağdı evla,referandumu ortaya atanda kendileri değilmi..
Büyüklerin bir bildiği bişi yok,ancak kendilerini düşünüyorlar.
Vatanadaş umurlarındamı zannediyorsun yoksa,elime kuranı alıp sokaklara çıksam bende kitle toplarım...
Bakınız ben 5 gün önce cezamı aldım,bana ayrı bir muamele yapılmadı..
Hakaret etmedim kötü söz söylemedim,demekki mesajım birilerine ters geldi..
Sitede kayırma yok önce onu söyleyeyim,ceza alan çeker o kadar basit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?