- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Ben alimallah seçtirmeyiz demiyorum ki,sen öyle algılıyorsun.İşte benim hayır deme sebeplerimden biri de bu.
İşte denetleme mekanizmaları bu yüzden var.
İşte o yüzden herkes elini kolunu sallayarak istediği kişiyi bakan, hakim yapamasın.
Sizin Alimallah o insanlardan birini seçtirmeyiz güvencenize inanmıyorum
Ayrıca başörtüsü için yapılanların da karşısındaydım. Arkadaşlarımla omuz omuza mücadele ettim ama bugün yapılan haksızlıkların da karşısındayım. Mini etekliye haksızlık mı yapılıyor demeyin. Tek haksızlık kadının kıyafetinden yapılmaz. (ki kadının kahkahasından hamileyken sokağa çıkmasına kadar bir sürü olayı da sayabilirim) Varlıklar fonu gibi ne olduğu kabak gibi ortada olan şeylerle önüme gelen insanların denetlenmesini istiyorum ben. Denetlenirken bunları yapıyorlarsa denetlenmezken toptan satarlar artık ülkeyi.
Gercekten cok ikna edici konustun.dur bi kere daha duseneyim immmm tabi ki de EVET... Herkes özgür ama HAYIR oyunu kullanin.bıkmadan yılmadan banlansam da banım bitince yine gelip yine yazacağım 16 nisana kadar yazacağım lütfen iyi düşünün
ak partili olmak evet diyeceğiniz anlamına gelmiyor,evet demek vatanseverlik değil.bütün seçimlerde akp ye oy verin herkes özgür ancak lütfen ama lütfen yıllar sonra ah ben ne yapmışım diyeceğiniz bir şeye evet demeyin.
sonunu görmediğiniz bir şeye onay vermeyin.
Ben alimallah seçtirmeyiz demiyorum ki,sen öyle algılıyorsun.
Ben başörtüsü konusunu ne zaman sebep gösterdim ,benim için makarna daha önemliHem biliyor musun ortaokul mezunuyum da cahilim anlamam. sorgulamam. Hem köprü de yaptı adamlar,yol da .Ne yazılırsa yazılsın anladıklarınız bu.Neyse bir tane sorgulayım mübarek gün sevaptır.18 yaşında milletvekili seçiliyor da,neden askerlikten muaf tutulsun?Benim eşim sigorta primi dolduğu halde 9 sene bekleyip,Onlar neden hemen emekli olsun?Bazen diyorum hiç oy verme .(ama bazen her zaman değil)
Hem başörtüsü örneğine kızıyorsunuz ,hem de mini etek ,içki örneği veriyorsunuz ,kızıyorum ama aaaa.
Gördüm gördüm.Ama oradaki tarihe bak.Ve de sistem aynı sistem mi olacak?Ona kalırsa Kılıçdaroğlu da Amerikan tipi başkanlık olursa buyursanlar demişti.Eyalet sistemi o sistemde daha tehlikeli değil mi?Eki Görüntüle 1955244
deynepnaz
S simay000
Sizi evete teşvik eden reis de bir zamanlar karşı çıkıyordu
bilin istedim.
Ve Erdoğan başkanlık sistemi gelirse ülkenin eyaletlere bölünmeden yönetilemeyeceğini düşünüyor.
Gercekten cok ikna edici konustun.dur bi kere daha duseneyim immmm tabi ki de EVET... Herkes özgür ama HAYIR oyunu kullanin.
Gercekten cok ikna edici konustun.dur bi kere daha duseneyim immmm tabi ki de EVET... Herkes özgür ama HAYIR oyunu kullanin.
Gördüm gördüm.Ama oradaki tarihe bak.Ve de sistem aynı sistem mi olacak?Ona kalırsa Kılıçdaroğlu da Amerikan tipi başkanlık olursa buyursanlar demişti.Eyalet sistemi o sistemde daha tehlikeli değil mi?
