How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Hani diyorsunuz ya ,ya Erdoğan'dan sonra istemediğiniz biri başkan olur diye.Esasında siz de inanmıyorsunuz bu yazdıklarınıza bakarak..O yüzden düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek HDP ye oy verilmesini haklı görüyorsunuz.Bu halkın kimleri seçip seçmeyeceğini iyi biliyorsunuz.
Halk için dini görüntüler ,baştakinin namaz kılması yeterli olsaydı ,Erbakan defalarca tek başına iktidarda olurdu.Erdoğan kabul etmeseniz de güçlü bir lider .
Haklisin, hic inanmiyorum, cunki Erdogan olumsuz.. On sene sonra da, yuz sene sonra da baskanimiz hep o olacak..:işsiz: Bir AKPli gibi dusunmeye calistim, umarim artik hemfikir olabilmisizdir. Guzel hatrin icin bu kadar AKP'ce konusabiliyorum ancak..

İnsanların beyniyle dalga geçiyorlar.
Hayır diyenler teröristtir ,evet derseniz terör bitecek diyorlar,
Evet çıkarsa ABD pkkya silah yardımını mı kesecek korkup?
Birisi açıklayabilir mi mümkünse ama sanmıyorum.
Ayni seyi hep yapiyorlar.. Onlar da hakli.. Hitap ettikleri kesim bundan anliyor ancak, oy icin hersey mubah.

Nerelerdesin? arada bir bdv'ye bakiyordum ama seni oralarda da pek goremedim, belki de bakmadigim konulardaydin kimbilir?

Ayni seyi hep yapiyorlar.. Onlar da hakli.. Hitap ettikleri kesim bundan anliyor ancak, oy icin hersey mubah.

Nerelerdesin? arada bir bdv'ye bakiyordum ama seni oralarda da pek goremedim, belki de bakmadigim konulardaydin kimbilir?
aylardir siteye girmedim .BDV tat vermedi.Kaynana görümce dedikodusu sarmadı beni.Burası iyi ki var.Nasılsın?

aylardir siteye girmedim .BDV tat vermedi.Kaynana görümce dedikodusu sarmadı beni.Burası iyi ki var.Nasılsın?
Aynen.. Hayat devam ediyor iste, kk kapaninca baska hobiler buldum, artik zamanimin cogu ekonomi forumlarinda geciyor. Burasi acildigina gore guzel yorumlarini okurum gene..

Aynen.. Hayat devam ediyor iste, kk kapaninca baska hobiler buldum, artik zamanimin cogu ekonomi forumlarinda geciyor. Burasi acildigina gore guzel yorumlarini okurum gene..
elbette.bil mukabele,
boş zamanlarımda ben saldıray durgun karakterini izliyorum.çok keyifli.

Suriyeliler benden daha rahat yaşasın, bedava ilaç, bedava üniversite ve kolaydan vatandaşlık alsın diye evet.

Bir de 45 bin atama bekleyen kişi varken yalnızca 359 kişi aldıkları için evet. Bu sadece benim bölümüm yalnız.
Yani o kadar mezun var, hele şu kadın kısmı yok mu ne işi var unide otursun evinde.
Sonra bunlar okuyup işsizlik oranını artırıyorlar. Bunlar olmaması için evet.

Geçen gün acile gittik gece 02.00
Sıra numarası aldık. Acilde sıra numarası. Bana sıra gelene kadar 1.5 saat geçti. Eskiden olsa kuyruk beklerdik. Şimdi sıra bekliyoruz. Bu yüzden evet.

Amaaan bir sürü sebebimiz var ya hu bence de evet.
Sonuçta reis istemiş elbet vardır bildiği.

Birde aile içinde karar verdik.Yöneticiye gidip tapumuzu üzerine yapacağız.Bize daha iyi hizmet versin diye.Bir de güvenlik artacak öyle olursa. Sonuçta ülke sistemini neden insanlar kendi hayatlarına indirgemesin ki?

Evetler istenilen oranda degil bir seyler yapmak lazim.

Ebu Hanzala Ankaranin göbeğinde hilafet konferansi verecek diyolla. Hande Firat da karargah rahatsız diye haber yaptı. Bir e muhtira ya da darbe imasiyla yine bir mağduriyet pesindeler. Mağduriyet demek oy demek

Bu mesaj burada dursun. Bunlar olursa alintilayacagim.

Evetler istenilen oranda degil bir seyler yapmak lazim.

Ebu Hanzala Ankaranin göbeğinde hilafet konferansi verecek diyolla. Hande Firat da karargah rahatsız diye haber yaptı. Bir e muhtira ya da darbe imasiyla yine bir mağduriyet pesindeler. Mağduriyet demek oy demek

Bu mesaj burada dursun. Bunlar olursa alintilayacagim.

• Tüm Yazıları »[/paste:font]

Katranı kaynatsan da olmaz ki şeker!..
    25 Şubat 2017 Cumartesi 07:15
    Öyle hızlı bir süreç yaşandı ki..

Üniversiteler, sonra diğer okullar derken..

Hemen ardından öğretmenler ve diğer kamu çalışanları.

Ardından polisler..

Avukatlar..

Hakim-savcılar derken..

Son olarak da TSK’da başörtü yasağı kalkıyor..

Elhamdülillah..

Hemen her yerde başörtü yasağı kalkınca..

Başörtüye yakın tarihe kadar uygulanan engelleme de, hafızamızdan hemen siliniverdi..

Dersiniz ki, başörtü yasağı, yüzlerce yıl öncesinin bir dramı imiş..

Hayır, yüzyıllar öncesinin değil..

Şunun şurasında, 5 yıl önce, üniversiteler dahil, her yerde başörtü yasaktı..

Ve korkarım ki..

Yasakçı kafalar, henüz o niyetlerinden tümü ile vazgeçmiş değiller..

Mağdiriyet mi sadece gizli tehdit
Yazının devamı akit te ali karahasanoğlunun yazısı

Back