Değirmenci nin kovlmasında arkadaşınla sen de yazmadın mı bu tür söylemleriDeynepnaz seninle dalga geçer gibi yazanlarla istediğin gibi yazış ama ben biraz saygıyı hakettiğimi düşünüyorum, o yüzden bana yazarken azıcık özenirsen sevinirim. En azından ne demeye çalıştığın anlaşılsın. Madem çok düşünerek çok sorgulayarak evet diyorsun o zaman anlat bana? Hızlı karardan el kol bağlanmasından başka ne diyebiliyorsun? Onlara da cevabımı verdim. Sen o cevaba cevap verdin mi?
http://www.alitezel.com/index.php?sid=yazi&id=6525 Deynep eşin bence hesaplatırsın emekli aylığı ısını, şöyle bir olay varmış zira. Yolladığım şeye bak.Ben alimallah seçtirmeyiz demiyorum ki,sen öyle algılıyorsun.
Ben başörtüsü konusunu ne zaman sebep gösterdim ,benim için makarna daha önemliHem biliyor musun ortaokul mezunuyum da cahilim anlamam. sorgulamam. Hem köprü de yaptı adamlar,yol da .Ne yazılırsa yazılsın anladıklarınız bu.Neyse bir tane sorgulayım mübarek gün sevaptır.18 yaşında milletvekili seçiliyor da,neden askerlikten muaf tutulsun?Benim eşim sigorta primi dolduğu halde 9 sene bekleyip,Onlar neden hemen emekli olsun?Bazen diyorum hiç oy verme .(ama bazen her zaman değil)
Hem başörtüsü örneğine kızıyorsunuz ,hem de mini etek ,içki örneği veriyorsunuz ,kızıyorum ama aaaa.
İlk başlarda ben de Kürdistan kurulabilir diye endişeliydim açıkçası.Devlet Bahçeli'nin desteği bu konuda benim için önemli.Siz ne kadar PKK,HDP evet diyecek deseniz de ben inanmıyorum .Çoğu PKK lı yöneticinin videosunu izledim,kesinlikle hayır diyorlar.Madem Kürditan kurulması ihtimali var,neden karşı çıkıyorlar diye düşünüyorum.Eyalet sisteminin tek bir açıklaması var.
Kürdistanin kurulması.
Evet evet denetleme olmadan daha tehlikesiz.
Değirmenci nin kovlmasında arkadaşınla sen de yazmadın mı bu tür söylemlerive de geçmiş sayfalarda yazılmadı mı?Ben kaçıyorum yavrum acım diyor Ah pitikaremitikare korkumdan buraya gelemiyordum ,çok oyalıyor beni diye
İlk başlarda ben de Kürdistan kurulabilir diye endişeliydim açıkçası.Devlet Bahçeli'nin desteği bu konuda benim için önemli.Siz ne kadar PKK,HDP evet diyecek deseniz de ben inanmıyorum .Çoğu PKK lı yöneticinin videosunu izledim,kesinlikle hayır diyorlar.Madem Kürditan kurulması ihtimali var,neden karşı çıkıyorlar diye düşünüyorum.
Değirmenci nin kovlmasında arkadaşınla sen de yazmadın mı bu tür söylemlerive de geçmiş sayfalarda yazılmadı mı?Ben kaçıyorum yavrum acım diyor Ah pitikaremitikare korkumdan buraya gelemiyordum ,çok oyalıyor beni diye
Burada üniversite mezunu sorgular dediklerim oluyor diyorsun.Yani illa ki profilime baktın ,ilköğretim yazısını görmüştürsün (ben ilköğretim mezunu olduğum için üzerime alındım).İlla bana cevap yazdın demiyorum.Evet diyelerin geneline yazıyorsunuz.Yok kırsal kesimden çoğu falan.Canım tövbe değişmez fikirleri. Deniyorum ama sallamıyorlar pek beni. Bu üniversite mezunu ya da daha genç dinamik bu sorgular dediklerim oluyor. Onlarla da bir adım ilerleyemiyorum. Şu ne bu ne diyorum. Bilmiyoruz ama bizim bilmediğimiz şeyler vardır, onlar en doğrusunu bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?